ESEI International Business School Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

foto ihsan ESEI International Business School Barcelona

INOVASI DALAM PENDIDIKAN PERNIAGAAN

Pembelajaran untuk Perniagaan Real-time

ESEI menyediakan pendidikan perniagaan antarabangsa yang memenuhi permintaan perniagaan global. Sejak penubuhan kami pada tahun 1989, kami telah didorong oleh semangat untuk menyediakan program perniagaan yang menyediakan kemahiran dan latihan profesional yang relevan untuk meningkatkan prospek kerjaya pelajar kami dan mempersiapkan mereka untuk berjaya dalam persekitaran kerja antarabangsa.

PENGIKTIRAFAN ANTARABANGSA UNTUK KECEMERLANGAN

Pentauliahan UK dan Sepanyol

ESEI adalah Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa yang diiktiraf di Sepanyol. Program Sarjana Muda ESEI adalah kelayakan rasmi yang dianugerahkan oleh universiti terkemuka di UK. Program Sarjana ESEI adalah ijazah swasta yang dianugerahkan secara langsung oleh ESEI dan Universidad Católica de Murcia (UCAM) ⠀ "salah satu institusi universiti paling berprestij di Eropah, dengan reputasi yang sangat baik dalam pendidikan Perniagaan.

ESEI BARCELONA CAMPUS - KOTA TERBAIK UNTUK PELAJAR ANTARABANGSA

Hab 5 Permulaan Eropah teratas

ESEI terletak di Barcelona Sepanyol, hab perniagaan dan inovasi antarabangsa. Acara seperti Kongres Dunia Mudah Alih, yang menarik lebih dari 100,000 orang setiap tahun, menjadikan bandar itu sebagai salah satu rangkaian rangkaian terbaik di Eropah. Lulusan berpotensi kami mempunyai peluang untuk berangkaian dengan usahawan dan pelabur, dan membuat sambungan seumur hidup dengan rakan sekelas, tutor dan fakulti.

FAKULTI DAN PAKAIAN INTERNASIONAL DALAM PERNIAGAAN

Belajar dari Profesional berpengalaman

Penyelidikan fakulti antarabangsa ESEI, memberi inspirasi dan menghasilkan pengetahuan yang relevan dengan keperluan pelajar kami. Mereka mencadangkan pendekatan kolektif kepada masalah rumit sambil membangun bakat individu secara akademik dan profesional. Fakulti ESEI adalah dari seluruh dunia dan menyediakan pelajar ESEI dengan perspektif perniagaan yang benar-benar global.

foto ihsan ESEI International Business School Barcelona

Coaching for Excellence

Fakulti kami aktif secara profesional: mereka adalah CEO, pemilik perniagaan, usahawan, pengurus pemasaran atau pekerja-pekerja syarikat peringkat tinggi yang lain. ESEI adalah batu loncatan untuk pelajar kami kepada kerjaya yang mereka mahukan dan fakulti kami adalah yang dapat membantu mereka sampai ke sana!

foto ihsan ESEI International Business School Barcelona

METODOLOGI PERNIAGAAN PRAKTIKAL

Pembelajaran Berasaskan Projek (PBL)

Di ESEI, keutamaan kami adalah untuk memberikan pengalaman pembelajaran terbaik kepada pelajar kami. Pembelajaran berasaskan projek menghubungkan pelajar dengan dunia nyata. Pelajar diberi autonomi, fleksibiliti dan tanggungjawab bekerja bersama-sama dalam projek-projek, yang boleh menjadi kajian kes, laporan bertulis, video, aktiviti peranan, laman web dan sebagainya. Peranan guru kita pada dasarnya adalah pemudahcara . Mereka mewujudkan seluar projek dan mengawasi kemajuan yang dibuat oleh pasukan minggu demi minggu, dengan mata daftar masuk biasa - sama seperti di tempat kerja.

foto ihsan ESEI International Business School Barcelona

PELAJAR PELAJAR PELAJAR

Perhatian peribadi dalam Kumpulan Kelas Kecil

Pelajar ESEI mendapat manfaat daripada bimbingan dan kaunseling yang diperuntukkan dari profesional pengurusan pendidikan antarabangsa kami. Saiz kelas adalah kecil untuk menggalakkan dan mewujudkan budaya memupuk dan meningkatkan bakat masyarakat pelajar ESEI.

foto ihsan ESEI International Business School Barcelona

VIBRANT STUDENT LIFE

Komuniti Pelbagai 150 pelajar dari lebih daripada 40 buah negara

ESEI menawarkan pengalaman yang benar-benar global dengan pelajar antarabangsa dari pelbagai latar belakang. Masyarakat pelajar ESEI terdiri daripada individu berfikiran kerjaya muda yang berminat dengan perniagaan. Dengan latar belakang bangunan seni bina yang terkenal, pantai berpasir yang indah, iklim Mediterranean yang mengagumkan, hiburan malam yang menarik, masakan hebat dan banyak aktiviti kebudayaan dan sukan, Barcelona menjamin para pelajar pengalaman yang tidak dapat dilupakan dalam anggaran yang munasabah.

foto ihsan ESEI International Business School Barcelona

PELUANG KERJAYA

ESEI menghubungkan Bakat dengan Perniagaan

ESEI menawarkan peluang unik untuk mendapatkan pengalaman profesional di Barcelona. Pelajar ESEI dapat menjalankan latihan magang dan mendapat pengalaman profesional antarabangsa dengan syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa yang terletak di Barcelona.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Carrer de Montevideo, 31
08034 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami