EALDE Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

pengenalan

Sekolah Pentadbiran, Kepimpinan, Pengurusan dan Keusahawanan (EALDE) adalah sekolah perniagaan dalam talian yang terkemuka di dunia berbahasa Sepanyol. Beliau mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman, di mana beliau telah mengambil bahagian dalam latihan lebih daripada 5,000 pengurus dan profesional.

Sarjana dan EALDE Business School pascasarjana EALDE Business School menggunakan metodologi inovatif, memanfaatkan potensi eLearning untuk menawarkan pengajaran peringkat tinggi. Pengajaran ini difokuskan pada pembelajaran kolaboratif dan resolusi kes praktikal yang berkaitan dengan kehidupan sebenar. Kesemua program dalam taliannya berpuncak dengan sesi latihan sukarela di Sepanyol.

EALDE Business School membantu anda membuat lonjakan dalam kerjaya anda dengan darjah pembezaan, diajar oleh profesor pakar, aktif dalam syarikat berprestij. Ia mempunyai kursus sarjana dan pascasiswazah yang bertujuan untuk eksekutif, profesional dan usahawan dalam bidang seperti Pengurusan Risiko, Pengurusan Projek, Pemasaran, Keselamatan Siber, Kewangan dan Pengurusan Perniagaan.

EALDE Business School bekerja dari ibu pejabatnya di Sepanyol untuk menawarkan pengalaman akademik yang unik. Hal ini memungkinkan untuk membuat kajian yang serasi dengan kehidupan pelajar dan profesional.

Profil pelajar

EALDE Business School mempunyai unjuran antarabangsa yang hebat, terutama di negara-negara Amerika Latin. Setiap tahun, profesional dari 20 negara yang berlainan dilatih dengan sekolah perniagaan ini untuk bertanggungjawab untuk pengurusan kanan syarikat dan organisasi.

EALDE Business School bertujuan untuk:

- Juruaudit antarabangsa

- Penganalisis kewangan

-Sivil dan perindustrian

-Mengurus pengurus

-Lawyers

-Pengurus Perisian

-Project Pengurus

-Informasi dan Pegawai Keselamatan Cybersecurity

- Usahawan yang berminat dalam e-Perniagaan

-Experts dalam Logistik dan Rantaian Pembekalan

-Penurus sektor minyak dan gas

Pentauliahan:

San Antonio University of Murcia (UCAM).

AEEN: Persatuan Sekolah Perniagaan Sepanyol.

BALES: Persatuan Perniagaan Kajian Amerika Latin.

ICDE: Majlis Antarabangsa untuk Pendidikan Jarak Jauh dan Jarak.

PMI: Penajaan Bahasa Sepanyol.

Nilai:

"Matlamat kami adalah untuk melatih para pemimpin organisasi masa depan," Enrique Farrás, pengarah EALDE Business School .

Di EALDE Business School kami memahami syarikat sebagai sebuah organisasi yang dibentuk oleh orang yang mempunyai matlamat yang sama. Pengurus mesti membuat keputusan memikirkan mereka, mengetahui bahawa apa-apa tindakan, bagaimanapun kecil, adalah proses yang mempunyai kesan terhadap orang lain. Etika dan kepimpinan, pembangunan dan kepercayaan profesional adalah nilai-nilai yang diteruskan oleh program-program kami kepada pelajar.

Kami berhasrat untuk menyediakan kemahiran dan kebolehan yang menjamin pelajar mencapai kejayaan perniagaan sambil mengekalkan tanggungjawab etika dan sosial dalam organisasi mereka.

Lokasi

Komuniti Madrid

Alamat
C/ del Golfo de Salónica, 27
28033 Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami