CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MEET CESCOMPOL: KOMUNIKASI DAN POLITIK

Pusat Pengajian Tinggi dalam Komunikasi dan Pemasaran Politik adalah institusi swasta yang didedikasikan untuk latihan, penyelidikan dan nasihat dalam bidang-bidang yang berkaitan dengan pelaksanaan politik. Berpusat di Madrid, pusat ini mengembangkan kegiatannya di wilayah negara dan di negara-negara Amerika Latin yang berlainan.

Dari perspektif global dan interdisipliner, ia memusatkan kegiatannya pada latihan para pegawai dan pengelola awam, penganalisis dan perunding politik, serta profesional sektor swasta yang dikaitkan dengan hal ehwal kerajaan.

Pusat ini terdiri daripada ahli akademik dan perunding kebangsaan dan antarabangsa yang mempunyai pengalaman terbukti dalam reka bentuk, pelaksanaan dan penilaian dasar awam, rancangan kerajaan di tiga peringkat Pentadbiran, strategi komunikasi dan pemasaran politik dan kempen pilihan raya .

AKTIVITI PUSAT

LATIHAN

Program pascasiswazah, dengan kerjasama universiti yang berlainan dan institusi akademik, berorientasikan kepada pengkhususan pelajar dalam perundingan politik, pemasaran politik, kempen pilihan raya, komunikasi institusi, hubungan dengan media, analisis senario politik , reka bentuk dan pelaksanaan dasar awam, keselamatan, pertahanan, geostrategi, hubungan antarabangsa dan hal ehwal awam (lobi).

PENYELIDIKAN

Penerbitan teks, dokumen kerja dan laporan, sebagai hasil penyelidikan di bidang latihan, merupakan salah satu elemen asas Pusat.

CONSULTING

Pusat Pengajian Tinggi Komunikasi dan Pemasaran Politik memberikan bantuan kepada pemerintah dari tiga pentadbiran serta kepada partai politik dan entitas swasta yang terkait dengan tindakan publik dalam bidang-bidang tertentu yang digariskan.

Lokasi

Madrid

Alamat
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami