CMH

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama lebih dari 35 tahun, misi kami telah memenuhi keperluan pasaran antarabangsa dalam bidang pengurus dan program latihan eksekutif dalam Pengurusan Hospitaliti, Pelancongan, Jenama Mewah dan Hubungan Antarabangsa. Kelompok kami mengembangkan bursa dan memperluaskan kehadirannya ke Eropah , Asia Tenggara, China, dan Eropah Timur dengan kerjasama syarikat-syarikat dan universiti korporat.

Kekuatan kami:
Satu pengajaran yang inovatif dan responsif dengan program yang menggabungkan kaedah moden pengurusan antarabangsa dan tradisi kecemerlangan dalam Perniagaan Hospitaliti dan Jenama Mewah.

Penglibatan langsung dalam industri, dengan kursus dan latihan pengurusan membawa para pelajar dengan cepat mengasimil pengetahuan teoretikal dan kemahiran teknikal-praktikal yang disediakan oleh kursus, dan dengan itu akan beroperasi sepenuhnya pada akhir pengajian mereka.

Fakulti peringkat tinggi, terdiri daripada profesor, dari universiti tinggi Amerika dan Eropah, pakar antarabangsa dan profesional.

Latihan profesional dan individu dengan jurulatih. Latihan ini membantu peserta untuk menetapkan rancangan kerjaya dan perkembangan peribadi mereka.

Persekitaran multikultural dengan pelajar dari lebih 41 negara. Ini membolehkan peserta kami berinteraksi antara satu sama lain, bukan sahaja di seluruh bahasa tetapi juga melalui budaya dan mentaliti.

Program berasaskan kerja, yang menawarkan peluang untuk memulakan aktiviti profesional sambilan untuk peserta yang bermula dari tahun kedua dan sepenuh masa untuk pelajar MBA.

Program dwibahasa (bahasa Perancis / bahasa Inggeris) yang membolehkan bilingualisme sebenar.

Pengiktirafan Eropah dan Antarabangsa terhadap tahap kami. Kursus kami diiktiraf oleh ECBE - Majlis Pendidikan Perniagaan Eropah - dan ACBSP - Persatuan Sekolah dan Program Perniagaan Kolej, yang memberi mereka pengiktirafan Eropah dan Antarabangsa. Terima kasih kepada akreditasi tersebut, pelajar kami mempunyai peluang untuk menghabiskan satu semester di luar negara di salah satu daripada universiti 750 universiti kami di ACBSP-ECBE-ECMU dan untuk mengesahkan dua gelaran.

Lokasi

Paris

Alamat
CMH ACADEMY:
52, rue Saint-Lazare

75009 Paris, Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: