ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Memenuhi School of Design di Barcelona

Kami melatih profesional untuk menghidupkan mereka ke dalam enjin perubahan yang membolehkan mereka transformasi alam sekitar dan mewujudkan ruang baru, membangunkan kreativiti dan inovasi.

Mengapa belajar di ESDESIGN?

Sekolah Reka Bentuk Barcelona (ESDESIGN) adalah sebuah institusi yang diwujudkan dengan tujuan untuk menanggapi keperluan untuk melatih profesional reka bentuk, dengan keupayaan untuk menjangka trend, menganalisis keadaan dan keperluan sosial yang sedang muncul dan menyediakan penyelesaian yang paling inovatif .

pandangan

Sebagai talian reka bentuk rujukan antarabangsa sekolah, yang menawarkan yang terbaik berkualiti di barisan hadapan dalam reka bentuk dan latihan dalam talian.

misi

profesional kereta api, menjadikan mereka perubahan enjin yang membolehkan mereka transformasi alam sekitar, dan menjana ruang baru, membangunkan kreativiti, inovasi, keusahawanan dan kualiti reka bentuk.

nilai-nilai kita

Barcelona

reka bentuk Cradle, jenama Barcelona adalah pemimpin dunia dalam reka bentuk dan inovasi, menggalakkan pengantarabangsaan dan menarik bakat dan pelaburan. Ia telah menjadi salah satu enjin ekonomi pengetahuan dan inovasi.

Metodologi 100% secara online dan fleksibel

Ini cadangan pendidikan adalah hasil daripada gabungan kerja oleh pelajar kedua-dua tahap praktikal dan teori, berdasarkan pembelajaran sosial dan penyertaan aktif pelajar dengan pendapat mereka dan pengalaman sebelum ini mengenai mata pelajaran yang berbeza.

Kurikulum direka bentuk untuk membolehkan pelajar membangunkan kemahiran, pengetahuan dan kebolehan setiap program tertentu.

Pengalaman pembelajaran dapat bertindak balas terhadap dunia ini berubah dan permintaan pasaran dan perniagaan semasa dari perspektif inovasi dan penambahbaikan yang berterusan.

Kami menyesuaikan diri kandungan hampir dalam masa sebenar

Semua yang berlaku memberi kesan kepada arah di mana perkara yang bergerak. Hampir tiada masa atau menerbitkannya dalam sebuah buku. Semua yang memberi kesan kepada segala-galanya, jadi kandungan hari ini sudah pasti akan berbeza dari orang-orang dalam tempoh setahun.

pengalaman secara langsung

Guru pelbagai modul adalah pelakon utama perubahan, dan penonton tidak semata-mata. Sebahagian daripada yang meluaskan sempadan, meneroka cara-cara baru dan membina hubungan antara jenama dan pengguna secara konsisten dan tahan lama dari masa ke masa.

Guru 100% aktif

Bukan sahaja memberikan kita perkaitan kandungan modul, juga ia membolehkan kita hidup dan berkongsi dengan mereka brek dan peluang sentiasa muncul di pasaran.

kepelbagaian dan pengantarabangsaan

Dalam dunia seperti kreativiti, mempunyai pandangan yang berbeza mengenai isu yang sama bukan sahaja perlu, tetapi juga memperkaya. Kami berkongsi pengalaman dengan orang-orang dari negara-negara yang berbeza, budaya dan realiti yang akan mengukuhkan seperti biasa keputusan.

Hidup dengan perasaan gayat

Sesuatu yang anda perlu belajar untuk hidup dari satu hari. perubahan persekitaran, teknologi baru muncul, revolusi sosial; tiada apa yang kekal dan anda perlu belajar untuk bekerja dengan cara ini.

bimbingan pekerjaan

Semua program mempunyai antara objektifnya untuk meningkatkan status profesional mereka yang sudah bekerja dan menggalakkan peluang pekerjaan kepada pelajar-pelajar mereka. Untuk menggalakkan aspek ini, sebagai tambahan kepada pasukan pengajaran yang akan membantu pelajar panduan dalam realiti semasa pasaran buruh, bahan yang membolehkan mereka untuk mewujudkan satu portfolio digital untuk membantu mereka kedudukan dicipta.

Menggalakkan keusahawanan dan menyediakan kemahiran pengurusan perniagaan

proses reka bentuk dan komunikasi dengan syarikat-syarikat dari sudut pandangan pengurusan, konsep dan tahap praktikal untuk ditangani. Sejak hubungan dengan syarikat itu untuk keluar produk ke pasaran, pelajar melalui pelbagai fasa projek, nuansa undang-undang dan keadaan ekonomi akan mendapat petunjuk. Berilmu langkah projek ini, pelajar akan mempunyai keupayaan untuk menguruskan masa dan sumber.

inspirasi

kebebasan akan diberikan kepada pelajar untuk mencari identiti mereka dalam dunia reka bentuk. Kami akan mengajar anda untuk melihat persekitaran yang berbeza, untuk menganalisis, untuk mencari inspirasi mana-mana sahaja (mana-mana sahaja tetapi mungkin di dunia yang sama reka bentuk). Kami memberi motivasi kepada anda untuk melihat dunia seni, dalam alam semula jadi, dalam isyarat paling sehari-hari ... untuk mendapatkan inspirasi dan idea-idea baru.

Keakraban dan sokongan yang berterusan

pelajar akan berasa disertai pada setiap masa, kedua-dua oleh guru-guru untuk menyelesaikan soalan-soalan yang timbul dalam modul, seperti Pengarah Program, yang memastikan kualiti. Mereka juga akan mempunyai angka Pengurus Program, untuk menjalankan pemantauan yang komprehensif untuk mengambil kesempatan penuh daripada program.

teknologi

Setiap program termasuk perisian khusus yang akan menyediakan pelajar dengan kemahiran dan kebolehan yang perlu untuk kedua-dua amalan program, dan persekitaran kerja mereka. Kami yakin dengan alat perisian baru muncul untuk menyediakan mereka untuk masa depan.

ijazah berganda

Kursus di Pusat Pengajian Reka bentuk Barcelona dan sangat gelaran Universiti Antarabangsa Valencia, yang dikreditkan mereka sebagai profesional dalam khusus yang dikaji.

Metodologi 100% secara online dan fleksibel

Sarjana ESDESIGN menonjol untuk menjadi 100% dalam talian dan benar-benar fleksibel, serta mempunyai kerjaya antarabangsa yang jelas . Cadangan didaktik ini berdasarkan pembelajaran mengikut model konstruktivis dan kerja sama dengan pengajaran melalui konferensi video dalam masa nyata dan dengan ruang komunikasi tertangguh.

Dalam ESDESIGN anda akan mempunyai pengalaman pembelajaran yang disesuaikan dengan tuntutan pasaran dan syarikat semasa , kerana program ini telah direka oleh sekumpulan pakar dalam bidang reka bentuk , menyedari keperluan semasa dan masa depan alam sekitar, dan khususnya syarikat dan organisasi.

Di bawah, kami ringkaskan kelebihan belajar dengan kami:

Menyambung bila-bila masa dan di mana sahaja

Kampus maya disediakan untuk anda 24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun. Membawa anda semua sumber yang anda perlu untuk mengesan subjek: manual, perisian khusus, artikel, amalan, prototaip dan model, video dan rangkaian sosial.

Di samping itu, anda akan mempunyai akses kepada bahan-bahan dan sumber apabila anda mahu dan di mana sahaja yang anda mahu: terima kasih kepada teknologi Blackboard yang menggabungkan kampus maya kami, anda boleh menyambung dari mana-mana peranti, menghapuskan kekangan geografi dan masa dalam pembelajaran anda.

pemantauan peribadi

Setiap subjek mempunyai dua tokoh penting untuk meningkatkan dan memperkayakan yang paling daripada pengalaman pembelajaran anda: Pengarah Program dan Profesor, yang akan menyediakan semua arahan untuk melaksanakan aktiviti-aktiviti penilaian berterusan dan menerima pembetulan dan komen. Dan anda boleh pergi kepada guru anda untuk memenuhi semua soalan akademik anda.

Anda juga akan mempunyai angka Pengurus Program, yang akan memastikan pembangunan yang sepatutnya setiap satu daripada edisi program. Di samping itu, Pengurus Program akan menemani anda, memberikan sokongan dan menyelesaikan keraguan anda secara umum supaya anda boleh terus kualiti pendidikan anda.

Pelbagai aktiviti praktikal

Sebagai tambahan kepada nota dan bahan pengajaran yang memberikan anda kampus maya, semua tuan mempunyai pelbagai aktiviti untuk anda untuk pergi dan afiances melaksanakan kandungan yang diperoleh sepanjang program.

  • penyelidikan
  • peta konsep
  • sumbang saran
  • pembangunan projek
  • analisis kes
  • pemikiran reka bentuk
  • prototaip
  • persembahan

Dua paksi penilaian pelengkap

  • penilaian berterusan. Terutamanya berdasarkan amalan penghantaran berkala sepanjang kursus.
  • Penilaian akhir. Pembentangan projek akhir, yang akan memeriksa tahap pemerolehan pengetahuan dan kemahiran yang diperuntukkan dalam program ini.

perisian khusus

Menguatkan sifat praktikal pengajaran ESDESIGN, kami menyediakan pelajar kami dengan perisian khusus . Alat ini akan membolehkan anda mengembangkan, mengikut keperluan semasa, kemahiran program.

Pembelajaran membangunkan lebih daripada Master pembangunan masa depan anda akan memudahkan kedua-dua perisian tersebut disediakan oleh pihak sekolah seperti yang lain, dengan ciri-ciri yang serupa, yang wujud di pasaran.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami