Baca keterangan rasmi

Mengenai AMIR

Program AMIR Master memfokuskan pada rantaian nilai bahan mentah, dengan penekanan khusus pada kitar semula. Kedua-dua objektif utama adalah:

  • Mendidik para pelajar untuk menjadi profesional Eropah yang berkemahiran tinggi dengan kepakaran dalam pelbagai jenis bahan. Kepakaran ini akan membolehkan mereka berkembang, pada skala besar dan bercita-cita tinggi, kaedah baru untuk bahan kitar semula bahan. Di samping itu, program AMIR termasuk kelas mengenai kemahiran yang boleh dipindah seperti inovasi, etika, harta intelektual, penilaian kitaran hayat, kemampanan, dan strategi penyelidikan lanjutan.
  • Membangunkan minda keusahawanan yang mendalam dengan bantuan dan kepakaran perniagaan berkaitan, inkubator dan perkhidmatan inovasi serta panel industri yang besar.

Kekuatan

  • Graduan AMIR adalah usahawan antarabangsa dan inovator, mampu bekerja di mana sahaja di Eropah dan seterusnya.
  • Persekitaran pendidikan dan penyelidikan peringkat tinggi.
  • Wawasan praktikal dengan makmal penyelidikan lanjutan.
  • Latihan berkualiti tinggi.
  • Mandatori antarabangsa dan intersektoral.
  • Disokong oleh Institut Inovasi Eropah110553_pexels-photo-1055712.jpeg
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

EIT RawMaterials Academy - AMIR

Program AMIR Master dalam Bahan-Bahan Lanjutan: Kitar Semula Inovatif mengintegrasikan pengetahuan teknikal yang mendalam tentang kitar semula bahan dengan latihan pering ... [+]

Mengenai AMIR

Program AMIR Master dalam Bahan-Bahan Lanjutan: Kitar Semula Inovatif berfokus pada rantaian nilai bahan mentah, dengan penekanan khusus pada kitar semula. Program ini mengintegrasikan pengetahuan teknikal yang mendalam tentang kitar semula bahan dengan latihan peringkat tinggi keusahawanan dan inovasi, memberikan pelajar kemahiran yang mereka perlukan untuk menjadi penukar permainan dalam sektor kitar semula. Sebagai program induk EIT-Dilengkapi, AMIR direka dan diserahkan oleh sebuah konsortium universiti-universiti terkemuka EU dalam bidang bahan mentah. Pelajar AMIR belajar di dua negara Eropah yang berbeza sebagai sebahagian daripada latihan mereka, dan menerima pelbagai faedah termasuk sekolah musim panas, acara perangkaian dan sokongan kewangan dari EAW RawMaterials. Semua pengajaran dan penilaian dijalankan dalam bahasa Inggeris.... [-]

Perancis Bordeaux Portugal Lisbon Jerman Darmstadt Belgium Liège Sepanyol Madrid Hungary Miskolc  + 8 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu