CEI Escuela de Diseño

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpg" />

Mengenai kami

CEI - Pusat Pengajian Inovasi - adalah Sekolah Reka Bentuk Digital abad ke-21, yang ditubuhkan pada abad ke-20 (tahun 1991). Kami adalah pusat latihan rasmi untuk Adobe, Apple, IBM, Maxon dan Google Partner , yang mengkhususkan diri dalam sektor pemasaran dan reka bentuk digital, dengan pejabat di Madrid, Seville dan tidak lama lagi di Lisbon. Kursus, sarjana dan ijazah tinggi kami dikembangkan dalam empat bidang: Reka Bentuk Grafik , Pembangunan Web , Pemasaran Digital dan Penyuntingan Video Digital dan Pengeluaran Pasca (VFX) dan Grafik Gerak .

Sekarang kita tahu bahawa kita benar ketika, pada tahun 1991, kita memilih pengajaran yang berkualiti sebagai Sekolah Reka Bentuk . Pepatah kami adalah, adalah dan akan terus berlaku, apabila penggal persekolahan berakhir, pelajar akan mengendalikan teknik yang diajar semasa latihan mereka dengan sempurna. Atas sebab ini, sebahagian besar daripada ribuan pelajar yang telah melalui kelas kami telah memasuki pasaran pekerjaan atau telah memperbaiki keadaan kerja mereka setelah menamatkan pengajian di CEI: School of Design .

Dengan lebih dari 29 tahun di sektor ini, lebih daripada 15,000 pelajar terlatih dan sekumpulan profesional yang berkelayakan tinggi, CEI bertujuan untuk meningkatkan kemahiran para pelajarnya dengan terus menyesuaikan diri dengan permintaan yang kuat dari pasaran buruh dunia. Di samping itu, Sekolah kami telah dianugerahkan oleh Anugerah Kecemerlangan Pendidikan 2018 dan 2019 sebagai Pusat Latihan Diri Terbaik, Program Pendidikan Terbaik untuk Penyisipan Profesional, Pusat Latihan berasaskan Web Terbaik dan Pusat Latihan Profesional Terbaik.

Kaedah kami

Adakah anda ingin mengetahui kaedah CEI: School of Design?

Ini adalah beberapa ciri terpenting:

Kelas dan Kelas Dalam Talian

Kami tahu bahawa kaedah terbaik untuk mempelajari konsep teori dan praktikal yang membentuk kursus, sarjana dan ijazah yang lebih tinggi adalah di bawah kehadiran secara langsung dan tetap guru khusus dalam subjek yang mengawasi dan mengarahkan pembelajaran pelajar secara berterusan dan peribadi, menjamin penggunaan maksimum mereka.

Walau bagaimanapun, selalu dengan tujuan untuk menyesuaikan diri dengan keperluan dan keadaan semua pelajar kami dan, terutama sekali, bagi mereka yang tidak dapat datang ke kemudahan kami setiap hari, kami juga menawarkan pengajian jarak jauh atau dalam talian kami.

Kumpulan kecil

Latihan yang baik harus diajar dalam kumpulan kecil, kerana kualiti pengajaran meningkat, menghasilkan prestasi pelajar yang lebih tinggi dalam setiap mata pelajaran yang dikembangkan semasa kursus atau master. Bilik darjah terbesar di CEI Madrid dan Seville mempunyai kapasiti untuk 15 pelajar dan yang paling kecil untuk 8 orang, dengan kumpulan kira-kira 10 orang normal.

Sistem Pengajaran Dijamin

Setelah mendaftar, pelajar, jika mereka mahu, mempunyai kemungkinan untuk mengulang kursus, ijazah sarjana atau lebih tinggi yang sudah dilakukan di CEI: School of Design sepenuhnya percuma, sehingga menjamin pembelajaran penuh mengenai subjek yang dipilih.

136283_136168_escuela-de-diseno.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136283_136168_escuela-de-diseno.jpg" />

Kepelbagaian Jadual

Kita yang mesti menyesuaikan diri, sebagai Sekolah, dengan keperluan pelajar dan bukan sebaliknya. Atas sebab ini, CEI: School of Design mempunyai jadual pagi, petang dan petang untuk semua pengajiannya , agar latihan terbaik sesuai dengan tugas akademik atau profesional lain.

Peluang Pekerjaan

Selepas tempoh latihan, Sekolah kami tidak membataskan dirinya secara eksklusif untuk memelihara pangkalan data pelajar dan alumni kami. Pengalaman dan kenalan kami selama 28 tahun dalam persekitaran ini menjadikan Bank Pekerjaan kami sebagai alat yang sangat berkesan untuk pelajar kami mencapai pekerjaan. Tersedia untuk mana-mana studio kami , sepenuhnya percuma.

Jaminan Tenaga Kerja Bertulis

Dengan mendaftar di mana-mana Ijazah Sarjana Profesional atau Ijazah Tinggi, anda akan dapat memanfaatkan Jaminan Tenaga Kerja bertulis kami dengan mana kami bertekad untuk mencari anda pekerjaan yang berkaitan dengan pengajian anda dalam jangka masa tidak melebihi 6 bulan.

Pecahan daripada Jumlah Pengajian anda

Kami mempermudah merealisasikan kursus, bootcamp, master dan ijazah yang lebih tinggi dengan memberikan pembiayaan secara automatik dan segera oleh Pusat itu sendiri dengan membahagikan jumlah pengajian dengan debit langsung. Anda boleh membayar pengajian selama 3, 6 atau sehingga 10 bulan.

Ibu pejabat

Madrid

CEI Madrid mempunyai dua ruang, dipisahkan dengan jarak 100 meter: sekolah, yang dikhaskan sepenuhnya dan eksklusif untuk latihan dan, sebaliknya, Coffice, di mana kantin sekolah ditempatkan, kawasan kerja sama untuk pelajar dan alumni dan ruang untuk penyampaian bengkel, bengkel dan kelas induk.

Seville

CEI Seville mempunyai kemudahan baru. Ruang seluas hampir 300 m2 di pusat bandar dengan banyak ciri baru seperti perpustakaan, studio fotografi, ruang tamu dan ilustrasi digital.

Apa yang termasuk dalam kajian anda secara percuma?

  • 3 jam orientasi akademik atau profesional setiap pelajar
  • Ruang kerja yang dikongsi
  • Beberapa kelas dan bengkel induk setiap bulan
  • Pemacu Google tanpa had untuk setiap pelajar, selama-lamanya
  • Kelas dalam talian pada hari-hari yang anda tidak dapat hadir sendiri
  • Kemungkinan pertukaran antara Madrid, Seville dan Lisbon (2020/2021)
  • Domain .Com dan hosting sendiri untuk setiap pelajar, selama setahun
  • Bank pekerjaan dan / atau jaminan pekerjaan bertulis
  • Pengulangan keseluruhan atau sebahagian kajian, sekiranya pelajar memintanya

Lokasi

Madrid

Alamat
Calle de Rodríguez San Pedro, 2 y 10,
28015 Madrid

Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Seville

Alamat
Calle Conde de Cifuentes, 4, 41004 Sevilla
Seville, Andalusia, Sepanyol

Madrid

Alamat
Calle de Rodríguez San Pedro,2
28015 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami