EAE Business School International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EAE adalah Institusi Pendidikan Pengurusan Tinggi Antarabangsa. Dengan 50 tahun pengalaman di Sekolah Perniagaan, EAE telah terlibat dalam latihan lebih daripada 65,000 pengarah dan profesional. Setiap tahun, peserta dari lebih dari 72 buah negara mengembangkan kemahiran mereka di EAE, melengkapkan mereka untuk melaksanakan tanggungjawab dalam dunia perniagaan dan institusi.

Kegiatan EAE berlangsung di tiga Kampus: 2 di Barcelona, menjalankan program untuk kelayakan bersama dengan Universitat Politècnica de Catalunya dan kursus gelar Pentadbiran Perniagaan; dan Kampus Madrid, di mana program pendidikan tinggi dijalankan dengan kerjasama Universidad Camilo José Cela. Penyepaduan EAE dalam Bahagian Latihan Kumpulan Planeta telah memberi rangsangan lebih lanjut kepada projek pendidikan perniagaan yang lebih tinggi institusi itu. Pautan kepada dan sokongan Grupo Planeta, pemimpin dunia dalam penjanaan kandungan dan penerbitan dalam bidang pengurusan, telah memperkuat pengalaman pepejal EAE dan memberikan kita kedudukan istimewa di kalangan Sekolah Perniagaan Sepanyol dan Antarabangsa.106806_4.jpg

Sekolah Perniagaan EAE kini berada di kedudukan sebagai Sekolah Perniagaan terbaik kedua di Sepanyol pada Peringkat MERCO 2014. Ini telah dicapai terima kasih kepada kepercayaan kukuh dalam projek kami: berusaha untuk mencapai kecemerlangan akademik untuk menjadi pusat pengurusan kualiti terkemuka. Dengan pemandangan kami tegas ke arah ini, kami komited sepenuhnya kepada dunia perniagaan dan pembangunan pemimpin masa depan. Oleh itu, para eksekutif kami mempunyai tahap kualiti dan kemahiran dalam bidang pengurusan perniagaan yang memberi mereka kuasa yang diperlukan untuk mengawal institusi secara efektif.

Objektif ini telah mendorong kita untuk terus menuntut diri kita sendiri. Akibatnya, piawaian kualiti yang tinggi yang digunakan oleh EAE telah membolehkan institusi itu menjadi Sekolah Perniagaan pertama Sepanyol untuk mendapatkan Pensijilan Kualiti Antarabangsa ISO 9001, yang menyokong dan menjamin tahap akademik program kami yang tinggi. Kami juga telah diberikan akreditasi AEEDE, sokongan yang mencerminkan pengiktirafan dan kebolehan akademik Sekolah Perniagaan Sepanyol terbaik. EAE juga merupakan sebahagian daripada badan kebangsaan dan antarabangsa berprestij seperti AACSB International, EFMD (Yayasan Eropah untuk Pengurusan Pembangunan), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (Persatuan untuk kualiti dalam pembelajaran sepanjang hayat), EBEN (Rangkaian Etika Perniagaan Eropah) dan Rangkaian MBA Eropah.

Pendek kata, di EAE Business School kami komited untuk melatih para pemimpin perniagaan masa depan dengan pendekatan yang jelas dan penglihatan antarabangsa.106823_5.jpg

Lokasi

Barcelona

Alamat
C/ d'Aragó, 55
08015 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami