IFCAM

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Kumpulan

Sebagai sebuah universiti terbuka, IFCAM melatih semua kakitangan Kumpulan dan menyediakan lebih daripada dua juta jam latihan setiap tahun. Dari konsepsi pedagogis, kepada animasi pembentukan, melalui integrasi mod pembelajaran baru, Universiti mencipta dan membezakan peranti diperkaya, pengalaman, kolaboratif dan tempatan.

Misi kami

Dengan pengetahuan mengenai garis perniagaan Kumpulan dan kemahiran yang diperlukan, IFCAM adalah pemain utama dalam transformasi Kumpulan. Ia menyokong projek, reka bentuk dan menyebarkan program latihan, menjangka dan berkongsi perkembangan masa depan.

Keyakinan kami

Berfikir digital dalam perkhidmatan manusia dalam latihan.

  • Letakkan orang kembali ke peranti yang sehingga kini latihan diri 100%.
  • Mengiringi pembelajaran dan menaik taraf kemahiran dari jauh.
  • Menggalakkan dan mengoptimumkan latihan tatap muka melalui penggunaan teknologi digital.
  • Berikan keinginan, mencadangkan alat yang menarik kepada peserta didik untuk membangun dan menguasai pembelajaran.

Buat pengalaman yang luar biasa hidup.

  • Individualisasi kursus.
  • Penyesuaian iringan.
  • Pendekatan sosial dan multimodal.
  • Belas kasihan!
  • Dinamik pembukaan.

Pensijilan kami

IFCAM memegang kelayakan OPQF (Organisasi Profesional Latihan Kelayakan Profesional) yang mengesahkan profesionalisme organisasi latihan dan menjamin kualiti perkhidmatan yang disampaikan: kemahiran dan pengalaman pelatih, kecukupan sumber untuk perkhidmatan, rujukan dan mengawal kepuasan pelanggan, kemampanan organisasi latihan dan pematuhan peraturan yang berkuatkuasa.

Kelayakan ini menunjukkan bahawa Universiti adalah memenuhi syarat untuk memenuhi misi-misinya dalam perkhidmatan Kumpulan dan melakukan pasukan untuk proses peningkatan yang berterusan.

Sebagai universiti IFCAM pertama di sektor perbankan untuk menginternetkan polisi diploma, IFCAM , sebagai badan pensijilan, diberi kuasa untuk menyampaikan program ijazah (sarjana dan sarjana muda) pada akhir kursus latihan.

119541_pexels-photo-515166.jpegrawpixel.com / Peksel

Universiti untuk Semua

Reka bentuk IFCAM , menghasilkan dan melancarkan peranti latihan yang kuat, dalam campuran latihan. Mereka meliputi semua pengetahuan yang diperlukan untuk perniagaan perbankan / insurans dan pekerja sokongan dalam pembangunan kemahiran mereka, tidak kira tahap mereka, tugas mereka atau fungsi mereka.

Tawaran ini meliputi enam bidang perbankan / insurans utama, memastikan latihan pekerja yang komprehensif dan komprehensif mengenai aspek teknikal, pengawalseliaan, tingkah laku dan relasi serta integrasi sempurna ke dalam budaya syarikat.

Kampus Fizikal dan Kekal

Universiti ini mempunyai Kampus yang tersebar di dua tapak , satu terletak rue La Boétie di Paris dan yang lain di tengah-tengah entiti Kumpulan, Silvae di Montrouge .

Kawasan latihan juga jauh: 3 platform e-pembelajaran diuruskan oleh IFCAM yang mana kakitangan Kumpulan dilatih. Latihan dan sumbernya menjadi lebih mudah melalui Portal unik , yang membolehkan para pekerja untuk menjangka dan mengikuti tindakan latihan mereka, dan menjadi pemain dalam perkembangan mereka .

Lokasi

Montrouge

Alamat
58 Avenue Verdier
92120 Montrouge, Île-de-France, Perancis

Paris

Alamat
16 Rue la Boétie,
75008 Paris, Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: