Victoria University of Wellington

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Antara yang terbaik

Victoria University of Wellington adalah nombor satu di New Zealand untuk kualiti penyelidikan. Kami mempunyai hubungan rapat dengan komuniti perniagaan, kerajaan dan penyelidikan saintifik negara. Kami terletak di bandar yang aman, padat, kreatif dan maju yang sesuai untuk kehidupan pelajar.

Victoria University of Wellington , salah satu institusi tertua di New Zealand, mempunyai prospek global yang kuat dan reputasi antarabangsa untuk kecemerlangan akademik. Kami secara konsisten berpangkat di kalangan universiti terbaik di dunia-di antara 2 peratus teratas daripada 18,000 universiti di Peringkat Universiti 2018 QS.

Apabila anda belajar di Victoria University of Wellington , anda akan didorong untuk berfikir secara bebas dan diilhamkan untuk berjaya. Anda akan membina asas yang kukuh untuk berjaya yang dapat membantu anda mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Anda akan belajar dari akademik dan penyelidik bertaraf dunia, dan mendapat manfaat daripada hubungan rapat kami dengan perniagaan penyelidikan, kerajaan dan saintifik New Zealand. Kami menawarkan pelajar pilihan lebih daripada 80 program dan menduduki ranking tertinggi 2 peratus daripada universiti dunia dan dalam 17 bidang pelajaran, kami adalah antara 1 peratus teratas. Victoria mempunyai lima bintang keseluruhan dalam kategori kecemerlangan QS Stars dan lima bintang dalam setiap lapan kategori-kesenian dan budaya, peringkat disiplin dan akreditasi, kebolehpasaran, kemudahan, keterangkuman, pengantarabangsaan, penyelidikan dan pengajaran.

Kami berada di sini untuk menyokong anda

Sebagai pelajar antarabangsa, anda akan mendapat sokongan daripada pasukan berdedikasi di kampus - Wellington University International-Te Kahupapa- dari saat anda memohon, ke kedatangan anda dan sepanjang pembelajaran anda. Pelajar juga boleh mengakses pelbagai perkhidmatan universiti untuk membantu anda berjaya dalam pelajaran anda. Ini termasuk bantuan kajian tambahan, perancangan kewangan, sokongan untuk pelajar kurang upaya, kaunseling rahsia dan nasihat mengenai kesihatan dan kesejahteraan. Victoria University of Wellington menawarkan peluang kepada pelajar untuk maju dalam kerjaya mereka, dari program profesional yang memberi tumpuan kepada latihan praktikal dan projek penyelidikan dunia sebenar, kepada program kepimpinan yang unik dan peluang untuk belajar di luar negara di negara lain sebagai sebahagian darjah anda. Pada masa ini terdapat 26 buah negara untuk dipilih, termasuk Kanada, Mexico, Denmark dan Hong Kong.

Lokasi pelajar yang ideal

Victoria University of Wellington mempunyai tiga kampus tersebar di seluruh pusat Wellington, semuanya dekat dengan pengangkutan, tarikan tempatan, hiburan dan kafe. Di Universiti, anda akan belajar di bandar yang bertenaga, kreatif, padat dan selamat dalam persekitaran semula jadi yang indah. Wellington sesuai untuk kehidupan pelajar. Untuk membantu anda menetap, berkawan dan terlibat dalam komuniti Universiti, para pelajar digalakkan menyertai salah satu daripada 100 kelab dan masyarakat di Universiti, yang terdiri daripada kumpulan kebudayaan untuk pasukan sukan.

Cari masa depan anda

Apabila anda belajar di Victoria University of Wellington , anda akan didorong untuk berfikir secara bebas dan diilhami untuk berjaya. Anda akan membina asas kukuh untuk kejayaan yang dapat membantu anda mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Cari masa depan anda dengan Victoria University of Wellington .

Lokasi

Wellington

Alamat
Kelburn campus:
Kelburn

6012 Wellington, Wellington, New Zealand

Wellington

Alamat
Pipitea campus:
33 Bunny St, Pipitea

6011 Wellington, Wellington, New Zealand

Wellington

Alamat
Te Aro campus:
139 Vivian Street

6011 Wellington, Wellington, New Zealand

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami