Baca keterangan rasmi

BEBS adalah sekolah perniagaan eksekutif dengan pengalaman antarabangsa dalam pengurusan perniagaan dan latihan. BEBS telah berada di barisan hadapan pendidikan eksekutif, memberi inspirasi, mencabar dan menyumbang kepada pembangunan para pemimpin semasa dan masa depan dari banyak negara dan sektor.

BEBS adalah sebuah institusi yang inovatif, memberi kesan yang positif, komprehensif dan konsisten kepada orang, perniagaan, dan masyarakat.

Kejayaan BEBS didasarkan pada pendekatan akademik, dengan tumpuan yang kuat terhadap pendekatan profesional dan humanistik terhadap Perniagaan dan Kepimpinan: semasa mana-mana Program kami profesor dan profesional eksekutif kami membawa refleksi, dialog, analisa kritikal, projek dan inisiatif untuk memastikan pendidikan yang cemerlang , seterusnya menghasilkan sumbangan yang berharga untuk transformasi perniagaan dan sosial.

Misi BEBS memperkuatkan orang di seluruh dunia supaya mereka menjadi profesional yang kompeten dan memahami sepenuhnya peranan mereka dalam syarikat dan masyarakat. Sekolah Perniagaan kami mempunyai komitmen yang kukuh terhadap kecerdasan intelektual dan kecemerlangan akademik, dan tumpuan yang jelas kepada orang - perkembangan peribadi dan profesional mereka.

Apa yang menjadikan BEBS berbeza?

  • BEBS "Sekolah Perniagaan Eksekutif Barcelona" adalah sekolah perniagaan yang dibuat oleh eksekutif untuk eksekutif. Kami mahu anda belajar dengan melakukan dan bukan hanya secara akademik.
  • BEBS menawarkan Sarjana dengan akreditasi berganda.
  • Guru kami adalah sekumpulan eksekutif dan pengurus dengan kerjaya yang hebat dalam dunia perniagaan.
  • Model kami berdasarkan kepada apa yang diperlukan oleh perniagaan hari ini. Bukan pada corak lama yang tidak lagi sesuai dengan sistem perniagaan semasa kami.
  • Di BEBS kita tidak hanya mencari yang anda pelajari, tetapi anda mengamalkan apa yang anda pelajari, melalui pendekatan pendidikan, kreatif dan mengganggu.

Apa yang BEBS pelajar BEBS ?

· Pendidikan memberi tumpuan kepada perniagaan antarabangsa dan didorong oleh inovasi

· Pemberian kuasa untuk mewujudkan syarikat anda sendiri

· Wawasan kepemimpinan strategik yang mengilhami model perniagaan inovatif dan mampan

· Rasa tanggungjawab sosial, yang datang dengan kecekapan profesional dan kepimpinan yang komited

· Peluang rangkaian yang sangat baik melalui profesor, lawatan belajar, dan latihan

· Pengetahuan praktikal dan terkini

· Persekitaran kajian yang berorientasikan perniagaan dengan pendekatan yang sangat humanistik

Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Barcelona Executive Business School (BEBS)

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Rantaian e-Pembekal bertujuan untuk membangunkan kriteria yang diperlukan untuk membolehkan anda memperoleh gambaran keseluruhan oper ... [+]

Master Antarabangsa dalam Pengurusan Rantaian e-Pasaran bertujuan untuk melatih para profesional untuk mempunyai visi yang strategik, sehingga mereka tidak hanya menguasai logistik tetapi mereka memberi tumpuan kepada mengembangkan pengantarabangsaan syarikat, melampaui pengangkutan dan penyimpanan, sehingga mereka menguasai semua keperluan dan bidang seperti perancangan, pengurusan, dan pengendalian strategi logistik dan pengantarabangsaan syarikat.

Modul Program

Modul 1: Visi Strategik dan Global Pengurusan Rantaian Pembekalan (SCM) - 6 Kredit ECTS

Modul 2: Inovasi dan Pengoptimuman SCM - 9 Kredit ECTS

Modul 3: Permintaan, Strategi, Pembelian, Sumber, dan Perolehan di SCM - 6 Kredit ECTS... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Sarjana dalam Inovasi Perniagaan Antarabangsa (IMBI) menyediakan anda untuk berinovasi dalam persekitaran global di mana memahami kepentingan teknologi baru, peningkatan ... [+]

MBA dalam Inovasi Perniagaan Antarabangsa (IMBI) bertujuan untuk membangunkan keupayaan dan kemahiran kakitangan syarikat dari sektor dan jabatan yang berbeza untuk membolehkan mereka bertindak balas kepada yang baru cabaran yang dihadapi mereka dalam masyarakat sekarang. Persekitaran yang ada mengalami perubahan struktur keperluan yang berbeza, lebih banyak keusahawanan pendekatan.

Kurikulum Akademik

Kapasiti untuk Inovasi: salah satu kelebihan daya saing yang berkesinambungan - 9 Kredit ECTS

Faktor Utama Inovasi: Orang - 6 Kredit ECTS

Pengenalan Cabaran Inovasi (Strategi Inovasi) - 9 Kredit ECTS... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Executive Business School (BEBS)

MBA dalam Pengurusan Bakat dan Kepimpinan (HR) oleh BEBS menyediakan profesional untuk berkembang dalam kerjaya mereka sebagai pemimpin dalam bidang sumber manusia (HR) d ... [+]

Sama ada anda sedang mengejar kerjaya dalam sebuah syarikat besar atau permulaan yang muda, terdapat satu kawasan, yang paling mencabar bagi mana-mana syarikat untuk mengurus modal insan itu. Apabila bekerja dengan orang, ia tidak selalu cukup untuk menjadi seorang pengurus yang baik, ia juga perlu menjadi pemimpin yang baik juga.

MBA dalam Pengurusan Bakat dan Kepimpinan (HR) oleh BEBS menyediakan profesional untuk berkembang dalam kerjaya mereka sebagai pemimpin dalam bidang sumber manusia (HR) dan memberikan penyelesaian kepada cabaran masa moden dalam bidang ini.

Selain mempelajari prinsip-prinsip HR, para pelajar mempunyai peluang untuk mempelajari konsep pengurusan modal insan, seperti motivasi pekerja, pemerolehan bakat, dan pengekalan, pengurusan perubahan, dan budaya organisasi, yang membolehkan mereka memperoleh kemahiran pembinaan yang sangat diperlukan. Oleh kerana HR memainkan peranan strategik dalam pelaksanaan organisasi global, program ini memberikan para pelajar semua yang sukar... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Master dalam Pelancongan Antarabangsa dan Pengurusan Hospitaliti terdiri daripada memberi pengetahuan dalam topik semasa yang tertumpu kepada sektor Pelancongan dan pengu ... [+]

Master dalam Pelancongan Antarabangsa dan Pengurusan Hospitaliti terdiri daripada memberi pengetahuan dalam topik semasa yang tertumpu kepada sektor Pelancongan dan pengurusan modal insan dan pengaruhnya dalam pasaran pelancongan, serta menggalakkan peningkatan inovasi dan evolusi di kawasan ini. Ijazah ini bertujuan untuk membangunkan kerjaya pelajar sebagai pengarah, pengurus kawasan atau usahawan, yang membolehkan mereka memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk membuat keputusan dalam sektor ini.

Dalam sektor pelancongan dan hospitaliti, pengetahuan tentang perancangan dan pengurusan hotel pelancongan adalah penting untuk kerjaya pengurusan dalam profesion pengurusan atau pelancongan yang menarik.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Antara kejayaan dan kegagalan, terdapat pengurusan projek yang baik atau kekurangannya. Siapa yang mahu gagal? Jawapan kepada soalan ini adalah sebab mengapa Pengurusan P ... [+]

Antara kejayaan dan kegagalan, terdapat pengurusan projek yang baik atau kekurangannya. Siapa yang mahu gagal? Jawapan kepada soalan ini adalah sebab mengapa Pengurusan Projek telah menjadi alat bintang bagi syarikat-syarikat dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Menjadikan objektif menjadi kenyataan mungkin lebih mudah dikatakan daripada dilakukan untuk banyak syarikat. Persekitaran perniagaan semasa adalah sangat kompetitif dan global, di mana perubahan berlaku setiap hari. Ini bermakna syarikat perlu membuat keputusan yang cepat sementara tidak pasti tentang apa yang mungkin akan berlaku. Salah satu cara untuk membuat pertumbuhan yang mampan adalah memastikan pelan yang baik di tempat, dan mengambil kesempatan daripada perubahan, dan bukannya melihatnya sebagai halangan. Syarikat-syarikat yang paling berjaya membuat idea melalui perubahan ini menjadi projek dan melaksanakannya melalui pengurusan projek yang dirancang dengan baik.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
10 - 12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
false