CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hal Ehwal Antarabangsa CEI adalah sebuah institusi yang bekerja dengan dan untuk profesional dalam diplomasi dan hubungan antarabangsa. Objektif utama adalah membantu mereka meningkatkan pengetahuan dan mengembangkan kemahiran atau kebolehan peribadi mereka dengan niat untuk mencapai kecemerlangan; serta melatih profesional baru untuk mengakses kerjaya diplomatik, fungsi awam antarabangsa, pentadbiran serantau dan tempatan, pertubuhan bukan kerajaan, atau pakar dalam diplomasi awam dan korporat.

Tugas ini, bersama-sama dengan penyelidikan dan dialog, yang dipupuk melalui seminar dan persidangan, mentakrif tiga garis asas Hal Ehwal Antarabangsa CEI.

30 tahun kepimpinan dalam bidang ini menyokong kami. Hal Ehwal Antarabangsa CIS Barcelona dilahirkan pada bulan Disember 1987, yang dibuat oleh Kementerian Luar Negeri, Kesatuan Eropah dan Kerjasama, University of Barcelona dan Yayasan Perbankan "la Caixa". Sejak itu, komitmennya telah bekerja di sekitar hubungan antarabangsa, diplomasi, undang-undang, ekonomi dan politik pelbagai hala.

CEI Hal Ehwal Antarabangsa adalah Pusat Dilampirkan ke Universiti Barcelona.

111530_20190306uv0vxtc0p7rZcZtP_5ku6H_large.png

Lokasi

Barcelona

Alamat
Finca Agustí Pedro Pons
Av. Vallvidrera, 25
08017 Barcelona

Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami