ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah universiti Eropah yang berprestij dengan kerjaya antarabangsa yang melekat pada University of Wales Trinity Saint David. ESCO adalah Sekolah Menengah Pertama yang pertama yang khusus dalam kajian universiti dalam Komunikasi, Pemasaran dan Kandungan Digital di Sepanyol berdasarkan model sekolah perniagaan. Dia mengajar semua peringkat pendidikan tinggi universiti, dan latihan pascasiswazah.

Di ESCO kami menawarkan latihan yang sangat praktikal, di dalam bilik darjah, melalui pembelajaran aktif, dan di lebih daripada 250 syarikat yang mempunyai banyak perjanjian untuk membolehkan pelajar mengamalkan pengetahuan mereka. Semua pelajar kami melakukan latihan dari kursus pertama.

Dunia pemasaran, komunikasi dan videogames adalah sektor yang mempunyai profil buruh yang paling tinggi yang berkaitan dengan ICT yang dicipta pada tahun-tahun kebelakangan ini kerana pembangunan Internet. Transformasi digital syarikat adalah peluang untuk pemasar baru, wartawan, pengumuman, penyampai audiovisual dan pereka permainan video. Masukkan kerjaya masa depan, di mana lebih banyak telah mengembangkan profil profesional baru yang dituntut oleh syarikat.

Lokasi

Granada

Alamat
Calle San Antón, 73
18005 Granada, Andalusia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami