Cracow University of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Cracow University of Technology menawarkan banyak varian pengajaran. Tawaran pendidikan semasa CUT meliputi 25 pengajian ijazah I dan II di kalangan 7 fakulti. Pada 4 fakulti pengajian tersedia dalam bahasa Inggeris.


MOHON SEKARANG!!!


Kami dengan baik memaklumkan calon-calon dari luar negara, yang memohon pengajian untuk peraturan-peraturan selain daripada yang berkenaan untuk negara Poland *, bahawa proses perekrutan (Sarjana Muda, program Sarjana - AP 2018/2019) sedang berlangsung dan kami menerima permohonan sepanjang tahun.

* Harap maklum bahawa kami tidak melakukan pengambilan calon untuk calon yang memohon kajian terhadap peraturan yang berlaku untuk warga Poland dan EU.


Pusat Pendidikan Antarabangsa

Pelajar antarabangsa yang ingin belajar di Univerity kami juga kemungkinan untuk belajar dalam bidang polish, setelah menamatkan kursus persiapan selama setahun di Pusat Pendidikan Antarabangsa. Kami mempunyai pelajar dari seluruh dunia, yang belajar di Cracow University of Technology dalam keadaan polish selepas mereka lulus dari ICE.

Pusat Pendidikan Antarabangsa adalah unit antara fakulti Cracow University of Technology . Kami telah mengalu-alukan pelajar antarabangsa dan penyelidik selama lebih dari 25 tahun.

Matlamat Pusat adalah dua kali - pertama, untuk menjalankan Kajian Pengajian dan Pengajian Kelestarian; - Kedua, untuk menyediakan Kursus Persediaan satu tahun dan Kursus Bridging intensif yang singkat untuk pelajar antarabangsa yang berminat untuk belajar di Poland.

Kursus Persediaan dan Jambatan adalah cara yang membolehkan para pelajar antarabangsa memenuhi syarat skolastik untuk kemasukan ke universiti. Kursus di ICE amat sesuai untuk menyediakan latar akademik yang diperlukan untuk berjaya dalam program sarjana atau pascasiswazah di sebuah universiti di Poland. Kami menawarkan Kursus Persediaan untuk program ijazah dalam banyak bidang kejuruteraan dan sains, seni bina, seni.

Kelas diajar oleh pensyarah dan penyelidik yang berpengalaman. Pelajar antarabangsa kami mempunyai rekod pencapaian peribadi dan akademik yang sangat baik.

Jika anda menikmati belajar dan bertemu dengan orang-orang dari pelbagai budaya, kami yakin bahawa masa yang anda luangkan di Pusat Pendidikan Antarabangsa akan memberi ganjaran dan menyeronokkan.

Sila semak laman web ICE untuk mengetahui lebih lanjut: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Lokasi

Kraków

Alamat
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

31-155 Kraków, Poland Wilayah Voivodeship, Poland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami