Baca keterangan rasmi

Nilai-nilai yang membuat perbezaan

IMF Business School Group adalah sebuah kumpulan perniagaan khusus untuk pembentukan syarikat dan individu, dengan komitmen yang kuat untuk kualiti dan perkhidmatan. Kami menyumbang kepada Pembangunan Peribadi dan Profesional, dengan kadar kejayaan yang tinggi dalam pengkhususan Professionals.

The Portugal IMF adalah sebuah syarikat perdagangan undang-undang Portugis dimasukkan ke dalam Business School Group IMF, dan aktivitinya ditujukan kepada Portugis Negara Bercakap. The Portugal IMF mempunyai matlamat prestasi aktiviti perwakilan, penyebaran, promosi dan pemasaran di Portugal dan negara-negara berbahasa Portugis, kursus yang ditawarkan oleh institusi-institusi pengajian jarak jauh (e-learning), universiti, politeknik dan sekolah-sekolah, adalah dalam dan luar negeri.

Institusi yang diwakili, dan dengan mana kami perkongsian menjadi rujukan dalam bidang kepakaran masing-masing, mengajar rujukan e-pembelajaran yang boleh memberikan perbezaan yang berdaya saing dalam set kemahiran yang diperolehi dan faktor kejayaan yang kritikal, terutamanya dalam persekitaran yang amat kompetitif hari ini dan mencabar.

Kami adalah kumpulan perniagaan dalam pengembangan tetap

Sejak penubuhannya matlamat Business School IMF telah mempelbagaikan, tahun demi tahun, sebagai tindak balas kepada peningkatan jumlah pelanggan yang amat berpuas hati.

baik-nilai tawaran latihan kami yang membuatkan kita pemimpin dalam industri.

Kini telah melatih lebih daripada 90,000 pelajar dan bekerjasama dengan lebih daripada 5,000 syarikat, antara yang paling penting di Sepanyol.

Nilai-nilai kami

Lihat

Visi kami adalah untuk menjadi rujukan antarabangsa dalam profesional e-pembelajaran dalam bidang teknikal yang berbeza.

Misi

Kami mahu berkembang dengan anda. Matlamatnya adalah untuk memastikan tahap kepuasan pelanggan yang tinggi terima kasih kepada perhatian peribadi dan dedikasi dan kecemerlangan dalam kualiti perkhidmatan. matlamat ini memerlukan penambahbaikan yang berterusan dalam komitmen teknikal dan sumber bahan dan maksimum semua pekerja kami untuk latihan dalam IMF adalah pengalaman yang berbeza dan unik.

Nilai

  • Menjadikan pendidikan tinggi, menyediakan latihan yang berkualiti pada harga yang kompetitif.
  • Melabur dalam teknologi baru untuk memberikan nilai kepada latihan.
  • berdekatan fizikal pelajar melalui rangkaian kebangsaan dan antarabangsa kami dengan pejabat-pejabat dan Pusat Associated.
  • Sistem peribadi tunjuk ajar akademik. pasukan guru-guru luar biasa bermotivasi dan sentiasa ada.
  • komitmen dalaman kepada pasukan kami, membangunkan polisi yang membolehkan pembangunan peribadi berdasarkan kepercayaan, fleksibiliti dan autoexigência.

Mengapa latihan dalam IMF?

Mengapa IMFPentauliahan
Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

IMF Business School Portugal

O objetivo do Master em Segurança Rodoviária é o de dotar o aluno com as ferramentas que lhe permitam planir de mobilidade e segurança rodoviária tanto em organizações pr ... [+]

A Organisation Mundial da Saúde (OMS) identifikasikan 2.030 pemain yang berasal dari negara-negara lain yang menghantar kepada mereka yang bertanggungjawab ke atas kepercayaan dan kepercayaan mereka. Pada masa yang sama, terdapat lebih kurang 1,3 juta anak-anak dari 25 dan 52 juta kubur pertahanan.

A OMS mempromosikan strategi ini, yang mana ia adalah satu-satunya cara untuk mengatasi masalah global. Seperti yang dijelaskan oleh prinsipal, persembahan baru ini memperkenalkan model baru sistem penggambaran sistem, membina dan menguasai sistem untuk memulihkan keadaan dan menimbulkan kemarahan dalam semua rekaan. Ini adalah satu-satunya cara untuk mengatasi masalah ini dengan lebih baik, meningkatkan kecemerlangan ekonomi dan meningkatkan kecekapan.... [-]

Portugal Portugal Online
Pendaftaran Terbuka
Portuguese (Brazil)
Sambilan
720 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu