Warsaw School of Photography & Graphic Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa belajar dengan kami?

  • FAKULTI: Profesor dari Akademi Warsaw Seni Halus, Sekolah Filem Nasional di Łódź, dan Universiti Poznań of Arts. Di peringkat antarabangsa dikenali Artis. Profesional yang sangat berwibawa.
  • IJAZAH SARJANA MUDA: Sah di 47 buah negara termasuk Kesatuan Eropah - PROGRAM: pendidikan profesional dan seni yang meluas. Sebilangan besar kursus dan sistem tutorial. Teori, amalan dan bidang perjalanan.
  • ALAM SEKITAR: Suasana yang sangat ramah dan hangat. Kelas kecil. Penjagaan individu pelajar kita.

PENGINAPAN

FLATS

Flats: peribadi atau berkongsi. Terdapat banyak pangsapuri untuk disewa yang tersedia di Warsaw. Harga sewa bergantung kepada sejauh mana rata yang terletak dari pusat Warsaw, bilangan bilik, kawasan permukaan, standard dan sama ada anda mahu untuk hidup sendiri atau berkongsi apartmen dengan satu atau beberapa orang. Sila maklumkan kepada kami pilihan anda dan bajet anda untuk sewa.

Kami akan menghantar kenalan yang perlu dengan pemilik dan memeriksa rata.

Orientasi anda di sini adalah beberapa sewa bulanan biasa untuk rumah pangsa: - 400 Euro flat studio.

  • 500 Euro flat dua bilik.
  • 650 Euro flat tiga bilik.
  • Perbelanjaan tambahan: utiliti.

KOS HIDUP DI WARSAW

Hidup di Warsaw adalah lebih murah daripada di bandar-bandar Eropah barat.

Kos sara hidup bergantung kepada keperluan individu dan gaya hidup.

Kira-kira 600 hingga 800 Euro sebulan diperlukan untuk menampung kos penginapan, pengangkutan dan makanan. Jika anda tinggal sangat sederhana, anda boleh mendapatkan dengan dengan 500 Euro sebulan.

RESIDENCE PERMIT

Semua pelajar antarabangsa tinggal di Poland lebih lama daripada tiga bulan diperlukan untuk mendapatkan permit kediaman sementara. Permit itu dikeluarkan bagi tempoh penginapan pelajar di Poland sehingga tiga tahun. Bukti permit adalah Residence Kad Sementara (Karta pobytu czasowego) yang merupakan kad pengenalan untuk warga asing di Poland. Bersama-sama dengan pasport, ia membolehkan lulus sempadan seberapa kerap yang anda suka tanpa visa. Kami akan membantu anda mendapatkan permit kediaman anda.

INSURAN KESIHATAN

Insurans kesihatan adalah wajib bagi semua pelajar untuk sepanjang tempoh penginapan mereka di Poland. Pelajar antarabangsa dinasihatkan untuk membeli insurans liabiliti pihak ketiga dan insurans kemalangan di negara asal mereka. Rakyat EU / EFTA perlu mendapatkan Eropah Kad Insurans Kesihatan sah sepanjang berada di Poland.

Bukan EU / rakyat EFTA boleh menandatangani perjanjian insurans kesihatan dengan Tabung Poland Kesihatan Kebangsaan (Narodowy Fundusz Zdrowia) atau dengan salah satu daripada klinik swasta di Warsaw.

HIDUP DALAM WARSAW

Warsaw adalah modal Eropah menarik dan berkembang pesat dengan lebih daripada 1.7 juta penduduk. Ia terletak di sungai Vistula di antara Laut Baltik dan Tatra Mountains. Terdapat kira-kira 300,000 pelajar pendidikan tinggi di Warsaw dan di antara mereka beberapa ribu orang asing. Banyak Poland muda berbahasa Inggeris dan sangat membantu kepada orang asing. Mereka menjana suasana keterbukaan, kemesraan dan keramahan.

Warsaw adalah sebuah bandar yang dinamik di Eropah Tengah yang menawarkan tempat kejadian seni dan budaya yang meriah. Ibu kebudayaan yang penting Berlin, Vienna, Prague, Budapest dan Vilnius terletak di dalam 550 km. Warsaw mudah diakses.

Lokasi

Warsaw

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Alamat
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Warsaw, Mazowieckie Masovian, Poland
Telefon
+48 22 621 21 98

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: