Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa Hukum Pengajian di Porto Katolik?

Dibuat pada tahun 1978, kursus ijazah dalam Undang-undang adalah yang pertama ditawarkan di Porto. Secara beransur-ansur, ia telah memperoleh prestij nasional dan antarabangsa, bukan hanya oleh guru dan pelajar, tetapi juga oleh inisiatif dan kemudahan yang sangat baik.

Hari ini, kursus ijazah undang-undang menawarkan latihan jalur lebar dan membolehkan pelajar memilih untuk pelbagai laluan kerjaya.

Pada masa yang sama, penciptaan pilihan yang berbeza pada akhir kursus membimbing pelajar ke pelbagai cawangan khusus sains undang-undang. Kursus ini memotivasi pelajar untuk belajar, berfikir dengan baik, mewujudkan minda perundangan yang benar dan bukan hanya penerjemah teknik yang terhad kepada ilmu pengetahuan yang tegar.

Objektif Fakulti Undang-Undang dari Porto Katolik sebenarnya adalah untuk mengagungkan teori asas dengan penerapan praktikal undang-undang.
• Tradisi dan Modeniti - Setia kepada tradisi yang ketat dan cemerlang, Fakulti Undang-undang Katolik Porto sangat komited terhadap inovasi dan kemodenan.
• Guru - Selama lebih dari tiga puluh tahun, kami telah membentuk badan guru yang mantap, terlatih di peringkat antarabangsa di universiti berprestij di Eropah dan Amerika Utara.
• Pendidikan Transversal - Mengambil kesempatan daripada hakikat bahawa kita terletak di kampus dengan Sekolah-sekolah lain, kita dapat menjamin pelajar kita pendidikan transversal (termasuk Psikologi, Pengurusan, Ekonomi, Pemasaran, Sains Politik dan Bioetika). Di samping itu, kami berusaha untuk membangunkan kemahiran kerja berpasukan, kefasihan dalam bahasa asing, penggunaan teknologi maklumat, pembangunan kemahiran komunikasi, kreativiti, keupayaan menyelesaikan masalah baru, pemikiran kritis, rundingan dan kepemimpinan, antara kemahiran lembut lain . Pelajar di Sekolah Undang-undang Katolik Porto bukan sahaja memperoleh tahap pendidikan teknikal yang cemerlang tetapi juga belajar untuk menjadi individu yang bebas, bertanggungjawab dan autonomi.
• Pengalaman Antarabangsa - Sebagai sebahagian daripada sikap "mendidik peguam di seluruh dunia", kami mempunyai keistimewaan dan sangat menggalakkan pergerakan antarabangsa di kalangan pelajar.
• Pendekatan Praktikal - Dengan komitmen kami untuk menggabungkan teori dan amalan, kami mempunyai pengamal undang-undang untuk mengajar isu dan seminar praktikal.

pengantarabangsaan

Sekolah Undang-undang Katolik Porto adalah institusi kebangsaan dan antarabangsa.


Matlamat Fakulti Undang-undang adalah membina sebuah sekolah yang terbuka untuk berubah, sentiasa berusaha untuk membantu para pelajarnya mencapai matlamat kerjaya mereka dan komited untuk menyediakan guru dan penyelidik mereka dengan syarat terbaik untuk mengejar kebenaran saintifik.

Sekolah Undang-undang Katolik Porto amat komited untuk menguatkan aktiviti pengantarabangsaan, sambil memperluas jaringan perkongsian antarabangsa dan meningkatkan jumlah pelajar antarabangsa.

107219_rsz_adobestock_206335315.jpg

Lokasi

Porto

Alamat
Rua de Diogo Botelho,1327
4169-005 Porto, Daerah Porto, Portugal

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: