Baca keterangan rasmi

ENEB adalah sebuah sekolah perniagaan yang mengkhususkan diri dalam latihan Sarjana dan Pascasarjana dalam prestasi tinggi berdasarkan metodologi pedagogi jarak. ENEB mengajar beberapa program rujukan antarabangsa di Sepanyol dan Amerika Latin, membentuk kedudukan peringkat tinggi di seluruh komuniti berbahasa Sepanyol.

Mengapa ENEB ?

Kecemerlangan akademik

ENEB adalah sebuah sekolah perniagaan yang mengkhususkan diri dalam latihan Sarjana dan Pascasarjana dalam prestasi tinggi berdasarkan metodologi pedagogi jarak. ENEB mengajar beberapa program rujukan antarabangsa di Sepanyol dan Amerika Latin, membentuk kedudukan peringkat tinggi di seluruh komuniti berbahasa Sepanyol.

ENEB beribupejabat di Barcelona, bandaraya ketiga terbaik di Eropah, selepas London dan Paris dan bandar Eropah kedua yang mempromosikan dirinya sebagai pusat perniagaan menurut laporan pemantau CITIES EROPA yang dijalankan oleh firma perunding Cushman dan Wakefield.

Melalui kampus maya dan kaedah 7/24 kami, anda akan diiringi secara tetap dan disarankan oleh pasukan tutor, supaya pembelajaran anda selesai dan dapat menyelesaikan semua keraguan atau soalan yang mungkin timbul sepanjang pembelajaran anda. Kami menyediakan jam yang fleksibel untuk menggabungkan pengajian anda dengan aktiviti peribadi dan profesional anda, sebuah sistem kajian yang sepenuhnya disesuaikan dengan keperluan anda. Anda boleh berunding dengan metodologi kajian di sini.

Semua Sarjana, Pasca Siswazah dan Kursus Lanjutan yang diajar oleh ENEB diiktiraf oleh Universiti Isabel I, yang telah diunjurkan dalam Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah dengan memberikan kredit ECTS (Sistem Pemindahan Kredit Eropah) dalam semua program pendidikan sekolah, menjamin homogen dan kualiti kajian.

Berkomitmen untuk kualiti dan kecemerlangan, Sekolah Perniagaan Eropah dari Barcelona telah dianugerahkan, bersama-sama dengan Sekolah Perniagaan EAE dan IMF, dengan bermutu kualiti Cum Laude 2018 sebagai sekolah perniagaan terbaik yang dihargai oleh para pelajarnya. Di samping itu, ia telah memperoleh sijil kecemerlangan EFQM dengan markah tertinggi dan merupakan pusat yang berkaitan dengan Universiti Isabel I. ENEB didaftarkan oleh Kementerian Perindustrian dan bekerjasama dengan Pusat Universiti Barcelona.

Akhbar El País baru-baru ini menerbitkan senarai sekolah perniagaan terbaik yang terletak di Sepanyol, menilai kualiti mereka. ENEB menduduki kedudukan pertama yang mengagumkan dengan penarafan 4.7 daripada 5, dengan itu mengiktiraf prestij dan kualitinya sebagai sekolah perniagaan terkemuka di sektor ini. Di samping itu, kedudukannya juga dalam akhbar kewangan Financial Magazine sebagai sekolah perniagaan jarak jauh kedua di Sepanyol, serta dalam ranking Sekolah Perniagaan Antarabangsa terbaik di Club MBA dan MBA dalam talian terbaik ketiga di Sepanyol mengikut Portal MBA.

Watak Antarabangsa

ENEB adalah sekolah perniagaan global dan antarabangsa, yang bertujuan untuk melatih para eksekutif dan pakar perniagaan dalam bidang perniagaan, menawarkan kemungkinan belajar dalam bahasa Sepanyol dan Portugis. Dengan pelbagai program Sarjana dan Pascasarjana, European Business School of Barcelona menyediakan alat pengurusan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya mengurus mana-mana jabatan pengurusan di syarikat. Menurut Financial Times "memiliki EMBA atau MBA mempunyai kesan langsung terhadap perkembangan kerjaya dan gaji." Untuk memudahkan prosedur, semua pelajar bukan EU boleh meminta perkhidmatan apostille dalam semua dokumen pentadbiran yang dikeluarkan oleh sekolah.113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Peksel

Titisan Triple

Di ENEB kami tidak hanya ENEB kepada latihan teoretikal dalam pengetahuan perniagaan, tetapi kami juga menyertakan Kursus Pengkhususan dalam Kejurulatihan dan NLP (Pengaturcaraan Neurolinguistik) dalam semua program Sarjana kami agar anda dapat dan akan dapat menggunakan pengetahuan ini dalam mengurus dan menguruskan pasukan dengan Untuk mencapai kejayaan profesional di mana-mana syarikat.

Semua program latihan kami disertakan dengan Program Bahasa Inggeris Perniagaan, tahap kursus rundingan pilihan dan bebas Bahasa Inggeris yang akan membolehkan anda bekerja dalam persekitaran kerja antarabangsa. Terima kasih kepada perjanjian ENEB dan Trinity College London, semua pelajar yang telah berjaya menyelesaikan Program Bahasa Inggeris Perniagaan akan dapat meneruskan pendidikan mereka di sekolah dan memilih sijil rasmi ISE II.

Apabila selesai pengajian Sarjana kami, anda akan menerima ijazah tiga yang dikeluarkan oleh ENEB disahkan dan disahkan oleh Universiti Isabel I:

  • Tajuk Ijazah Sarjana
  • Diploma Pengkhususan dalam Kejurulatihan dan NLP
  • Sijil Program Bahasa Inggeris Perniagaan

Untuk memudahkan prosedur pentadbiran, semua pelajar bukan EU boleh meminta perkhidmatan apostille dalam semua dokumen pentadbiran yang dikeluarkan oleh sekolah apabila mereka menyelesaikan program latihan dengan membayar yuran yang sepadan.

Proses pengesahan tunggal - dipanggil apostille - terdiri daripada meletakkan apostille atau anotasi pada dokumen administrasi itu sendiri yang akan mengesahkan kesahihan dokumen yang dikeluarkan di negara lain oleh Sekolah Bisnis Eropa di Barcelona. Negara-negara penandatangan Konvensyen Konvensi Hague pada Konvensi Hague pada 5 Oktober 1961 oleh itu mengiktiraf kesahihan dokumen-dokumen yang telah dikeluarkan di negara-negara lain dan menanggung apostille. Anda boleh menyemak proses apostille di sini.

Tablet Hadiah

Di ENEB semua pelajar kami mempunyai sumber teknologi yang paling maju untuk menjalankan pengajian mereka dengan cara yang paling berkesan. Itulah sebabnya apabila anda mendaftar dalam mana-mana program Master kami, anda akan menerima tablet percuma untuk belajar tanpa had dan dengan kebebasan penuh.

Komited kepada alam sekitar, semua pengajaran kami diajar 100% dalam format digital. Model pembelajaran kami akan membolehkan anda memuat turun semua kandungan program latihan kami dan memvisualisasikannya pada tablet atau peranti lain yang belajar dengan selesa dari mana saja di dunia.

Pertukaran Pekerjaan

ENEB diiktiraf oleh syarikat yang paling berprestij di pelbagai sektor. Latihannya, disesuaikan dengan realiti semasa dunia kerja, membolehkan pelajar membangun dengan sempurna di mana-mana syarikat dan dapat mengembangkan kerjaya profesional yang menjanjikan. Untuk membuat ini mungkin, sekolah mempunyai perjanjian dengan firma perniagaan penting dan bank kerja di mana anda boleh menerima tawaran kerja mingguan.

Program diajar dalam:
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Conoce todo sobre ENEB

ENEB - Escuela de Negocios Europea de Barcelona