COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Coco School adalah pusat pengajian tinggi swasta yang terletak di Alicante (Sepanyol). Coco School, sebuah sekolah yang diasaskan pada tahun 2003, mengkhususkan diri dalam pelbagai gelaran sarjana yang berkaitan dengan bidang profesional yang profesional, reka bentuk fotografi dan kreatif pengiklanan. Universiti Katolik berprestij San Antonio de Murcia (UCAM) mengeluarkan semua darjah Sekolah Coco, oleh kerana itu, sifat universiti ini.

Pada masa ini, tahap pengkhususan dan kecemerlangan COCO berkembang setiap hari berkat kejayaan profesional kakitangan pengajarnya dalam industri reka bentuk dan komunikasi di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

Leitmotiv kami ditegaskan dengan kepercayaan bahawa pengajaran seharusnya berguna dalam istilah praktikal , oleh itu semua kursus kami telah direka ulang tahun demi tahun, yang paling terkini dalam penggunaan teknologi baru dan pendekatan komunikatif baru, dengan cara ini sejajar dengan aliran harian sektor profesional dalam perubahan berterusan dalam dinamik berdasarkan penggunaan maksimum masa, mengatasi, menggalakkan dan menuntut. Untuk ini, para pelajar tuan dan program pengkhususan berganda yang telah lulus ujian yang relevan dan telah menyerahkan dan meluluskan portfolio mereka dan mengucapkannya, dimasukkan ke dalam beg amalan dan pekerjaan dan yang mana kami menjalankan pencarian aktif.

COCO adalah sekolah kosmopolitan, mengalu-alukan pelajar dari masyarakat lain seperti Murcia, Valencia, Madrid, Castilla La Mancha, Andalusia atau Galicia, serta pelajar antarabangsa dari negara seperti Rusia, Poland, Colombia, Venezuela, Mexico, Ecuador, Guatemala, Chile, Belanda, Brazil, Portugal, Perancis, England, Peru, Panama dll.

Lokasi

Alicante

Alamat
Avenida de Elche nº 157
03008 Alicante, Komuniti Valencia, Sepanyol

Alicante

Alamat
Carrer Portugal, 2
03690 Alicante, Komuniti Valencia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami