Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Latihan untuk semua: perniagaan teras Kumpulan ESCCOM

Kumpulan ESCCOM - www. ESCCOM .net

Kumpulan yang dicipta oleh Michel Rolland, hadir di jabatan Alpes Maritimes sejak 1983. Sekolah profesional, dan pusat latihan, kami tahu bagaimana untuk mendengar permintaan dan harapan masing-masing dan menyesuaikan diri dengan mereka dengan mencadangkan pelbagai aktiviti. Dengan 32 tahun pengalaman, Sekolah Perdagangan dan Komunikasi dan Pengurusan menawarkan banyak kursus untuk semua penonton.

Pendidikan Sekolah:

Dengan ESCCOM Tertiaire, kami menyediakan anda untuk Baccalaureate, Brevet de Technicien Supérieur (BTS), diploma di Bac 3 dan Bac 5 dan Judul Profesional. Kami menawarkan latihan dalam bidang berikut: Perdagangan, Pemasaran, Kesetiausahaan, IT, Perakaunan, Pengurusan, Percukaian, Pengurusan dan Sumber Manusia.

Kami menyediakan anda untuk diploma Eropah, termasuk DEES (sarjana muda 3) dalam Pengurusan Pemasaran dan Sumber Manusia serta European Masters dalam Strategi Pengurusan dan Perniagaan. Diploma ini adalah nilai tambah yang kuat di seluruh Eropah dan di kalangan syarikat. Apa sahaja orientasi yang anda pilih, kebimbangan kami tetap menjadi kejayaan profesional dan akademik anda. Dengan memilih ESCCOM , semua orang mendapat manfaat daripada sokongan, pengawasan pasukan guru dari dunia profesional, tetapi juga mempunyai pengalaman pengajaran yang disahkan. Pelajar dan pelatih kami mendapat manfaat daripada premis yang selesa yang dilengkapi dengan peralatan komputer berprestasi tinggi.

Pengetahuan kami membolehkan kami memastikan lebih banyak hubungan langsung dengan syarikat-syarikat, yang memudahkan pencarian latihan. Dua pusat latihan hadir di jabatan: ESCCOM Nice dan ESCCOM Cannes.

Dan jangan lupa pusat ketiga kami: Akademi Kuliner ESCCOM di mana kami melatih para profesional masa depan di industri hotel dan restoran, dan menyediakan mereka untuk diploma seperti Brevet de Technicien Supérieur (BTS). Kami menawarkan latihan profesional yang intensif dengan ideal dan dekat dengan realiti terima kasih kepada restoran aplikasi kami. Ia mempunyai platform teknikal berprestasi tinggi dan ruang makan yang mesra pengguna. Di ESCCOM Académie Culinaire, anda boleh mengambil kursus dalam Pastry, Cooking and Service. Akademi Kuliner terletak di Nice.

Untuk maklumat lanjut, lawati pautan berikut: www. ESCCOM -restauration.com

Lokasi

Agde

Alamat
22 Rue El Nouzah
0600 Agde, Occitanie, Perancis

Agde

E.S.C.COM.

Alamat
5 Rue Migno
06400 Agde, Occitanie, Perancis
Telefon
+33 4 93 68 42 11

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami