EDEM - Escuela de Empresarios

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EDEM Escuela de Empresarios adalah asas bukan keuntungan peribadi. Misi kami adalah untuk melatih pemimpin perniagaan, eksekutif dan usahawan dan menggalakkan kepimpinan, semangat keusahawanan dan budaya yang diceburi.

EDEM dicipta untuk memenuhi keperluan: untuk menyediakan sektor perniagaan rantau Valencia dengan "Business School" digalakkan oleh dan bertujuan untuk syarikat-syarikat sendiri. Matlamat kami adalah untuk menjadi kenderaan untuk menghantar pengetahuan dan pengalaman yang berjaya.

EDEM mempunyai lebih daripada 12 tahun pengalaman dalam latihan perniagaan dan program-program latihan yang berkualiti terbukti.

Pusat Universiti kami, bergabung dengan Universitat de València dan Universitat Politecnica de Valencia, telah ditubuhkan untuk memenuhi permintaan perniagaan dan masyarakat hari ini. Kami percaya bahawa anak-anak muda adalah kunci kepada masa hadapan; hanya melalui latihan yang sesuai kita boleh membuat yang lebih baik dan lebih "bekerja sepenuhnya" masyarakat.

Matlamat kami adalah untuk memberikan pengetahuan, tetapi juga untuk memupuk kemahiran dan nilai-nilai yang penting untuk semua orang perniagaan yang berjaya, seperti kepimpinan, etika kerja yang kuat, rendah hati, ketabahan dan kejujuran pengurusan, di samping meningkatkan profil usahawan.

Pada tahun 2014 EDEM menjadi ahli Babson Global, satu inisiatif antarabangsa Babson College, pemimpin universiti Amerika dalam bidang keusahawanan, dan merupakan ahli institusi Sepanyol pertama konsortium ini.

Nilai-nilai Kami

Identiti EDEM-kanak, kakitangan pengajaran dan metodologi, menjadikannya sebuah sekolah perniagaan yang unik dengan jelas membezakan ciri-ciri:

Kami adalah sebuah sekolah perniagaan dengan akar dalam dunia perniagaan. Program-program yang diajar oleh pemimpin perniagaan, eksekutif dan guru-guru yang berkelayakan yang menyampaikan pengalaman mereka, bersama-sama dengan alat-alat dan teknik-teknik pengurusan yang paling inovatif dan berkesan. Prinsip-prinsip asas kami adalah kepimpinan, semangat keusahawanan dan etika kerja yang kuat. Program kami diajar, dipantau dan dinilai dengan standard yang tinggi dan kualiti dalam usaha untuk membangunkan terbaik dan meningkatkan kebolehan dan pengetahuan pelajar-pelajar kita.

Lokasi

Valencia

Alamat
Marina Real Juan Carlos I
Muelle de la Aduana s/n
46024 Valencia

46024 Valencia, Komuniti Valencia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami