Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

UPF Barcelona School of Management adalah sekolah pengurusan Pompeu Fabra University, salah satu universiti terbaik di seluruh dunia mengikut kedudukan antarabangsa utama. Ia adalah sebahagian daripada Institut Pendidikan Berterusan Pompeu Fabra University, yang dipengerusikan oleh rektor Universiti. Misi kami adalah untuk membangunkan profesional yang akan mengubah masyarakat dengan mencabar norma-norma sains dan kesedaran sosial. Kami menawarkan program sarjana, kursus pascasiswazah dan kursus pengkhususan dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan, Undang-undang, Politik dan Pengurusan Awam, Kreativiti dan Teknologi, Ekonomi, Pengurusan Kesihatan dan Sains, Komunikasi, Kewartawanan dan Terjemahan, Pemasaran dan Penjenamaan, Perakaunan dan Kewangan dan Manusia Sumber. Kami mentakrifkan pengurusan sebagai sumber yang asas bagi sebarang perkembangan profesional; ia bukan hanya berkaitan dengan dunia perniagaan atau peranan kepimpinan. Kita melihat pendidikan sebagai ikatan antara universiti dan syarikat. Atas sebab ini, semua program sarjana dan kursus pascasiswazah dikembangkan bersama oleh akademik UPF yang paling berprestij dan profesional yang dihormati daripada syarikat terkemuka dan pihak berkuasa awam.

608_img4.jpg

Kenapa pilih kami?

Kerana ia adalah sekolah perniagaan Pompeu Fabra University, salah satu universiti terbaik di dunia mengikut kedudukan antarabangsa utama:

  • Peringkat universiti terbaik ke-12 di dunia di bawah umur 50 tahun mengikut Ranking Pendidikan Tinggi Times (2015).
  • Top 10 universiti terbaik di Eropah mengikut U-Multirank (2015)
  • Dalam 400 universiti teratas mengikut Kedudukan Akademik Universiti Dunia (2014). Universiti tertinggi Sepanyol dalam bidang Sains Sosial

Bagi kakitangan pengajarnya yang terkenal di peringkat antarabangsa dan antarabangsa; menggabungkan pensyarah UPF yang terbaik, pemimpin dalam pengajaran, penyelidikan dan output saintifik, dengan para pengarah dan profesional yang berkelayakan tinggi dari syarikat terbaik di pasaran. Kerana visi pengurusan menyeluruh yang menyeluruh, yang ditakrifkan sebagai sumber yang asas bagi sebarang perkembangan profesional; ia bukan hanya berkaitan dengan dunia perniagaan atau peranan kepimpinan. Untuk menikmati pengalaman pembelajaran antarabangsa di semua kampusnya. Pada tahun 2015:

  • 45 kebangsaan diwakili di kalangan badan pelajar
  • 82% daripada biasiswa diberikan kepada pelajar antarabangsa
  • 71% daripada staf pengajar Sarjana Sains dididik di universiti berprestij di luar Sepanyol

Untuk sambungan yang kukuh kepada industri. Pada tahun 2015:

  • Lebih daripada 900 pelajar mengambil magang.
  • Lebih 1200 perjanjian latihan telah ditandatangani dengan syarikat

Untuk lokasi yang indah di bandaraya kosmopolitan Barcelona yang dinamik dan kemudahannya: Kampus Ciutadella, Bangunan Balmes, Kampus Poblenou dan Kampus Mar. Untuk sokongan dan komitmennya terhadap bakat dan motivasi pelajarnya. Tahun lepas:

  • 29 Sarjana Sarjana Sains mendapat manfaat daripada Biasiswa MSc
  • 26 Beasiswa Bakat dianugerahkan kepada pelajar Sekolah Pengurusan Sekolah Barcelona yang paling cemerlang

Kerana 91% pelajar akan mencadangkan program tuan sekolah dan kursus pascasiswazah kepada rakan.

Lokasi

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Alamat
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
+34 935 42 18 00

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

EFMD Equis Accredited