International Institute of Management & Technology Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita...

IIMTS merupakan sebuah pusat global yang komited untuk memenuhi keperluan dan cita-cita pelbagai budaya dan antarabangsa pelbagai pelajar, dengan menyediakan program akademik yang mencabar dari pelbagai bertauliah dan diluluskan Universiti Antarabangsa. Ia mempunyai kerjasama teknikal dengan Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Amerika Tengah & Azteca University, Mexico. Apabila anda memilih untuk mengambil kursus daripada mana-mana Universiti dalam tawaran dari IIMTS, anda akan memilih sebuah institut perintis.

Masa yang dihabiskan di IIMTS akan menjadi pelaburan yang sebenar masa dan usaha yang akan meraih manfaat untuk anda sekarang dan sepanjang kehidupan profesional dan peribadi anda.

IIMTS menunjukkan kepada anda cara ...!

IIMTS adalah semata-mata berorientasikan dalam penyampaian kelas dunia kemudahan kemajuan pendidikan dan kemahiran kepada pelajar-pelajar dan profesional yang berkembang maju dalam sehari dalam dan format hari keluar untuk memperoleh potensi untuk berkembang di atas semua.

IIMTS dengan ia direka khas kursus-kursus yang disediakan oleh yang terkenal dan dicapai universiti Antarabangsa membantu anda dalam ukiran untuk diri sendiri nich Lelaki dalam persekitaran yang kompetitif hari ini.

Kursus-kursus di universiti direka khusus dan terperinci oleh pakar-pakar dalam bidang yang fakulti di universiti-universiti ini. Bekerja profesional yang telah mengumpulkan pengetahuan yang diperolehi keras, juga menyumbang dalam format kursus yang disampaikan kepada pelajar.

Perkhidmatan kaunseling di IIMTS boleh membantu anda menghapuskan segala kekeliruan dari hati anda dan memberitahu anda cara terbaik untuk sampai ke matlamat anda yang telah merujuk anda untuk masa yang sangat lama!

Meningkatkan nilai bersih anda dalam pasaran kerja Lebih 5000 profesional yang bekerja telah bekerjasama dengan IIMTS dan Sarjana Muda yang diperolehi, Sarjana dan Doktor Falsafah darjah melalui mod digital dengan cara landasan yang cepat melalui universiti terkenal yang diiktiraf di seluruh dunia, semasa belajar dari keselesaan rumah mereka.

Harian Kelas Web Live E-Kuliah, bab dengan bab E-Video E-Buku dan buku-buku bercetak Sumber Pautan

Alami sokongan luar biasa dari kami, seperti yang anda meneruskan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja dari komputer riba, tablet atau telefon pintar. Tiada masalah berulang-alik lebih.

Lokasi

Dubai

Alamat
AW Rostamani Head Office Building,
Office No 201,Plot No129-322,Deira Dubai,

Dubai, Dubai,

Sharjah

Alamat
Mth floor, Damas Building (Burj-2000), Near General Post Office, Rolla, Sharjah, United Arab Emirates
Sharjah, Sharjah,

Abu Dhabi

Alamat
Mth Floor, Al Hamid Building, Behind Jumbo Electronics, Old Passport Road
Near Al Falah Signal, Abu Dhabi,


Abu Dhabi, Abu Dhabi,

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami