Innopolis University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

kepala

ABOUT UNIVERSITY

Innopolis University adalah sebuah institusi pendidikan tinggi Federation memberi tumpuan kepada pendidikan dan penyelidikan dalam bidang IT dan Robotik.

PENDIDIKAN

Proses pendidikan di Universiti Innopolis adalah berdasarkan program antarabangsa terbaik dan kaedah pengajaran Rusia. Pelajar mendapat manfaat daripada integrasi tradisi terkenal Rusia sains asas dan amalan terbaik antarabangsa. kawasan tumpuan khusus membolehkan University Innopolis melibatkan pakar-pakar industri dalam proses pendidikan, sekali gus mengekalkan program up-to-date. Penyertaan pakar-pakar membantu pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran profesional dan dunia sebenar. Lebih 40% daripada program akademik dikhaskan untuk aktiviti praktikal dalam bentuk projek-projek pasukan. Pelajar melakukan amali dan projek-projek mereka dalam rakan kongsi syarikat Universiti. Ini membantu mereka untuk menimba pengalaman berharga dan mula bekerja di sana selepas tamat pengajian serta-merta.

Innopolis University menggaji profesor dan penyelidik yang menerima ijazah mereka daripada atau bekerja di universiti-universiti terkemuka di dunia: Mellon University Carnegie (USA), ETH Zurich (Switzerland), National University of Singapore (Singapura), University of Amsterdam (Belanda), Korea Advanced Institut Sains dan Teknologi (Republik Korea), Universiti Politeknik Milan (Itali), EURECOM (Perancis) dan lain-lain 80 ahli fakulti dari seluruh dunia sedang mengajar di University Innopolis. Semua program prasiswazah dan siswazah diajar dalam bahasa Inggeris.

University Innopolis terlibat dalam projek-projek dan perkongsian di seluruh dunia. Innopolis University menggalakkan pertukaran akademik antarabangsa dan membangunkan rangkaian yang kukuh dengan rakan kongsi universiti. pertukaran akademik adalah satu peluang yang unik untuk menghabiskan sebahagian daripada program pengajian di salah sebuah universiti di dunia. Ini adalah peluang yang baik, dan bukan sahaja dari segi pendidikan: pertukaran menggalakkan kerjasama global dan kefahaman antara budaya. Dalam dunia yang bertukar menjadi kosmopolitan, ia adalah penting untuk mempunyai latar belakang antarabangsa. pertukaran akademik adalah bertambah baik, pengalaman yang mengubah hidup.

kepala

penyelidikan

Innopolis University membangunkan rangkaian global rakan kongsi akademik dalam usaha untuk mengintegrasikan tradisi terkenal Rusia sains asas dan amalan terbaik antarabangsa, mencipta dan menyokong sistem kualiti pendidikan yang tinggi dan penyelidikan, dan mematuhi piawaian antarabangsa.

Pelajar dan graduan Universiti Innopolis terlibat dalam penyelidikan dan pembangunan canggih di bawah pengawasan profesor terkenal dan penyelidik yang berpengalaman kira tuntutan rakan industri kami. Program Universiti Innopolis meramalkan gabungan intensif kursus asas dan praktikal, dan latihan dalam syarikat-syarikat bermula dari awal-awal pengajian. Universiti menawarkan pendidikan IT yang berkualiti tinggi untuk pakar muda dan jurutera pembangunan dalam program-program berikut: Kejuruteraan Perisian, Keselamatan Siber, Sains Data dan Robotik. Kurikulum telah direka dengan kerjasama rapat dengan rakan kongsi universiti terkemuka dunia. Oleh kerana strategi pengantarabangsaan Innopolis University melatih pakar bertaraf dunia, mencipta dan mengkomersilkan teknologi hebat dasar, dan menyumbang kepada pertumbuhan pengetahuan di dunia.

Aktiviti penyelidikan paling Universiti dijalankan oleh inisiatif wakil-wakil industri. Kejayaan kajian ini disahkan oleh hakikat bahawa bahagian yang besar dalam bajet datang dari rakan-rakan industri. Selain itu, golongan profesional dari pelbagai sektor yang terlibat untuk pelaksanaan penyelidikan, yang membuat mereka merentas disiplin. 13 makmal sedang beroperasi sekarang di Universiti Innopolis.

kepala

KERJASAMA

Innopolis University mengintegrasikan sains, pendidikan dan perniagaan. University Innopolis telah ditubuhkan untuk kepentingan industri. syarikat rakan kongsi yang terlibat dalam pembangunan dan penyelarasan program akademik, penentuan bidang penyelidikan, pemilihan pelajar, latihan dan pekerjaan graduan kami.

bidang kerjasama akademik termasuk pembangunan bersama dan penyampaian program ijazah sarjana muda dan siswazah, penyelidikan bersama, latihan fakulti, pertukaran akademik (fakulti dan pelajar) dan penganjuran acara kepentingan bersama. Innopolis University bekerjasama dengan beberapa institusi yang sangat terkenal dari Rusia, CIS, Eropah, Asia dan negara-negara lain.

Innopolis University bekerjasama secara intensif dengan syarikat-syarikat berteknologi tinggi yang beroperasi di bidang IT dengan melibatkan mereka dalam aktiviti-aktiviti pendidikan dan inisiatif kami. Tujuan kerjasama adalah sinergi tradisi Rusia dan pengalaman antarabangsa, latihan pakar bertaraf dunia, penciptaan dan pengkomersialan teknologi hebat dasar dan menyumbang kepada pertumbuhan ilmu.

kepala

PERISTIWA HIDUP KAYA

Infrastruktur

bilik darjah yang mudah untuk kuliah dan kerja berpasukan membantu pelajar-pelajar kita untuk memberi tumpuan kepada pelajaran. Di kompleks sukan yang mempunyai kolam renang, gimnasium dan kemudahan sukan mereka boleh menghadiri kumpulan dan latihan individu di bawah pengawasan jurulatih. Bilik-bilik luas daripada empat bangunan kampus dilengkapi dengan semua item yang diperlukan untuk kehidupan yang selesa.

PERISTIWA

Rutin harian di Universiti Innopolis penuh dengan peristiwa yang menarik. Universiti menjadi tuan rumah perayaan, persidangan, ceramah terbuka yang diberikan oleh wakil-wakil industri berteknologi tinggi secara tetap.

BIASISWA

University Innopolis menawarkan biasiswa meliputi 100% daripada yuran pengajian dan elaun bulanan.

Lokasi

Kazan

Alamat
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Rusia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami