Oslo Met University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

OsloMet adalah universiti bandar dengan profil akademik yang pelbagai dan orientasi antarabangsa yang jelas. Melalui penyelidikan yang kami jalankan dan pelajar yang kami dididik, OsloMet berusaha untuk memenuhi keperluan masyarakat dan pasaran buruh. OsloMet berpandangan ke depan dan komited untuk mengadopsi teknologi baru dan penyelesaian inovatif yang meningkatkan cara universiti dijalankan.

Nilai kami

Pembelajaran

Dengan kerjasama erat dengan masyarakat dan majikan, pengetahuan dan pengalaman kami akan menyumbang kepada pembelajaran dan pemodenan program pengajian kami. Ini juga akan menyumbang kepada pembangunan institusi, pelajar dan anggota staf.

Inovatif

Inovasi memerlukan kerjasama antara pelbagai disiplin, profesi dan pihak berkepentingan masyarakat. Matlamat kami adalah untuk bersikap ingin tahu dan terbuka dalam hubungan kami dengan masyarakat, majikan dan perniagaan, dan kami akan menghasilkan pengetahuan baru yang memberikan penyelesaian kepada cabaran hari esok.

Pelbagai

Lokasi kami di wilayah Oslo memberi kami peluang yang baik untuk memahami dan mendapat manfaat dari pelbagai penduduk di bandar ini. Kami akan mempromosikan kesaksamaan dan persefahaman - dalam masyarakat amnya dan khususnya di kalangan pelajar dan kakitangan kami.

Lokasi

St. Hanshaugen

Alamat
Pilestredet,46
0167 St. Hanshaugen, Oslo, Norway

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami