International University Of The Health Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai

International University Of The Sains Kesihatan

Misi

IUHS menggunakan satu penyelesaian kos rendah inovatif untuk mengubah pengalaman pembelajaran dan asas ekonomi pendidikan perubatan, dengan matlamat untuk menangani masalah kekurangan global, pengagihan tidak saksama, dan perwakilan demografi profesional penjagaan kesihatan, terutamanya dalam penjagaan primer.

Misi itu termasuk mentakrifkan pendidikan perubatan jadi ia adalah relevan dengan keperluan masyarakat hari ini dan pada masa akan datang. Sesungguhnya, kami terus bertanya, "Bagaimana kita boleh mendidik dan memupuk generasi baru pakar-pakar perubatan dan menyediakan mereka untuk menyampaikan penjagaan kesihatan ke-21 dalam dunia yang pesat berubah?" Universiti adalah pemacu perubahan sosial dengan memperluaskan kumpulan doktor masa depan dan jururawat di luar demografi yang sempit sekolah-sekolah perubatan tradisional.

Moto kami - "dalam servitium communitatis mundi" cara "dalam perkhidmatan kepada masyarakat global". Kami berusaha untuk melaksanakan inovasi dan perubahan dalam pendidikan perubatan secara global.

tadbir urus

Lembaga Pengarah menggalakkan pembangunan bunyi Antarabangsa Universiti Sains Kesihatan dalam fungsi yang ditetapkan untuk itu, ia membantu mengubah industri pendidikan perubatan global dan membantu dalam melaksanakan pada tahap yang tinggi kecemerlangan dalam setiap bidang perusahaan.

Lembaga Pengarah menyediakan pengawasan dan bimbingan dan terbaik kepada IUHS. Pada menjalankan kuasa dan tanggungjawabnya, Lembaga Pengarah menyediakan pengawasan strategik untuk menyediakan penyelarasan, fokus, advokasi, pengawasan dan kepimpinan untuk pelbagai IUHS komuniti pembelajaran.

Licensure

International University Of The Sains Kesihatan

Ditubuhkan pada tahun 1997, dan dengan alumni yang menjalankan amalan di 22 negeri, The International Universiti Sains Kesihatan Sekolah Perubatan yang diiktiraf oleh Kerajaan Persekutuan St. Christopher & Nevis (St Kitts), dan disenaraikan dalam Kesihatan Sedunia Pertubuhan Direktori dunia Sekolah perubatan, Edisi ke-7. Penyenaraian WHO sekarang dipelihara dalam talian oleh Universiti Copenhagen di Avicenna Directories. Oleh itu, di Amerika Syarikat, Suruhanjaya Pendidikan Siswazah Perubatan Asing (ECFMG) akan membenarkan graduan IUHS menduduki peperiksaan pelesenan (USMLE Langkah 1 & 2); dan yang sama terpakai berkenaan dengan proses pelesenan bagi kebanyakan negara-negara lain (iaitu peperiksaan LMCC untuk Kanada, PLAB peperiksaan untuk United Kingdom (tertakluk kepada keperluan penduduk), peperiksaan AMC untuk Australia, dan lain-lain). Setelah selesai proses pendaftaran dan peperiksaan perlu, ECFMG dan ECFMG bahagian antarabangsanya / EICS akan kedua-dua tauliah IUHS graduan. Semua dokumen dan pautan yang berkaitan dibentangkan sepenuhnya di perpustakaan maya laman web IUHS itu.

Graduan perubatan mencari pelesenan di Amerika Syarikat, United Kingdom dan Kanada atau di tempat lain mesti menghubungi Lembaga negara / negeri individu yang sesuai Pendidikan Perubatan dan Licensure untuk maklumat yang berkaitan dengan keperluan pelesenan dalam bidang kuasa itu. Pelajar yang ingin pelesenan di negara selain daripada Amerika Syarikat mesti menghubungi badan kawal selia perubatan negara itu untuk maklumat yang berkaitan dengan peraturan-peraturan untuk pelesenan. Setiap negeri individu dan negara mengawal lesen untuk menjalankan amalan perubatan di negeri atau negara. Walaupun IUHS akan berusaha dengan usaha terbaik untuk membantu pelajar dan graduan kita, akhirnya tanggungjawab pelajar dan siswazah untuk menentukan dan memenuhi keperluan pelesenan.

The IUHS Perbezaan

A New Model Pendidikan Perubatan untuk abad ke-21

Memahami inovasi yang mencipta perubahan yang mampan, IUHS bukan bata tradisional dan sekolah mortar. Universiti melabur dalam pelajarnya tidak dalam infrastruktur berintensifkan modal besar. Fikirkan ia sebagai sekolah perubatan 3.0.

Pembelajaran aktif

IUHS menggunakan inovasi teknologi dan berada di barisan hadapan dalam pengetahuan baru tentang bagaimana orang belajar. Universiti menggunakan "Pembelajaran aktif" dan masalah kes berdasarkan contextualize pembelajaran sains perubatan dalam persekitaran klinikal dan meningkatkan pemahaman dan pengekalan.

Pembelajaran Aktif meletakkan pelajar dan pembelajaran mereka memerlukan di tengah-tengah pengalaman; ia berdiri di Berbeza dengan mod "standard" pengajaran di mana guru melakukan yang paling banyak bercakap dan pelajar pasif.

Badan yang semakin meningkat penyelidikan telah menyatakan dengan jelas bahawa kualiti keseluruhan pengajaran dan pembelajaran bertambah baik apabila pelajar mempunyai banyak peluang untuk menjelaskan, soalan, memohon, dan menyatukan pengetahuan baru. Akibatnya, peranan kuliah telah berubah secara dramatik. Pada IUHS kuliah tidak ditinggalkan tetapi pengajar mewujudkan peluang kepada pelajar untuk melibatkan bahan baru, yang bertindak sebagai panduan untuk membantu mereka memahami dan menggunakan maklumat.

International University Of The Sains Kesihatan

Manfaat kepada Pembelajaran aktif:

  • Meningkatkan kemahiran pemikiran kritikal
  • Peningkatan pengekalan dan pemindahan maklumat baru
  • peningkatan motivasi
  • kemahiran interpersonal bertambah baik

Penggunaan Teknologi

IUHS percaya bahawa pelbagai kaedah yang diperlukan untuk Pembelajaran Aktif: interaksi antara profesor dan pelajar dan di kalangan pelajar akan lebih cecair dan berkesan daripada tetap tempat duduk amfiteater kuliah tradisional.

Pada IUHS, program sains perubatan pra-klinikal dihantar menggunakan pendekatan bersepadu yang unik yang menggabungkan teras berasaskan organ-, sains asas pra-klinikal disampaikan secara dalam talian dengan interaksi dengan fakulti tempatan bersekutu klinikal yang menyediakan tangan penting kepada latihan, dan satu-untuk- satu interaksi dengan pasukan peningkatan akademik.

Hasilnya, IUHS pelajar boleh tinggal dan belajar dalam persekitaran di mana mereka akan berlatih dan mendapat akses kepada fakulti yang terbaik di seluruh dunia.

Di samping itu, University menggunakan beberapa teknologi sepanjang program untuk melibatkan diri secara aktif pelajar dalam cara yang sangat berbeza dari kelas kuliah semua-terlalu-biasa di mana pensyarah wrap segala-galanya dan pelajar pergi tergesa-gesa pergi ke kelas seterusnya. Universiti mengatur Blackboard Bekerjasama sebagai platform penyampaian akademik bagi memudahkan pengajaran interaktif dan belajar berkumpulan. teras pra-klinikal kuliah menampilkan dua hala audio, video pengguna berbilang titik, papan putih interaktif, aplikasi dan perkongsian desktop, media kaya, bilik perbincangan, dan rakaman sesi (diakses menerusi Perpustakaan Maya dalam portal pelajar IUHS). Di samping itu, University menggunakan DXR Clinician, masalah utama yang berpangkalan pesakit maya sistem pendidikan simulator sebagai komponen bersepadu program. DXR ialah, interaktif sepenuhnya perisian simulasi pesakit berasaskan web yang menguji dan mengintegrasikan semua elemen pertemuan pesakit. Alat ini membolehkan IUHS untuk menilai prestasi setiap pelajar dengan pesakit maya yang seragam. Akhir sekali, Virtual Library ialah yang dilindungi kata laluan sumber akademik pusat untuk pelajar dan juga sebagai platform untuk aktiviti kumpulan belajar.

International University Of The Sains Kesihatan

Yuran Pengajian Rendah

yuran pengajian IUHS kira-kira $ 80,000 jumlah bagi 4 tahun sekolah perubatan. Jika anda merancang untuk pergi ke Perubatan Keluarga atau mana-mana amalan lain yang bukan sub-kepakaran, yuran tuisyen rendah Universiti bermakna bahawa anda tidak akan dibebani dengan pinjaman yang besar selepas tamat pengajian.

Diverse Badan Pelajar

Salah satu mercu tanda IUHS kepelbagaian pelajarnya. Amerika Syarikat adalah sebuah masyarakat yang pelbagai dan pelbagai budaya dengan kepercayaan yang berbeza-beza dan adat resam. pelajar IUHS mendapat manfaat daripada persekitaran akademik yang pelbagai seperti masyarakat di mana mereka akan mengamalkan. Juga, majoriti sekolah-sekolah perubatan Amerika Syarikat mempunyai halangan umur tidak rasmi sehingga sukar, jika tidak mustahil, untuk pelajar matang 'untuk mendapat penerimaan. IUHS melihat pelajar secara keseluruhan dalam menilai keupayaan beliau untuk berjaya di sekolah perubatan.

IUHS menggalakkan pelajar untuk memohon dari pelbagai disiplin. Pemohon yang memegang ijazah seperti Penolong Pakar Perubatan, Jururawat Pengamal, Doktor Podiatric Perubatan dan Doktor kiropraktik membentuk peratusan besar badan pelajar semasa kami dan mereka berjaya dalam pelajaran mereka di MD IUHS. Kualiti Fakulti Akademik Oleh kerana sekolah tidak dikekang oleh lokasi fizikal, ia mempunyai yang terbaik profesor Amerika Syarikat dan fakulti bersekutu antarabangsa yang menikmati menjadi sebahagian daripada masyarakat inovatif global.

fakulti IUHS mempunyai penonton di seluruh dunia untuk generasi akan datang doktor perubatan, mewujudkan hubungan dan rangkaian dengan profesional perubatan ke hadapan-pemikiran, menikmati fleksibiliti untuk memberi ceramah dari mana-mana sahaja, dan mampu untuk menjalankan penyelidikan atau pengarang dan mengedit projek lain.

Kelayakan Masuk

International University Of The Sains Kesihatan

IUHS adalah sebuah sekolah perubatan global yang menghargai kepelbagaian yang wujud di dalam latar belakang badan pelajar di seluruh dunia. Pemohon mengikuti jalan pendidikan ijazah yang Amerika Utara mesti mempunyai sekurang-kurangnya 90 kredit ke arah ijazah yang merangkumi disenaraikan prasyarat. Pemohon daripada bidang kuasa yang lain harus mempunyai profil pendidikan selaras dengan syarat-syarat kemasukan tempatan mereka ke sekolah perubatan. ijazah sarjana muda Bidang adalah lebih baik. The IUHS ijazah perubatan dianugerahkan sebagai sama ada MD atau MBBS pada pilihan siswazah.

Universiti ini telah mendapati bahawa kursus perubatan sebelum dan pengalaman klinikal membuat pelajar terutama berkelayakan untuk melanjutkan pengajian ijazah MD mereka. Tambahan pula IUHS percaya pelajar yang memegang ijazah bukan sains dalam bidang seperti seni liberal, kejuruteraan dan undang-undang membawa nilai yang besar kepada bidang perubatan dan kami mengalu-alukan pemohon ini. IUHS menawarkan pengajian premedical di mana pelajar boleh melengkapkan keperluan pintu masuk.

Lokasi

Basseterre

Alamat
P.O. Box 1267, Wigley Ave. & Wilkin St.
Basseterre, St. Kitts West Indies

Basseterre, Saint George Basseterre Parish, Saint Kitts dan Nevis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: