Ecole Supérieure De Publicité

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

École Supérieure de Publicité adalah sekolah komunikasi tertua di Perancis. Ini diciptakan pada tahun 1927 ketika para penglihatan yang terinspirasi oleh penampilan iklan Amerika memutuskan untuk membawa struktur, strategi, dan ketelitian ke alam semesta kreatif ini. Sebagai pelopor dalam bidangnya, ESP sentiasa menyesuaikan diri dan menjangkakan perkembangan agar sentiasa memikirkan semula Komunikasi.

Hari ini, ESP lebih daripada 650 pelajar dilatih setiap tahun. Kami menawarkan semua kemahiran yang mereka perlukan untuk menjadi profesional sejati dalam bidang komunikasi, periklanan, digital, pemasaran dan pengurusan dalam posisi yang dipraktikkan baik di agensi komunikasi, dalam manajemen media, dan di pengiklan.

Kerana kita hidup dalam masyarakat di mana perubahan dan inovasi menjadi perhatian, kursus latihan kami dari Bac hingga Bac + 5 dirancang untuk menanamkan ketangkasan intelektual ESPiens kami sehingga mereka menyesuaikan diri dengan persekitaran digital semasa.

ESP juga merupakan sekolah yang mendapat manfaat daripada rangkaian yang besar kerana kekananannya tetapi juga kerana ia tergolong dalam kumpulan PENDIDIKAN AD, rangkaian 7 pertubuhan yang disatukan dengan nilai-nilai yang kuat, berkongsi keprihatinan yang sama terhadap inovasi dan yang semuanya pakar dalam bidangnya .

ESP, ahli rangkaian Pendidikan AD, menawarkan tawaran sewa kepada pelajarnya melalui platform ImmoJeune

Lokasi

Île-de-France

Alamat
Rue Léo Delibes,9
75116 Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami