EDAP - Escuela de Dirección y Administración de Proyectos

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Terima kasih kepada perjanjian kerjasama antara EDAP dan San Antonio Catholic University of Murcia (Sepanyol), kami telah membangunkan PROGRAM POSTGRADUATE UNIVERSITI yang lengkap di mana pakar dari negara-negara yang berlainan berkolaborasi.

Dalam reka bentuk program pascasiswazah ini di University of Catolica de Murcia, struktur sepenuhnya modular telah dirancang yang membolehkan pelajar melakukannya sama ada secara sepenuhnya atau bebas dari setiap kursus atau modul yang merangkuminya, memudahkan ini supaya setiap pelajar dapat mengakses tahap latihan yang diperlukannya pada setiap saat.

ucamDalam EDAP pascasiswazah EDAP -UCAM kami mencadangkan latihan pelbagai disiplin yang menggabungkan seminar maya dalam masa nyata (ketersediaan maksimum) di mana guru membentangkan kandungan subjek yang berbeza, diperkuat dengan aktiviti dalam talian (fleksibilitas maksimum). Seminar maya ini membolehkan interaktiviti total dalam masa nyata antara semua peserta dan dari mana-mana tempat dengan akses internet (PD, telefon pintar, tablet ..). Kami meletakkan anda semua kelebihan latihan bersemuka tetapi tanpa kesulitan pemindahan dan kos tambahan.

Sepanjang tempoh kursus ini, pelajar mempunyai akses ke Kampus On Line di mana beliau dapat memperkukuhkan pengetahuan yang diperoleh semasa seminar maya dengan merujuk pelbagai bahan pelengkap dan menjalankan latihan dan soal selidik yang berbeza yang dicadangkan oleh profesor.

Lokasi

Murcia

Alamat
Avda. Teniente Montesinos, 8 Torre A - 4ª Planta
30100 Murcia
España

30100 Murcia, Wilayah Murcia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: