Campus Stellae Instituto Europeo

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Beribu pejabat di Santiago de Compostela, CAMPUS STELLAE INSTITUT EROPA , mempunyai tujuan untuk mempromosikan peranan Galicia di Eropa melalui promosi kegiatan mengajar, budaya, seni dan sosial, sehingga menyumbang kepada pengetahuan tentang aspek-aspek yang berbeda dari budaya Eropa biasa.

Beliau adalah perintis dalam latihan pakar di Kesatuan Eropah, Keganasan Rumah Tangga, Hak Asasi Manusia dan Protokol Antarabangsa.

Institut Kampus Stellae Eropah memulakan projek latihan pascasiswazahnya pada tahun 1993, di bawah nama Atlantic European Centre. Dalam tindakan ini, Kursus Pengkhususan Siswazah Pertama di Kesatuan Eropah diwujudkan. Pascasiswazah ini telah dibentangkan dengan kerjasama Universiti Santiago de Compostela, dalam Perjanjian yang ditandatangani antara Hon. Magnificent Encik Rector D. Darío Villanueva dan pengarah Doña Nuria Pereira Martínez. Perjanjian yang berkuatkuasa lebih daripada satu dekad.

Pada tahun-tahun tersebut dan di bawah arahan akademik bersama, beberapa karya penyelidikan telah dibangunkan, yang pada tahun 1996 diiktiraf oleh Perwakilan Parlimen Eropah di Sepanyol, dan kedua-dua institusi memutuskan untuk mencipta Hadiah Eropah "Campus Stellae" . Sepanjang semua edisi, tiga kertas penyelidikan Eropah terbaik telah dianugerahkan setiap tahun.

IECS telah berevolusi dari pembelajaran yang penuh tatap muka, bercampur-campur ke pembelajaran jarak jauh, menganjurkan pelajar dari pelbagai negara.

Sejak Oktober 2003, dan menghadiri keperluan para pelajar abad ke-21, Institut Eropah telah menumpukan aktivitinya pada jarak dan latihan dalam talian, mewujudkan platform digital di mana pelajar memperoleh latihan selaras dengan tuntutan anda.

Kini Kampus Stellae, mempunyai pelajar di lebih daripada 50 buah negara.

Lokasi

Santiago de Compostela

Alamat
Instituto Europeo Campus Stellae
C/ Concepción Arenal, 1

15702 Santiago de Compostela, Galicia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: