EADA Business School Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EADA - Escuela de Alta Dirección y Administración

Financial Times kedudukan semasa: 84 Institusi kami ditubuhkan pada nilai-nilai usaha, komitmen dan kerja yang dilakukan dengan baik. Misi kami adalah untuk menyumbang kepada masyarakat yang lebih adil, lebih seimbang dan mampan. Ditubuhkan pada tahun 1957, EADA adalah salah satu institusi Sepanyol pertama untuk menyediakan program latihan yang khusus disasarkan dunia perniagaan.

Kami memang terkenal untuk pendekatan akademik dan praktikal yang ketat menjurus kepada mengaplikasikan pengetahuan hingga ke hari ini sebenar kepada dunia syarikat hari. Metodologi pendidikan kita menggalakkan "belajar dengan melakukan". Selama lebih 50 tahun EADA telah berada di barisan hadapan latihan pengurus dan dalam syarikat latihan program untuk komuniti perniagaan. Hubungan yang sudah lama kami dengan lebih 350 Syarikat-syarikat Bersekutu merupakan tulang belakang kepada latihan kami dan berhasrat untuk memenuhi keperluan dunia korporat dengan menggesa peserta mengenai program kami untuk mengambil peranan yang aktif dalam pembangunan kerjaya mereka sendiri. Lebih 120,000 peserta dari lebih 40 buah negara telah diamanahkan latihan mereka kepada kami, yang dengan sendirinya membuktikan bahawa EADA adalah salah satu sekolah perniagaan Eropah yang paling inovatif dan berprestij. EADA adalah sebuah institusi terbuka, majmuk dan pelbagai. Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda untuk memahami dan memenuhi keperluan latihan anda.

Misi

Kami adalah, bukan keuntungan institusi membuat bebas ditubuhkan pada Barcelona (Sepanyol) pada tahun 1957. Kami percaya dalam organisasi dan firma yang mempunyai nilai-nilai kemanusiaan. Kami berdedikasi untuk latihan dan pembangunan rakyat dan untuk melanjutkan kecemerlangan profesional. Melalui penyelidikan dan pendidikan kami berhasrat untuk melatih pengurus syarikat-syarikat dan organisasi yang berkesan dari segi ekonomi, tanggungjawab sosial dan mesra alam. Kami berhasrat untuk terus dari masa ke masa untuk dapat menanggung pengaruh ke atas masyarakat. Kami menguruskan diri kita cekap. Kita perlu membuat keuntungan melalui aktiviti kami untuk memastikan yang kukuh dan masa depan yang berdaya maju untuk institusi kami.

  • Kami percaya bahawa pengurus yang baik mempunyai kecerdasan emosi, kemahiran menyelesaikan masalah dan keupayaan kepimpinan. Atas sebab ini, para peserta yang mengambil bahagian dalam Program unik Professional Development (PDP) dalam EADA's pusat latihan kediaman. PDP termasuk pelan pertumbuhan dan peserta peribadi dan profesional untuk membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan (Kepelbagaian Budaya, Kemahiran Pembentangan, Teknik Negociation, Kepimpinan dan Integrasi)

Lokasi

Barcelona

Alamat
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi