EDC Paris Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pilih semangat keusahawanan, pilih EDC Paris Business School .

EDC Paris Business School disenaraikan di 10 sekolah perniagaan utama di Perancis dan 1 untuk keusahawanan dengan kadar penciptaan perniagaan 3 kali lebih tinggi daripada sekolah siswazah yang lain, manakala 80% siswazah muda melanjutkan kerja dalam pembangunan perniagaan, intrapreneurship atau inovasi.

130552_study1.jpg

foto ihsan EDC Paris Business School

Penubuhan kami adalah ahli Conférence des Grandes Ecoles (CGE) dan merupakan EPAS yang diiktiraf oleh EFMD. Ia mempunyai 1,450 pelajar dari 40 negara yang berlainan di kampus 5,000 meter persegi di daerah perniagaan La Défense.

EDC Paris Business School telah menjadi penanda aras kepimpinan keusahawanan selama 70 tahun.

EDC Paris Business School menawarkan Program Grande Ecole (ijazah peringkat Sarjana yang diiktiraf oleh Negeri) dan kursus khusus (RNCP yang diiktiraf -Kategori Profesional Kelayakan Profesional); Sarjana Muda Pengurusan dan 6 Sarjana Sains (MSc In) dengan matlamat mengukuhkan kepakaran awal dalam bidang pemasaran, kewangan, pengurusan, teknologi digital dan perniagaan, ijazah sarjana dalam Pengurusan dan dua MBA dalam pendidikan berterusan dan penuh antarabangsa -time format.

Terima kasih kepada rangkaian syarikat rakan kongsi kami dan komitmen 18,500 alumni kami, kami boleh menawarkan lebih daripada 3,000 penempatan dan pekerjaan setiap tahun.

130553_study3.jpg

foto ihsan EDC Paris Business School

130551_study2.jpg

foto ihsan EDC Paris Business School

130554_study4.jpg

foto ihsan EDC Paris Business School

Lokasi

Paris

Alamat
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 Paris, Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program