Baca keterangan rasmi

Victoria Business School (Fakulti Commerce) adalah sebuah pembekal terkemuka bagi pengetahuan dan kepakaran yang ada di kajian yang berkaitan sektor perniagaan dan awam.

Victoria Business School yang terletak di tengah-tengah bandar yang pesat membangun New Zealand, Wellington. Ini merupakan pusat pentadbiran dan kewangan New Zealand, dan banyak perniagaan mempunyai ibu pejabat mereka di sini.

sambungan yang sangat baik berada di dalam tempat yang mempunyai ramai pemimpin korporat, institusi kewangan, dan agensi-agensi kerajaan di bandar, di mana kami telah membangunkan perkongsian yang saling menguntungkan.

pernyataan misi Victoria Business School

Misi kami mendorong kerja-kerja Sekolah Perniagaan dan telah diterima pakai perundingan berikut dengan kakitangan, Universiti lebih luas, dan semua pihak yang berkepentingan.

Victoria Business School mencipta dan saham pengetahuan tadbir urus dan pengurusan sumber di sektor awam dan swasta untuk membangunkan keupayaan dan menyediakan pemegang kepentingan kami dengan perspektif global.

Kami bekerja keras untuk mengekalkan standard yang tinggi diharapkan daripada kita oleh pihak berkepentingan kami dan berusaha untuk kekal berdaya saing dengan mencapai dan mengekalkan banyak akreditasi yang diiktiraf, termasuk 'Triple Crown' daripada akreditasi antarabangsa untuk sekolah-sekolah perniagaan.

Pengetahuan dan kepakaran walaupun jawatankuasa dan papan kami

Terdapat pelbagai jawatankuasa dan lembaga yang mengawal atau menyediakan input ke dalam Sekolah Perniagaan. Lembaga Penasihat Fakulti menawarkan peluang kepada pemimpin korporat untuk berkongsi pengetahuan dan kepakaran dengan Dean of Commerce.

Kakitangan kami adalah penyelidik kelas pertama dan guru-guru

Kakitangan kami adalah pakar dalam bidang yang mereka pilih dan melalui penyelidikan, pengalaman yang luas dan kerjasama dengan dunia korporat, menyediakan pengalaman mengajar kelas pertama.

Kenyataan Misi

Victoria Business School mencipta dan saham pengetahuan tadbir urus dan pengurusan sumber di sektor awam dan swasta untuk membangunkan keupayaan dan menyediakan pemegang kepentingan kami dengan perspektif global.

pernyataan wawasan

Kecemerlangan di nexus penyelidikan, pengajaran, dan amalan.

nilai Victoria Business School

Victoria Business School, sebagai sebahagian daripada Victoria University of Wellington, menilai:

pelajar dan kakitangan kami

 • Dengan mengekalkan dan melindungi kebebasan akademik pelajar-pelajar dan kakitangan kami
 • dengan mengiktiraf bahawa aset yang paling berharga kami adalah pengetahuan pakar akademik dan profesional dan kemahiran kakitangan kami dan pencapaian intelektual pelajar dan kakitangan kami
 • dengan memupuk komuniti pembelajaran yang melibatkan semua pelajar dan kakitangan
 • dengan menyediakan persekitaran yang menyokong yang akan membolehkan pelajar dan kakitangan untuk membangunkan potensi mereka
 • dengan bertindak untuk memastikan bahawa semua ahli masyarakat USM dilayan dengan rasa hormat dan prihatin terhadap hak-hak mereka
 • dengan menyediakan pelajar dan kakitangan dengan peluang untuk terlibat dalam membuat keputusan yang memberi kesan kepada mereka.

Kepelbagaian dan biasiswa antara disiplin

 • Dengan mengikuti ekuiti dalam peluang pendidikan dan pekerjaan
 • dengan menggalakkan penyelidikan, pengajaran dan kesarjanaan dalam Māori bahasa, budaya dan sejarah
 • dengan mengiktiraf, menyokong dan menggalakkan masyarakat kita yang berbilang kaum
 • dengan mengiktiraf, menyokong dan menggalakkan biasiswa antara disiplin.

inovasi

Dalam membangunkan peluang pengajaran dan pembelajaran masa depan dalam cara kita mengatur dan menguruskan Universiti dengan menjadi terbuka kepada idea-idea baru dan kreatif.

Kecemerlangan

 • Dengan menggalakkan kualiti tertinggi dalam pengajaran, pendidikan dan penyelidikan
 • dengan menerapkan kualiti dalam semua yang kita lakukan.

Integriti

 • Dengan mendukung standard etika dan profesional tertinggi
 • dengan berkelakuan dengan cara yang terbuka, jujur ​​dan konsisten.
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Victoria University of Wellington, Business School

Berikan diri anda peluang untuk mendapatkan gambaran peringkat tinggi daripada perkembangan dan pandangan sektor awam terkini. Anda akan membangunkan kebolehan anda, melu ... [+]

Mempercepatkan kerjaya anda dalam dasar

Pembuat dasar mewujudkan dasar-dasar strategik dan operasi yang membuat hidup lebih baik tempatan, kebangsaan dan antarabangsa.

Berikan diri anda peluang untuk mendapatkan gambaran peringkat tinggi daripada perkembangan dan pandangan sektor awam terkini. Anda akan membangunkan kebolehan anda, meluaskan perspektif anda, mengerjakan pengetahuan, mencabar pemikiran dan anda meningkatkan employability anda.

Anda akan belajar di School of Government, Belajar untuk membantu pembuat keputusan mendapatkan hasil yang terbaik dalam bidang alam sekitar, ekonomi dan sosial. Dapatkan maklumat lanjut tentang jentera kerajaan dan mendapatkan kemahiran untuk mereka bentuk, menilai dan meletakkan di tempat dasar strategik dan operasi yang meningkatkan kehidupan kami.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

e-Kerajaan adalah kawasan yang semakin meningkat. Kerana dunia kita menjadi semakin disambungkan melalui ICT, kerajaan perlu profesional mahir yang memahami bagaimana unt ... [+]

kerajaan yang lebih baik melalui teknologi

e-Kerajaan adalah kawasan yang semakin meningkat. Kerana dunia kita menjadi semakin disambungkan melalui ICT, kerajaan perlu profesional mahir yang memahami bagaimana untuk menguruskan kesan teknologi yang sentiasa berubah.

Di Sekolah Victoria Kerajaan, anda akan menemui kegunaan baru yang inovatif untuk cara-cara baru ICT-bangunan bagi masyarakat untuk melibatkan diri dengan kerajaan dan menggunakan perkhidmatan awam.

Membangunkan pengetahuan dan keupayaan untuk melaksanakan dan menguruskan projek-projek ICT kerajaan yang besar, dan belajar bagaimana untuk menangani perubahan dalam persekitaran mengimbangi kerajaan sensitif keperluan untuk keselamatan dan hasil yang dikehendaki pihak berkepentingan dalaman dan luaran.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dengan kelayakan dari program Professional Ekonomi Victoria. Membangunkan toolbox ekonomi yang boleh anda gunakan untuk men ... [+]

Mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dengan kelayakan dari program Professional Ekonomi Victoria. Membangunkan toolbox ekonomi yang boleh anda gunakan untuk menangani masalah 'dunia sebenar'. Program dihormati akan melengkapkan anda dengan kemahiran membuat keputusan yang berdasarkan pemahaman yang kukuh prinsip ekonomi.

Ekonomi di bawah mikroskop

Mengkaji selok-belok analisis mikroekonomi dan makroekonomi. struktur kajian pasaran, implikasi campur tangan kerajaan dalam ekonomi dan teori ekonomi yang berbeza berhubung dengan pertumbuhan, pembangunan dan kestabilan. Meneroka bagaimana dasar mempengaruhi keputusan ekonomi.

Permintaan

Terdapat permintaan sebenar untuk ekonomi profesional yang mahir yang mampu membuat analisis ekonomi yang ketat. Untuk mengisi keperluan ini, program ini telah dibangunkan melalui rundingan dengan ahli ekonomi profesional terkemuka dari Rangkaian Ekonomi Kerajaan, Persatuan New Zealand Ahli ekonomi, ahli ekonomi bank dan pakar-pakar industri yang lain.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Meningkatkan prospek kerjaya anda dan belajar untuk membuat organisasi berfungsi dengan lebih baik dengan kajian lepasan ijazah dalam Pengurusan Awam di Sekolah Victoria ... [+]

kepimpinan yang berkesan, pengurusan yang lebih baik, perubahan yang positif

Meningkatkan prospek kerjaya anda dan belajar untuk membuat organisasi bekerja lebih baik dengan pengajian lepasan ijazah dalam Pengurusan Awam di Sekolah Victoria Kerajaan. Mengetahui bagaimana untuk memimpin orang-orang dan membuat perubahan berlaku.

Menjadi pengurus awam yang berkesan dan membina keupayaan anda untuk mempengaruhi hala tuju strategik dan operasi organisasi sektor awam. Ketahui mengenai tadbir urus dan pembaharuan sektor awam, dan bagaimana untuk menguruskan belanjawan, kewangan dan modal organisasi.

Menimba ilmu pengetahuan dan kemahiran untuk mereka bentuk dan melaksanakan program-program dan perkhidmatan yang inovatif dan berkesan, termasuk perancangan, penyampaian perkhidmatan dan pemantauan dan penilaian.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Mengambil langkah seterusnya untuk mendapatkan berkelayakan untuk memenuhi permintaan terhadap pengurusan dan pemasaran graduan yang mempunyai kemahiran untuk menambat st ... [+]

Mengambil langkah seterusnya untuk mendapatkan berkelayakan untuk memenuhi permintaan terhadap pengurusan dan pemasaran graduan yang mempunyai kemahiran untuk menambat strategi perniagaan dalam konteks global.

SARJANA PENGURUSAN GLOBAL MASTER PEMASARAN GLOBAL

Keuntungan Masters anda dalam 12 bulan. Dua program pasca siswazah baru dari Business School Victoria kepada graduan ijazah mana-mana.

Untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftar minat anda untuk belajar di Trimester 3 2017, hubungi kami.

[-]
New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Mendapat kelayakan kepakaran berharga yang membina pengetahuan IT anda dan pengalaman. Victoria MIM adalah kelayakan New Zealand perdana Sarjana direka untuk profesional ... [+]

Memajukan kerjaya anda di Wellington atau Auckland

Dengan kelimpahan data dan kemunculan pesat teknologi baru dalam dunia digital hari ini, pengurusan yang berkesan sistem maklumat adalah penting untuk mana-mana organisasi yang berjaya.

Mendapat kelayakan kepakaran berharga yang membina pengetahuan IT anda dan pengalaman. Victoria MIM adalah kelayakan New Zealand perdana Sarjana direka untuk profesional IT seperti anda yang mahu bergerak ke dalam peranan pengurusan kanan. Kursus adalah berdasarkan kepada penyelidikan canggih dan mendalam analisis kes untuk memberi anda pemahaman yang segar ke dalam pengurusan maklumat moden.

Mengambil kesempatan daripada pilihan pembelajaran fleksibel MIM untuk memberi tumpuan kepada aspirasi kerjaya peribadi anda.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Pelancongan memainkan peranan penting dalam ekonomi banyak negara termasuk New Zealand. Belajar untuk Ijazah Master anda di salah satu destinasi pelancongan yang terkemuk ... [+]

pembelajaran yang relevan dengan industri

Pelancongan memainkan peranan penting dalam ekonomi banyak negara termasuk New Zealand. Belajar untuk Ijazah Master anda di salah satu destinasi pelancongan yang terkemuka di dunia.

Anda akan meningkatkan pemahaman anda tentang isu-isu yang kompleks sekitar pelancongan di samping membina kemahiran pengurusan pelancongan anda dan kepakaran. Meningkatkan penyelidikan anda dan kebolehan analitikal dan mengasah kemahiran komunikasi dan persembahan anda. Anda akan lulus bersedia untuk peranan yang mencabar dalam persekitaran pelancongan yang kompetitif dan sentiasa berubah-ubah hari ini, di mana sahaja di dunia.

Anda akan belajar dengan Sekolah Victoria Pengurusan - sebuah sekolah pengurusan utama di New Zealand dengan reputasi antarabangsa untuk biasiswa yang berkualiti tinggi dan hubungan yang kukuh dengan pemimpin industri dalam kedua-dua sektor awam dan swasta, dalam dan luar negara.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
5 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Mengambil kesempatan daripada peluang yang unik ini untuk kajian pelbagai disiplin dan menemui dunia yang kompleks perdagangan antarabangsa. Meninjau peranan perdagangan ... [+]

Mendapat kelebihan untuk berjaya dalam ekonomi global

Mengambil kesempatan daripada peluang yang unik ini untuk kajian pelbagai disiplin dan menemui dunia yang kompleks perdagangan antarabangsa. Meninjau peranan perdagangan dalam masyarakat dari pelbagai perspektif-peraturan undang-undang antarabangsa, rasional ekonomi dan implikasi politik dan sosial.

Mengkaji bagaimana dunia disambungkan melalui perdagangan dan cara ia memberi kesan kepada perniagaan, sebagai pengeluar dan pengeksport-mempertimbangkan isu-isu ini melalui kanta disiplin yang berbeza. Meninjau kesan perdagangan ke atas penduduk asli, termasuk perspektif sejarah dan kontemporari penglibatan Māori dalam perdagangan antarabangsa.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

teknologi yang mahu menjadi penganalisis perniagaan. Ini Sarjana program Professional Analisis Perniagaan (MBusAn) dibangunkan sebagai komponen Pusat Pengajian Siswazah W ... [+]

Master of Business Professional Analysis adalah untuk graduan di luar teknologi maklumat yang ingin menjadi penganalisis perniagaan.

Ini Sarjana program Professional Analisis Perniagaan (MBusAn) dibangunkan sebagai komponen Pusat Pengajian Siswazah Wellington ICT dicipta oleh University Victoria dan rakan-rakan. Program ini berkait rapat dengan keperluan industri dan kursus ditawarkan dengan kerjasama industri.

Struktur Ijazah

Sarjana Analisis Perniagaan Profesional (MBusAn) terdiri daripada 10 kursus dan satu projek akhir yang disampaikan dalam tiga bahagian dalam setahun pengajian sepenuh masa, bermula pada bulan Julai (Trimester Two) setiap tahun.

Kursus-kursus di bahagian pertama program ini dianjurkan di sekeliling seminar di mana para pelajar mempelajari kemajuan teoritis terkini, dan menerapkannya kepada kes yang mencerminkan cabaran dan kerumitan perniagaan dunia nyata.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Ditawarkan oleh Pusat Pengajian Ekonomi dan Kewangan dan dicipta berunding dengan akreditasi badan-badan profesional, program yang berorientasikan ke arah pengetahuan dig ... [+]

pembelajaran yang relevan dengan industri

Memajukan kemahiran kewangan anda dan meningkatkan kerjaya anda dengan program lepasan ijazah Victoria Gunaan Kewangan.

Ditawarkan oleh Pusat Pengajian Ekonomi dan Kewangan dan dicipta berunding dengan akreditasi badan-badan profesional, program yang berorientasikan ke arah pengetahuan digunakan supaya anda mendapat kemahiran industri penting anda perlu memukul tanah berjalan.

Kewangan dari semua sudut

Meneroka cara kerja pasaran modal di New Zealand dan di seluruh dunia. Mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang penilaian, pembiayaan, pengurusan pelaburan dan perbankan. Meningkatkan kemahiran komputer anda dan menyempurnakan seni pemodelan kewangan.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Mengambil ijazah Kepujian atau Diploma Siswazah ke peringkat seterusnya dengan Master of Commerce (MCOM). Anda akan mengambil pandangan yang mendalam pada isu melalui mel ... [+]

Mengambil ijazah Kepujian atau Diploma Siswazah ke peringkat seterusnya dengan Master of Commerce (MCOM). Anda akan mengambil pandangan yang mendalam pada isu melalui melengkapkan tesis penyelidikan, mendapatkan pengetahuan lanjutan kawasan subjek anda dan latihan menyeluruh dalam penyelidikan bebas.

Setelah selesai, anda akan mempunyai peralatan dan keupayaan yang anda perlukan untuk kerjaya dalam perniagaan atau dasar awam. Anda juga akan dapat untuk memohon kajian PhD di New Zealand atau di luar negara.

Program 120 mata akan membawa anda 12 bulan untuk disiapkan sepenuh masa, atau satu setengah hingga dua tahun separuh masa. Anda mesti mengambil sekurang-kurangnya 90 mata penyelidikan. Ini bermakna anda akan melengkapkan tesis penyelidikan terdiri daripada kajian literatur, pengumpulan data dan analisis, dan dapatan anda. Tesis biasanya 30,000-40,000 perkataan.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Membuat langkah ke dalam kajian peringkat yang lebih tinggi dengan ijazah yang menggabungkan pelbagai dan struktur kursus berasaskan bilik darjah dengan peluang-peluang u ... [+]

Membuat langkah ke dalam kajian peringkat yang lebih tinggi dengan ijazah yang menggabungkan pelbagai dan struktur kursus berasaskan bilik darjah dengan peluang-peluang untuk penyelidikan.

Anda akan dapat untuk mengembangkan kepakaran anda di salah sebuah daripada sembilan mata pelajaran semasa mengambil kesempatan daripada fleksibiliti untuk belajar kursus merentasi pelbagai disiplin dagang.

Anda juga boleh belajar Master of Commerce dengan tesis jika anda mempunyai Ijazah Sarjana Muda Perdagangan dengan Kepujian atau Diploma Lepasan Ijazah dalam Commerce.

Membina Ijazah Sarjana Muda anda untuk meningkatkan pilihan kerjaya anda dalam perniagaan, pengurusan dan kerajaan dengan pengajian lanjutan di Business School Victoria.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Victoria University of Wellington, Business School

Membuat pindah ke perakaunan atau mendapatkan pensijilan yang anda perlukan untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya perakaunan anda. ... [+]

Jalan sehingga kerjaya anda dengan ijazah perakaunan yang diiktiraf

Membuat pindah ke perakaunan atau mendapatkan pensijilan yang anda perlukan untuk mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya perakaunan anda.

Membangunkan keupayaan untuk menguruskan isu-isu perakaunan dan perniagaan yang kompleks, dan keyakinan untuk menyediakan kepakaran pakar.

Anda akan membina pemahaman amalan profesional, etika dan prosedur, dan wawasan ke dalam landskap perniagaan di New Zealand dan antarabangsa.

Pantas atau menyesuaikan diri dengan kerja-kerja

Ditubuhkan untuk mengisi kekurangan global graduan perakaunan, MPA membantu anda mempercepatkan pensijilan anda-ia adalah satu kelayakan diiktiraf di peringkat global anda boleh melengkapkan dalam 16-17 bulan pengajian sepenuh masa.... [-]

New Zealand Wellington
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Cherry talks about life at Victoria University of Wellington

Victoria Business School, Victoria University of Wellington
Alamat
Victoria University of Wellington, PO Box 600
6140 Wellington, Wellington, New Zealand
Website
Telefon
+64 4 463 5350