ESCO E-Universitas

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa ESCO E-Universitas ?

121401_PorqueESCOeu.jpg

6 Sebab untuk melatih dengan kami:

  1. Anda belajar di Sekolah Pakar dalam Neuroscience Gunaan.
  2. Kursus dalam talian, tetapi dengan sambungan keseluruhan dan kekal dengan tutor dan guru peribadi anda.
  3. Anda belajar dengan kadar anda sendiri, tanpa kewajipan jadual atau tempat.
  4. Anda belajar secara dinamik dan gembira. Pengalaman yang tidak dapat dilupakan!
  5. Anda berkongsi dengan rakan-rakan dari seluruh dunia.
  6. Anda mempunyai guru yang terbaik.

Pakar Neurosains Terapan

Sekolah berbahasa Sepanyol yang pertama yang mengkhusus dalam Neurosains digunakan untuk Organisasi.

Kami mengajar tuan dan kursus dalam Pemasaran, Pengurusan, Komunikasi dan Sumber Manusia , dari perspektif Neurosains yang digunakan .

Terdapat banyak graduan yang kini menjalankan tugas mereka dengan pengetahuan dan ketepatan yang lebih tinggi dalam membuat keputusan dalam bidang ini. Pengalaman belajar yang unik dan tidak dapat dilupakan telah membolehkan mereka melompat profesional yang penting dalam karier mereka . Ini dibuktikan dengan kesaksiannya dan banyak campur tangan semasa kerjayanya, setelah mendapat ijazahnya.

Neurosains pada tahun-tahun kebelakangan ini telah berkembang pesat di tangan teknologi, dan pada masa yang sama, ia sedang dilaksanakan lebih dan lebih berjaya dalam organisasi dalam pengurusan, kepimpinan dan aktiviti komunikasi.

Mempelajari persekitaran otak, memperkenalkan neurosains yang digunakan dalam organisasi dan antara pengurus dan kakitangan, sudah menjadi keperluan dan kemudahan yang jelas .

Kami mempunyai pasukan guru yang sangat baik dari beberapa negara, pakar dalam neurosains yang digunakan, yang membolehkan kita untuk maju dalam pengetahuan praktikal dalam persekitaran aplikasi sebenar , pembolehubah ini menjadi salah satu yang paling dihargai oleh pelajar kami.

Dalam talian, tetapi sangat dekat dengan anda

Menjadi selalu sangat dekat dengan anda adalah ciri khas kami. Itulah sebabnya anda mempunyai Jurulatih Peribadi yang merangsang pengajian anda dan mengikuti dengan anda evolusi pembelajaran anda secara berterusan dan dengan serta-merta, untuk semua yang anda perlukan. Caoch anda sentiasa tersedia melalui e-mel, telefon, Skype dan Whatsapp.

Oleh itu, guru-guru sentiasa bersedia untuk menjawab pertanyaan anda dalam masa kurang dari 48 jam .

Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Melatih dengan pantas

Buat kerja anda, kajian lain atau keluarga dan kehidupan sosial anda bersesuaian dengan latihan dalam talian 100% yang membolehkan anda fleksibiliti jadual dan tempat .

Untuk fleksibiliti yang lebih besar, anda masih mempunyai kelas yang hidup, tetapi mereka direkodkan supaya anda dapat melihatnya seberapa banyak yang anda mahu.

Kecemerlangan akademik yang prestij kajian anda

Guru-guru kami diiktiraf pakar-pakar dengan pengalaman pengajaran dan profesional yang luas , yang bukan sahaja menyampaikan asas dan teori, tetapi terutamanya kes, pengalaman dan "ilmu pengetahuan."

Pengalaman

Kami menambah lebih daripada 20 tahun menyediakan latihan berkualiti baik secara bersemuka dan Online.

Lebih daripada 10,000 pelajar boleh memberi keterangan mengenai kualiti latihan yang diterima.

Pelajar kami berasal dari Argentina, Bolivia, Colombia, Costa Rica, Chile, Dominika, Sepanyol, Ecuador, Honduras, Mexico, Nicaragua, dll.

Belajar dengan cara yang menyeronokkan, dinamik dan praktikal

Pengembangan, forum, perdebatan dan alat multimedia terbaik yang berterusan menjadikan anda menikmati belajar dengan kaedah pengajaran yang menyeronokkan, dinamik dan praktikal .

Bina rangkaian kenalan anda

Latihan dalam talian kami direka supaya anda mempunyai hubungan tetap dengan pelajar dan profesional dari mana-mana sahaja di dunia , sehingga memperoleh pengetahuan dan memperluas cakrawala profesional anda.

Kami juga mempunyai perjanjian kerjasama, yang diperluaskan dari hari ke hari, dengan syarikat dan profesional dari pelbagai negara berbahasa Sepanyol.

Kaji apa yang pasaran permintaan buruh paling banyak

Cadangan latihan produk keperluan sebenar pasaran, tetapi pada gilirannya memberikan pendekatan yang unik, memberikan nilai tambah profesional .

Lokasi

Granada

Alamat
Calle San Antón nº73
18005 Granada, Andalusia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: