EAE Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EAE Business School

EAE adalah institusi pengajian tinggi antarabangsa dalam bidang pengurusan. Dengan lebih daripada 50 tahun pengalaman dalam pendidikan perniagaan, ia telah menyediakan latihan untuk lebih daripada 56,000 eksekutif dan pengurus. Setiap tahun pelajar dari lebih 45 warganegara mendapat kelayakan profesional di EAE untuk memegang jawatan tanggungjawab dalam dunia perniagaan.

EAE kini mempunyai laman kampus di Barcelona dan Madrid dan ia menyampaikan pendidikan dalam talian melalui Sekolah Perniagaan Online. Ia menawarkan salah satu kursus paling luas dalam kursus pascasiswazah di Sepanyol, ijazah sarjana Pentadbiran Perniagaan dan kira-kira seratus latihan dalam syarikat dan kursus pembelajaran sepanjang hayat.

EAE juga mempunyai tiga pejabat cawangan antarabangsa di Lima (Peru), Bogotá (Colombia) dan Mexico City (Mexico) yang memperkuat hubungan institusi kami dengan Amerika Latin. EAE telah menandatangani perjanjian dengan kira-kira seratus institusi akademik dan sekolah perniagaan dari 38 negara, 16 Amerika, 17 Eropah, tiga negara Asia dan dua negara Afrika. EAE menggalakkan pertukaran akademik, budaya dan profesional di antara mereka.106806_4.jpg

Program Antarabangsa di EAE Business School

Program Antarabangsa di EAE Business School boleh menjadi kunci kepada kerjaya profesional anda. Mengambil tempat di Barcelona dan Madrid, pusat-pusat perniagaan yang paling penting di Eropah selatan, banyak peluang menunggu untuk diterokai di bandar-bandar yang pelbagai dan kosmopolitan semasa mempelajari kemahiran baru.


Pergi global dengan bantuan EAE Business School dan Program Antarabangsa kami

  • Membangunkan kemahiran peribadi anda
  • Bekerja dalam pasukan dengan pelajar dari seluruh dunia
  • Pakar dan profesional pakar membimbing anda melalui teknologi dan amalan perniagaan terkini.
  • Nikmati peluang seumur hidup untuk memenuhi rakan kongsi perniagaan global anda yang akan datang
  • Belajar bahasa Sepanyol untuk membuka pintu ke pasaran baru di Eropah dan Amerika Latin


Sarjana kami disenaraikan dalam Top 250 oleh akhbar El Mundo dan merupakan salah satu yang terbaik di Sepanyol. MBA Antarabangsa adalah cara yang tepat untuk mencapai matlamat anda dalam persekitaran perniagaan global yang pernah ada.106823_5.jpg

Lokasi

Barcelona

Alamat
EAE Business School
C/ Aragó 55

08015 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
EAE Business School
C/ Menéndez Pidal 43

28036 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Barcelona

Alamat
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55

C/ Tarragona, 110

08015 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
Campus Madrid
C/ Joaquín Costa, 41

28002 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: