ESCP Business School - Madrid Campus

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1819, ESCP Business School telah melahirkan generasi pemimpin dan usahawan. Dengan enam kampus bandar di Berlin, London, Madrid, Paris, Turin dan Warsaw, identiti Eropah yang benar-benar Eropah memungkinkannya untuk menawarkan gaya pendidikan pelbagai budaya yang unik dalam bidang perniagaan dan pandangan global dalam isu-isu Pengurusan Antarabangsa. Setiap tahun, ESCP mengalu-alukan lebih daripada 6,500 pelajar dan 5,000 eksekutif dari lebih daripada 120 negara yang berbeza, memberikan mereka tawaran komprehensif kursus Pengurusan dan program khusus (Sarjana, Master, MBA Eksekutif, PhD dan Pendidikan Eksekutif). ESCP Europe mempunyai banyak pengiktirafan: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 standard European Higher Ed. www.escp.eu - Ikuti kami di Twitter @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Cosmopolitan, canggih, ramai, bertenaga, bersemangat

Sekolah Perniagaan ESCP - Madrid

Matlamat kami: untuk meningkatkan kebolehpasaran. Kami bekerja dengan syarikat terkemuka seperti Deloitte, EY, PwC, Ferrovial, dan Accenture, antara yang lain. Kami komited untuk menawarkan pelajar kami sebagai pelatih terbaik, dan syarikat rakan kongsi kami adalah pelatih yang paling berbakat.

Kampus ini terletak di kawasan yang damai, beberapa meter jauhnya dari Taman Negara Monte de El Pardo. Kampus Madrid adalah tempat yang ideal untuk para pelajar menumpukan perhatian kepada kajian dan perkembangan profesional mereka.

Bangunan utama dikelilingi oleh taman seluas 6,000 m2 yang meliputi hutan rumput yang indah, dan rumput padang rumput. Terdapat bilik serba guna yang selesa, perpustakaan, bilik komputer, kafeteria, dan tempat letak kereta.

Di kampus, terdapat kehidupan harian yang sengit seperti kelas harian, sesi maklumat dan persidangan, lawatan ke syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa, mesyuarat kumpulan pelajar, forum dan banyak aktiviti lain.

Dari Puerta del Sol dan Plaza Mayor ke Plaza de España, Malasaña, Chueca dan stadium bola sepak Bernabeu, ia bukan hanya saiz bandar yang menjadikannya kacau.

Ini sikap madriloño - cinta bersosial, suar budaya, dan kehangatan rakyatnya. Setiap sudut yang anda berikan mendedahkan sesuatu untuk mengejutkan dan menggembirakan anda ..

Persekitaran Antarabangsa

Madrid adalah rumah kepada beberapa sekolah perniagaan terbaik di dunia.

Ibukota menawarkan komuniti yang pelbagai dan antarabangsa yang memberi peluang untuk belajar bersama pelajar dari seluruh dunia. Ia juga merupakan salah satu bandar yang paling berpatutan untuk pelajar di Eropah.

Pelancaran Kerjaya anda

Dikenali sebagai pusat industri dan inovasi, ibu kota Sepanyol adalah salah satu pusat kewangan terkemuka di Eropah.

Madrid menawarkan peluang yang hebat untuk pelajar membuat hubungan profesional dan mendapat pengalaman yang relevan. Di ESCP, kami berusaha bersaing dengan perubahan permintaan dan trend ekonomi, merangkul teknologi dan inovasi baru untuk memenuhi keperluan kedua-dua pelajar dan majikan masa depan.

Lokasi

Madrid

Alamat
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

London

Alamat
London, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited