University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Sains Sosial dan Kemanusiaan

Kami percaya kepada orang-orang yang menghargai pembangunan diri dan mahu menjadikan impian mereka menjadi kenyataan. Mereka memberi kita motivasi untuk penambahbaikan yang berterusan supaya kita boleh menawarkan pendidikan dan penyelidikan pada peringkat tertinggi. Pensyarah kami yang berpengalaman sangat menyukai memperluaskan pengetahuan mereka dan berkongsi dengan orang muda. Kami berusaha sebaik mungkin untuk menyediakan pelajar-pelajar kita dengan persekitaran dan sumber untuk memenuhi rasa ingin tahu intelektual mereka , mengembangkan bakat mereka dan meneruskan minat mereka .

Tawaran

Lebih 15 000 pelajar mendaftar dalam program ijazah antara disiplin . Kami menawarkan program sarjana dan lepasan luar jangka dalam Psikologi, Bahasa Moden, Pengajian Budaya, Kewartawanan dan Komunikasi Sosial, Sosiologi, Undang-undang, Keselamatan Dalam Negeri, Hubungan Antarabangsa, Pengurusan, dan Reka Bentuk. SWPS adalah satu-satunya universiti swasta di Poland yang telah diberikan hak untuk menganugerahkan ijazah pascasiswazah dalam Pengajian Psikologi dan Kebudayaan dan Ph.D. ijazah dalam Psikologi, Sosiologi, Pengajian Budaya, dan Undang-undang. Tawaran kami termasuk juga pelbagai program bukan darjah seperti latihan hujung minggu dan skim latihan yang dibuat khusus . Kami menganjurkan kitaran acara saintifik dan kebudayaan yang terbuka kepada orang ramai. Institusi kami menghargai perdebatan dan perbincangan yang membuahkan hasil , dan inilah sebab mengapa kami sering menjadi tuan rumah saintis yang diiktiraf dunia, artis terkenal dan wakil media massa. Mereka yang ingin menguasai kecekapan bahasa mereka lebih dihargai untuk menyertai Sekolah Persediaan Bahasa Inggeris dan Sekolah Persediaan Poland , program yang memberikan mereka peluang untuk meningkatkan bahasa Inggeris dan Poland mereka di bawah pengawasan guru yang berkelayakan. Kursus kami adalah gabungan aktiviti dalam kelas dan pembelajaran kendiri . Bahagian pengetahuan yang baru diperolehi boleh diamalkan melalui platform e-pembelajaran moden universiti.

Pengajian Antarabangsa

Pelajar kami mempunyai peluang untuk mengembangkan cakrawala mereka dengan bukan sahaja memperoleh ilmu dari orang yang terkenal, tetapi juga dengan pergi ke luar negeri sebagai sebahagian daripada program pertukaran yang kami tawarkan . Kami menjalankan program pertukaran dengan institusi yang terletak di Eropah, Turki, Asia, dan Amerika.

Di Hati Eropah

Poland terletak di Eropah Tengah . Ia menjembatani Barat dengan Timur, dan Utara ke Selatan dan ia dapat dengan mudah dicapai dari setiap bahagian dunia. Kampus utama kami terletak di Warsaw, pusat perdagangan dan akademik negara dan wilayah. Ia adalah bandar yang sangat meriah dan pesat membangun . Ia menyediakan peluang tanpa had untuk belajar, bekerja dan menikmati kehidupan. Ia juga merupakan bandar yang paling banyak budaya di rantau ini. Buat keputusan sedar dan sapukan kepada SWPS hari ini! Kami sedang menunggu awak!

Lokasi

Warsaw

Alamat
University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31
03-815 Warsaw, Mazowieckie Masovian, Poland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami