Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak ditubuhkan empat dekad yang lalu, Universiti Antarabangsa Schiller telah menyediakan lelaki dan wanita untuk peranan kepimpinan, kerajaan dan perkhidmatan di negara-negara yang tidak terkira banyaknya. warisan global Schiller, program antarabangsa, lokasi kosmopolitan dan fakulti yang berpengalaman terus menarik pelajar dari seluruh dunia. Universiti Antarabangsa Schiller menawarkan pelajar prasiswazah dan siswazah pelbagai darjah, termasuk yang Madya, Sarjana Muda dan program ijazah Sarjana, dengan kelebihan pendidikan Amerika. Pengajaran di semua kampus adalah dalam bahasa Inggeris. Pelajar boleh memilih untuk belajar di luar negara di pelbagai kampus-kampus pada pelajaran di Schiller. Di samping itu, sebahagian besar daripada program kami ditawarkan dalam talian. The Schiller Kelebihan

  • Kajian di sebuah universiti meraikan lima puluh tahun sebagai perintis dan pemimpin dalam pendidikan global.
  • Sebuah universiti pengajian tinggi dengan empat lokasi kampus: Heidelberg (Jerman), Paris (Perancis), Madrid (Sepanyol), dan Largo (Florida, USA). Pelajar juga mempunyai pilihan pembelajaran jarak jauh melalui Schiller Online.
  • Program Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana yang terdiri daripada fokus, satu bulan kursus-kursus universiti yang membenarkan pelajar mendaftar dan memulakan pengajian mereka dalam mana-mana bulan. Pada Schiller, tidak ada keperluan untuk menunggu 'pengambilan September tradisional' untuk memulakan pendidikan anda: anda boleh mula bila-bila masa sepanjang tahun.
  • Tiada pemindahan kredit mudah dari satu kampus yang lain. Belajar di mana-mana di semua kampus Schiller dan meluaskan kelayakan global anda.
  • Program dengan perspektif global menyediakan kemahiran untuk tempat kerja hari ini.
  • Aktiviti-aktiviti kebudayaan dan sosial di mana anda mendapat tahu rakan-rakan pelajar anda dan membangunkan persahabatan global sepanjang hayat. Pada Schiller, kami percaya pendidikan berlaku di dalam dan di luar bilik darjah. dunia adalah milik anda untuk meneroka.
  • Sebuah universiti di mana anda tahu kakitangan dan fakulti - dan mereka mengambil berat tentang anda.
  • Masyarakat global dengan alumni di seluruh dunia. A Global University Sejak tahun 1964, Schiller International University, sebuah universiti Amerika, telah menawarkan pelajar pengalaman pendidikan benar-benar global dan budaya dalam merangsang, mencabar di lokasi kosmopolitan di Jerman, Perancis, Sepanyol, United Kingdom dan Amerika Syarikat. Schiller International University Heidelberg Pengalaman di Kampus Heidelberg akan menyediakan anda dengan peluang yang unik untuk membangunkan kemahiran antara budaya yang luar biasa, untuk memperoleh kekayaan di seluruh dunia pada pengetahuan, dan yang paling penting, untuk membuat persahabatan yang berpanjangan di seluruh dunia. Malah, ia adalah pertukaran ini pengalaman pelbagai budaya yang mengakibatkan semua orang menjadi seorang pelajar antarabangsa dan bukan dilihat sebagai orang asing. Schiller International University Madrid Campus Madrid Schiller menawarkan satu program yang paling antarabangsa di Sepanyol, dengan pelajar-pelajar dari pelbagai negara menikmati program ijazah penuh, bantuan kewangan dan biasiswa, ditambah pelbagai kemudahan yang ada aktiviti kurikulum. Kampus ini baru-baru ini dipindahkan ke sebuah bangunan neoklasik yang sebelum ini merupakan kediaman ahli keluarga diraja Sepanyol. Terletak di Calle Serrano - dianggap sebagai salah satu kawasan yang paling elegan di Madrid - di Plaza de la República Argentina, kampus ini dikelilingi oleh restoran dan kedutaan, sekolah antarabangsa, dan pusat kebudayaan. Schiller International University Paris Dari zaman dahulu lagi, Paris telah menarik orang dari seluruh dunia dan terpesona dan diilhamkan generasi pelajar, antara lain. Apa tempat yang lebih baik untuk belajar daripada di Paris? Dengan bertaraf dunia, rangkaian pengangkutan berkelajuan tinggi, anda juga boleh meneroka semua bahawa Perancis tawarkan serta lokasi sejarah yang lain di seluruh Eropah. Kami menggalakkan semua orang untuk membangunkan pendidikan mereka di dalam dan di luar bilik darjah -dan Universiti Antarabangsa Schiller di Paris akan menyokong anda pada setiap langkah. Schiller International University Largo, Florida, Amerika Syarikat kampus utama Universiti Antarabangsa Schiller di Largo, Florida, menawarkan pengalaman kolej Amerika yang sahih untuk pelajar dari seluruh dunia. kampus Largo Universiti Antarabangsa Schiller terdiri daripada struktur satu-bangunan moden dan mengundang. kemudahan moden kita termasuk perpustakaan, makmal komputer dan internet tanpa wayar disediakan di seluruh kampus. Sebuah lounge pelajar besar bersebelahan perpustakaan membolehkan untuk bersantai dan bersosial di kampus, walaupun ramai pelajar boleh memilih untuk menyeberang jalan untuk Largo Central Park, dengan dedaun yang subur, pemandangan yang menyenangkan dan kemudahan rekreasi. Berdekatan perumahan pangsapuri menawarkan penginapan pelajar, membeli-belah, pasar raya dan banyak restoran berada dalam jarak berjalan kaki.

Lokasi

Paris

Alamat
Schiller International University
Paris Campus
9, rue Yvart

75015 Paris, Île-de-France, Perancis

Heidelberg

Alamat
Schiller International University
Heidelberg Campus
Zollhofgarten 1


69115 Heidelberg, Baden-Württemberg, Jerman

Madrid

Alamat
Schiller International University
Madrid Campus
Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina)

28002 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Largo

Alamat
Schiller International University
Florida Campus
8560 Ulmerton Road

33771 Largo, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami