The International Theatre Academy Norway

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The International Theatre Academy Norway TITAN adalah pelaku latihan untuk pelajar yang mempunyai cita-cita dan pemacu untuk mewujudkan sesuatu yang mereka sendiri. TITAN mewujudkan pelakon bebas yang menjadi usahawan dalam seni dan budaya: Jika anda ingin mengembangkan sebagai seorang artis kreatif, menggunakan idea anda untuk mencipta teater dari awal, dan filem dan teater tidak seperti apa yang dilihat oleh penonton sebelum ini, maka pendidikan TITAN untuk anda.

TITAN ditubuhkan pada tahun 2004 dan dicipta sebagai tindak balas kepada beberapa masalah yang wujud dalam kebanyakan program latihan teater.

Kebanyakan program menawarkan teknik seni sahaja. Oleh itu, para graduan tahu cara membuat karya seni, tetapi tidak semestinya bagaimana untuk membuat hidup dari seni mereka. Ini membawa kepada stereotaip artis "kelaparan" dan pelakon "benar-benar" memulakan pelayan.


TITAN direka, dari awal hingga akhir, untuk meningkatkan peluang anda untuk meningkatkan seni teater dan mencari nafkah.


Program kami adalah unik, di mana anda akan mendapat pengalaman bukan hanya dalam Pemangku, tetapi Mengarah, Menghasilkan, Menulis, Keusahawanan, dan Kepimpinan.


Kami sedang mencari pelajar yang ingin mengambil risiko, mahu mencabar diri mereka sebagai artis dan keinginan untuk melakukan banyak perkara.

Lokasi

Oslo

Alamat
The International Theatre Academy Norway
Ivan Bjørndalsgate 28

0472 Oslo, Oslo, Norway

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: