The American Business School of Paris

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The American Business School of Paris menawarkan kurikulum berdasarkan sistem pendidikan Amerika.

Program ini mengakui: graduan sekolah tinggi Perancis dan pelajar yang ingin mengikuti kurikulum antarabangsa, pelajar antarabangsa yang ingin mengikuti kurikulum Amerika di Paris.

Mendapat manfaat daripada amalan Amerika dan Perancis yang terbaik

kaedah pengajaran yang amat berkesan

"Dengan kerjasama dengan universiti-universiti Amerika Syarikat, American Business School Paris telah menerima pakai sistem Amerika pendidikan tinggi, diiktiraf di seluruh dunia.

Sekolah perniagaan menggabungkan pengajaran berasaskan projek interaktif dengan program ko-kurikulum yang membolehkan anda untuk membangunkan personaliti anda, kebebasan dan rasa inisiatif.

Untuk memudahkan peralihan anda ke tempat kerja, American Business School Paris juga telah menerima pakai amalan-amalan latihan terbaik Perancis: - latihan - seminar - bimbingan individu Dapatkan yang terbaik daripada kedua-dua dunia: menyertai American Business School of Paris "Fady Fadel, Ph.D ., Dean

Misi kami

The American Business School of Paris bertujuan untuk melatih pelajar untuk menjadi pemimpin perniagaan masa depan yang berfikir di peringkat antarabangsa, mengambil inisiatif dan boleh bekerja dalam pasukan pelbagai budaya. Sekolah akan terus meningkatkan standard akademik dan pada masa yang sama memupuk berkenaan pelajar dan toleransi terhadap kepelbagaian, serta rasa tanggungjawab sosial. Sekolah ini juga akan menggalakkan pelajar untuk mengamalkan standard etika dalam semua keputusan peribadi dan profesional.

Lokasi

Paris

Alamat
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
75010 Paris, Île-de-France, Perancis

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami