Studio M Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1990 oleh jurugambar profesional Studio M r apidly mempelbagaikan kursus ke dalam bidang Seni, Media, Fotografi dan Bunyi dan menjadi salah satu sekolah perdana Perancis untuk seni kerana pelbagai besar kursus profesional. Sekolah ini berkembang dengan pesat sejak beberapa tahun lalu dan membuka beberapa kampus di bandar-bandar utama universiti Perancis termasuk Lyon pada tahun 2003 andToulouse pada tahun 2007. Hari ini Studio M adalah kumpulan antarabangsa sekolah seni di seluruh dunia termasuk kampus di Bandar Raya Ho Chi Minh di Vietnam. Pada tahun 2011, Studio M melancarkan kampus baru antarabangsa di Montpellier dipanggil Studio M Academy untuk menyambut berbahasa Inggeris pelajar dari seluruh dunia yang mahu belajar seni di Perancis. OBJEKTIF Kursus-kursus yang Studio M tawaran mempunyai objektif tertentu: Untuk memberi pelajar latihan profesional dan berkualiti tinggi yang menjadikan mereka menarik kepada majikan selepas mereka menamatkan pengajian mereka, dengan pengetahuan yang paling relevan berdasarkan pengkhususan mereka. Domain Studio M telah menjadi pemimpin di Perancis dalam industri seni visual dan menawarkan kursus-kursus profesional dalam domain berikut:

Kursus Asas Seni Komunikasi visual Design Spatial Rekabentuk Produk fotografi Design bunyi

Kursus di Studio M dalam seni, reka bentuk bunyi, fotografi dan media, akan memberi pelajar-pelajar kita keupayaan untuk membawa nilai luar biasa kepada penyelesaian yang kreatif sejajar dengan tengah semangat mereka sendiri untuk bersedia sepenuhnya untuk bekerja dalam persekitaran yang profesional. darjah Studio M memahami kepentingan menyediakan diploma dan ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan menawarkan diploma yang diiktiraf oleh Persekutuan Eropah Sekolah dalam bidang-bidang berikut:

Ijazah Sarjana Muda Sastera - Animasi 3D Ijazah Sarjana Muda Sastera - Multimedia Ijazah Sarjana Muda Sastera - Design

Sekolah seni Studio M, segala bekas pelajar sumber dalam talian untuk menghubungkan mereka dengan pelbagai rakan kongsi yang setia dan syarikat-syarikat di mana pertukaran dibuat secara teratur. (pada masa ini hanya terdapat dalam bahasa Perancis)

Lokasi

Montpellier

Alamat
Studio M Montpellier
3320, Boulevard Paul Valery

34070 Montpellier, Occitanie, Perancis

Lyon

Alamat
Studio M Lyon
565, rue du sans souci

69760 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Perancis

Toulouse

Alamat
Studio M Toulouse
BP 78320 3547 avenue de la lauragaise

31683 Toulouse, Occitanie, Perancis

Bandar Ho Chi Minh

Alamat
Studio M Vietnam
ruong Phap Saint Ange 30 Bui Thi Xuan P.2, Quan Tan Binh

Bandar Ho Chi Minh, Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: