ISC Paris Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ISC Paris Business School

Ditubuhkan pada tahun 1963, ISC Paris Business School komited untuk menyediakan pelajar perniagaan dengan kemahiran pengurusan berkualiti tinggi yang diperlukan untuk beroperasi dan berprestasi dalam persekitaran global.

ISC Paris , AACSB yang diiktiraf, adalah sebahagian daripada sistem pengambilan "Grandes Ecoles" Perancis yang sangat selektif, yang menubuhkan kumpulan pendidikan tinggi yang beroperasi di luar bidang universiti. Di Perancis, hanya 50 sekolah pengurusan berhak menjalankan program "Grande Ecole" dengan Sarjana Pengurusan, dan hanya 30 dari mereka, seperti ISC Paris , ahli Conférence des Grandes Ecoles yang berprestij.

Kebanyakan program kami adalah dwibahasa - bahasa Inggeris / Perancis. Program yang ditawarkan dalam bahasa Inggeris:

  • Sarjana Muda
  • Master Grande Ecole (Sarjana dalam Pengurusan)
  • Sarjana Sains
  • MBA.

Terletak di Paris, di mana majoriti syarikat multinasional Perancis terkemuka didasarkan, manfaat sekolah dari reputasi perniagaan ibu kota Perancis, lokasi utama di mana forum, persidangan, dan pameran perdagangan diadakan. Ini berikutan pembelajaran di ISC Paris boleh membuka pintu kepada pelbagai kerjaya dalam pelbagai bidang, termasuk yang terlibat dalam fesyen, kewangan, teknologi tinggi, hospitaliti, sistem maklumat, perdagangan antarabangsa, barangan mewah, pengedaran runcit, teknologi, serta multimedia .

Dengan rangkaian lebih daripada 140 universiti rakan kongsi kami di lebih daripada 50 negara, kami bukan sahaja menyediakan peluang kerjaya tanpa had untuk pelajar kami tetapi juga menggalakkan mereka untuk mencari kepelbagaian budaya untuk mendapatkan perspektif antarabangsa yang lebih luas.

Kami yakin jika anda bercita-cita untuk mempunyai kerjaya antarabangsa dan ingin belajar di salah satu bandar yang paling menarik dan dinamik di dunia, ISC Paris - Business School adalah tempat yang sesuai untuk anda.

Lokasi

Paris

Alamat
ISC Paris Business School
22, Bd du Fort de Vaux

75017 Paris, Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited