Barcelona Executive Business School (BEBS)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

BEBS adalah sekolah perniagaan eksekutif dengan pengalaman antarabangsa dalam pengurusan perniagaan dan latihan. BEBS telah berada di barisan hadapan pendidikan eksekutif, memberi inspirasi, mencabar dan menyumbang kepada pembangunan para pemimpin semasa dan masa depan dari banyak negara dan sektor.

BEBS adalah sebuah institusi yang inovatif, memberi kesan yang positif, komprehensif dan konsisten kepada orang, perniagaan, dan masyarakat.

Kejayaan BEBS didasarkan pada pendekatan akademik, dengan tumpuan yang kuat terhadap pendekatan profesional dan humanistik terhadap Perniagaan dan Kepimpinan: semasa mana-mana Program kami profesor dan profesional eksekutif kami membawa refleksi, dialog, analisa kritikal, projek dan inisiatif untuk memastikan pendidikan yang cemerlang , seterusnya menghasilkan sumbangan yang berharga untuk transformasi perniagaan dan sosial.

Misi BEBS memperkuatkan orang di seluruh dunia supaya mereka menjadi profesional yang kompeten dan memahami sepenuhnya peranan mereka dalam syarikat dan masyarakat. Sekolah Perniagaan kami mempunyai komitmen yang kukuh terhadap kecerdasan intelektual dan kecemerlangan akademik, dan tumpuan yang jelas kepada orang - perkembangan peribadi dan profesional mereka.

Apa yang menjadikan BEBS berbeza?

  • BEBS "Sekolah Perniagaan Eksekutif Barcelona" adalah sekolah perniagaan yang dibuat oleh eksekutif untuk eksekutif. Kami mahu anda belajar dengan melakukan dan bukan hanya secara akademik.
  • BEBS menawarkan Sarjana dengan akreditasi berganda.
  • Guru kami adalah sekumpulan eksekutif dan pengurus dengan kerjaya yang hebat dalam dunia perniagaan.
  • Model kami berdasarkan kepada apa yang diperlukan oleh perniagaan hari ini. Bukan pada corak lama yang tidak lagi sesuai dengan sistem perniagaan semasa kami.
  • Di BEBS kita tidak hanya mencari yang anda pelajari, tetapi anda mengamalkan apa yang anda pelajari, melalui pendekatan pendidikan, kreatif dan mengganggu.

Apa yang BEBS pelajar BEBS ?

· Pendidikan memberi tumpuan kepada perniagaan antarabangsa dan didorong oleh inovasi

· Pemberian kuasa untuk mewujudkan syarikat anda sendiri

· Wawasan kepemimpinan strategik yang mengilhami model perniagaan inovatif dan mampan

· Rasa tanggungjawab sosial, yang datang dengan kecekapan profesional dan kepimpinan yang komited

· Peluang rangkaian yang sangat baik melalui profesor, lawatan belajar, dan latihan

· Pengetahuan praktikal dan terkini

· Persekitaran kajian yang berorientasikan perniagaan dengan pendekatan yang sangat humanistik

Lokasi

Barcelona

Alamat
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonia, Sepanyol