Flying Academy, International Flight Training Center

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EASA & FAA diluluskan sekolah penerbangan

Flying Academy adalah sebuah sekolah penerbangan yang diberi kuasa oleh FAA (Pentadbiran Penerbangan Persekutuan) serta (Agensi Keselamatan Penerbangan Eropah) EASA. keutamaan akademi adalah untuk menyediakan persekitaran terbang yang selamat untuk semua juruterbang. Sama ada di pangkalan di Prague, Brno atau Miami, Flying Academy meletakkan pelanggan pertama, kerana kepuasan pelanggan tertinggi adalah salah satu nilai yang paling penting di sekolah. inovasi yang berterusan menghalang kita di hadapan persaingan bukan sahaja dengan kehadiran global tetapi juga dalam teknologi.

Terbang misi Academy adalah untuk mewujudkan profesional, keselamatan sedar anak kapal penerbangan yang berfungsi dengan berkesan dan teliti dilengkapi untuk cabaran peluang pekerjaan sebagai juruterbang korporat atau pegawai pertama dan ketua-ketua syarikat penerbangan di seluruh dunia.

Mengapa memilih Flying Academy

EASA diluluskan Organisasi Latihan (CZ / ATO-014)
FAA Diluluskan 141 & 61 Sekolah Penerbangan
Belajar untuk terbang dalam Kesatuan Eropah dan / atau di Amerika Syarikat
pangkalan latihan penerbangan di Miami, Florida menawarkan lebih daripada 360 hari terbang
Anda boleh menggabungkan latihan penerbangan di Eropah dan di Amerika Syarikat
12 tahun pengalaman dengan latihan juruterbang di Eropah dan 30 tahun di Amerika Syarikat
sekolah penerbangan diketuai oleh juruterbang syarikat penerbangan - anda akan mendapat pengalaman juruterbang sebenar
Pelajar dari negara-negara di seluruh dunia
Percuma iPad mini untuk pelajar kami memulakan program latihan penerbangan profesional mereka

pengalaman latihan penerbangan, inovasi

keuntungan Pelajar dari pengalaman Flying Academy dan pengajar yang telah berkumpul di seluruh tahun. Dengan 12 tahun pengalaman of Flying Academy di Eropah dan juga 30 tahun pengalaman terkumpul dalam asas Miami, akademi itu dapat menyediakan latihan yang sangat baik melalui juruterbang berpengalaman di seluruh dunia.

Ini pengalaman juruterbang yang sebenar terpancar di dalam latihan yang luar biasa yang sangat praktikal dan berorientasikan menyediakan hands-on pengalaman pembelajaran. Ia adalah matlamat akademi untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang interaktif dan pelbagai. Kami memberi tumpuan kuat pada inovasi oleh itu pelajar-pelajar kita mempunyai kekosongan untuk menggunakan keadaan terkini peralatan seni untuk mengkaji: bank ATPL soalan, bilik darjah Wifi lengkap, bahan-bahan video dan juga iPad percuma untuk pelajar yang mengambil bahagian dalam program-program ATPL modular, 0 -CPL, serta 0-ATPL. Perubahan dalam industri serta-merta dilihat pada kurikulum untuk memastikan bahawa semua bahan-bahan pembelajaran mengikuti perkembangan semasa dan Flying Academy terus menyediakan peluang latihan terbaik kepada para pelanggannya.

Flying Academy diketuai oleh Juruterbang Syarikat Penerbangan. Mereka telah membangunkan pelbagai kursus yang membawa pelajar sepanjang jalan ke matlamat mereka. Pelajar di Flying Academy mempunyai peluang untuk menyertai program-program untuk mendapatkan Lesen Juruterbang Persendirian mereka, tambah Rating Instrumen mereka serta mendapatkan Lesen Perdagangan Pilot yang membawa kepada Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot.

lokasi sekolah penerbangan di Amerika Syarikat dan Eropah

Dengan pangkalan di Republik Czech dan Miami, Florida, Flying Academy memberikan pelajar peluang untuk memilih lokasi untuk latihan mereka dari banyak pilihan menarik. Flying Academy amat menyokong pelajar dengan peluang perumahan, keperluan Visa dan banyak lagi.

Flying Academy membuka pintu kepada Eropah! Sebagai pelajar Flying Academy dalam salah satu asas Czech Republic, pelajar mempunyai peluang untuk melawat negara-negara di seluruh Eropah (yang dalam kesatuan Eropah) tanpa perlu melalui apa-apa masalah Visa! Paris, Berlin, Rome, walaupun Barcelona mudah diakses dengan melompat dalam penerbangan dengan salah satu daripada banyak syarikat penerbangan Eropah murah.

Salah satu kelebihan yang besar Flying Academy adalah pangkalannya di Miami, Florida. Pemandangan indah Miami siang dan malam, langit biru, dan pantai yang cantik bukan satu-satunya faedah ini asas Flying Academy ini boleh tawarkan. Iklim Florida menjadikan ia mungkin untuk terbang sepanjang tahun. Ini membolehkan semua pelajar untuk cepat mengumpul jam penerbangan mereka dan melompat ke dalam tempat duduk sesebuah syarikat atau kedudukan korporat.

Pelajar dari negara semua pusingan dunia

Flying Academy mewujudkan persekitaran pembelajaran yang pelbagai budaya. dengan pelajar-pelajar dari negara-negara di seluruh dunia seperti Colombia, El Salvador, Brazil, Romania, Arab Saudi, India, Maldives, dan banyak lagi. Ini kompetensi antara budaya akan membantu pelajar berasa selesa bekerja di negara-negara yang berbeza di seluruh kerjaya mereka atau berkongsi dalam kokpit sebuah syarikat penerbangan dengan seorang juruterbang dari budaya lain.

Semua dalam semua, Flying Academy mempunyai pakej besar peluang untuk menawarkan dan akan memberi pelajar mereka sokongan yang diperlukan yang diperlukan untuk memenuhi impian mereka untuk menjadi juruterbang profesional yang berjaya.

Lokasi

Prague

Flying Academy Prague

Alamat
Flying Academy s.r.o.
Beranových 130
Praha 9 - Letnany 199 05

19905 Prague, Prague, Republik Czech
Telefon
+420 228 882 444

Brno

Brno–Tuřany Airport

Alamat
Flying Academy Brno
Airport Brno - Turany
Brno 627 00
Czech Republic

627 00 Brno, Wilayah Moravia Selatan, Republik Czech
Telefon
+420 545 521 310

South Miami Heights

Flying Academy Miami

Alamat
South Miami Heights, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 305-255-8753

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: