Universidade Europeia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universidade Europeia menyediakan akses kepada pendidikan berkualiti tinggi berorientasikan pelajar. Ia menonjol kerana kapasiti inovasi dan model akademik yang membezakannya, berasaskan prinsip kualiti, pengantarabangsaan, dan kedekatan dengan perniagaan dan pasaran buruh.

Ia bertujuan untuk mempersiapkan para pelajarnya untuk menjadi Profesional Global masa depan, dengan segala kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kejayaan profesional di mana saja di dunia.

Universidade Europeia memberikan program Sarjana, Sarjana, dan Ph.D., serta program Pendidikan Eksekutif dalam pelbagai bidang seperti Pengurusan, Undang-undang, Psikologi, Sumber Manusia, Pemasaran, Reka Bentuk, Komunikasi, Sukan, Kejuruteraan Komputer dan Teknologi. Ia menonjol sebagai institusi pendidikan tinggi terkemuka dalam Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan.

Misi

Untuk mewujudkan profesional global. Untuk menyumbang kepada pengembangan masyarakat global dengan mempersiapkan pelajar dan mempromosikan sikap keusahawanan, berdasarkan prinsip tanggungjawab sosial, pengantarabangsaan, kecemerlangan dalam penyelidikan, dan kerja.

Visi

Menjadi sebuah universiti terkemuka dan institusi pilihan pendidikan tinggi di kalangan pelajar dan majikan.

Nilai

Untuk melatih usahawan dan profesional yang terkemuka menggunakan kaedah inovatif, menyediakan mereka untuk pasaran global.

  • Rigor - dalam perkembangan akademik program dan pelajar dan sepanjang proses pengurusan.
  • Kepelbagaian - Menawarkan pelbagai program berkualiti di pelbagai peringkat pendidikan tinggi.
  • Universality - Sediakan profesional untuk dunia tanpa sempadan, menggalakkan dan memberikan hubungan dengan budaya lain.
  • Inovasi - Menyesuaikan pengajaran kami dengan keperluan pasaran buruh, menawarkan kaedah dan kandungan semasa, untuk berjaya menyediakan pelajar.

Lokasi

Lisbon

Alamat
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

1500-210 Lisbon, Lisbon, Portugal

Lisbon

Alamat
Avenida D. Carlos I, nº4
1200-649 Lisbon, Lisbon, Portugal

Porto

Alamat
Porto, Daerah Porto, Portugal

Lisbon

Alamat
R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal
1600-604 Lisbon, Lisbon, Portugal