WSB University in Gdansk

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

WSB University in Gdansk peduli dengan pelajarnya. Infrastruktur yang betul positif mempengaruhi keselesaan belajar. Kami telah menyediakan anda makmal pembelajaran moden dengan peralatan kelas tinggi dan perisian dan ruang untuk pembelajaran dan relaksasi. Lebih-lebih lagi, bangunan adalah mesra orang kurang upaya. Ia adalah keseronokan tulen untuk belajar di tempat tersebut.

Tempat-tempat yang mesra

Kemudahan berikut adalah di dalam perkhidmatan anda dalam bangunan:

  • Bilik sidang: disesuaikan untuk fakulti undang-undang, ruang sidang khas disediakan untuk amalan prosiding mahkamah di mana kelas simulasi yang relevan berlaku.
  • Makmal foto - makmal Universiti sendiri digunakan oleh pelajar-pelajar reka bentuk grafik dan multimedia untuk melatih kemahiran praktikal mereka. Makmal ini dilengkapi dengan pencahayaan profesional, kamera, latar belakang yang boleh berubah untuk fotografi dan kamera filem.
  • Bilik kerja yang tenang dan bersuara: terdapat dua bilik di perpustakaan yang boleh ditempah oleh para pelajar untuk menyediakan mereka ruang untuk bekerja dalam kumpulan di atas projek, contohnya, pada masa yang sama dapat menggunakan sumber perpustakaan.
  • Zon pelajar - empat bilik dilengkapi dengan sofa yang selesa, meja, mesin kopi dan set TV. Bilik-bilik menyediakan ruang untuk berehat atau belajar dalam rehat antara kelas.
  • Kawasan hijau dengan bangku, tempat tidur gantung, rumah kayu, tempat untuk belajar, berehat, makan, bercakap dan bersosial.

Praktikal adalah keutamaan kami

WSB University in Gdansk adalah sebuah sekolah yang menyediakan kelas praktikal. Ini adalah salah satu ciri khas kami. Sebagai satu-satunya di rantau ini, kami menyediakan kelas dalam sistem dwi yang bererti bahawa kira-kira 50% mata pelajaran dalam khusus diberikan pada pengajian sambilan berkaitan dengan kelas yang dilaksanakan di premis rakan kongsi perniagaan kami. Oleh itu, pelajar kita memperoleh pengetahuan praktikal serta kemahiran yang mereka dapat gunakan dalam kerjaya profesional mereka, pada masa akan datang. Kelas dijalankan oleh guru-guru di mana teori dihadapkan dengan kes-kes kehidupan sebenar. Pelajar juga boleh mendapatkan jawapan untuk menyerap soalan yang melibatkan aspek praktikal profesion yang mereka belajar.

WSB juga membantu dalam memulakan kerjaya profesional. Setiap tahun, Pejabat Kerjaya menawarkan lebih daripada 1000 amalan profesional, magang dan tawaran kerja di syarikat dengan profil aktiviti yang berbeza-beza. Inilah sebabnya mengapa pelajar praktikal menggunakan pengetahuan yang diperoleh semasa pengajian mereka dan mendapat pendapatan tambahan.

Jabatan Perhubungan Antarabangsa

Jabatan Hubungan Antarabangsa di WSB University in Gdansk sangat aktif bukan hanya dalam pengambilalihan harian pelajar asing tetapi juga dalam membantu mereka dalam proses penyesuaian di sekolah. Jabatan ini menganjurkan kursus bahasa untuk orang asing, hari adaptasi, bengkel budaya dan membantu mencari penginapan.

Memandangkan terdapat pelbagai warga negara yang bekerja di Jabatan termasuk Nepal, Ukraine dan Poland, kita dapat memahami pelajar asing kita dan menawarkan perkhidmatan yang mereka perlukan.

KAJIAN BAGI KURANG DAN MENGGUNAKAN KAJIAN KERUSAKAN CO.

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Lokasi

Gdańsk

Alamat
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami