Baca keterangan rasmi

Minda Menyalin Perubahan

EGADE Business School di Tecnológico de Monterrey telah membina reputasi yang diiktiraf secara global sebagai institusi pendidikan perniagaan Latin Amerika yang utama, komited untuk memberi kuasa kepada pemimpin yang berpengalaman yang mencipta nilai bersama dan mengubah masyarakat.

EGADE Business School adalah sekolah perniagaan pascasarjana Tecnológico de Monterrey, sebuah universiti yang terkenal yang terkenal kerana memandu para profesional dengan kepemimpinan yang relevan di seluruh Mexico dan Amerika Latin. Sekolah perniagaan itu sendiri menawarkan portfolio pendidikan pascasiswazah luas di pelbagai lokasi di Amerika Latin. Dengan lokasi di Mexico City (Santa Fe), Monterrey dan Guadalajara , serta program MBA eksekutif terbang di Queretaro . Di Amerika Selatan, EGADE Business School hadir di Lima (Peru).

Model akademik yang dipimpin oleh inovasi dan budaya pembelajaran, program yang diiktiraf dunia, fakulti bertaraf dunia yang terkenal, komuniti alumni global yang cemerlang, dan tumpuan yang ketat dalam menerapkan pengetahuan untuk kesan, telah menyumbang kepada kedudukannya sebagai Latin Amerika sekolah perniagaan oleh beberapa organisasi peringkat antarabangsa, termasuk QS, Eduniversal, Financial Times, dan The Economist. Program ijazah sarjana muda EGADE termasuk MBA sepenuh masa, satu tahun dalam Inovasi

EGADE Business School menawarkan portfolio inovatif pembelajaran terbuka sepanjang hayat dan program tersuai untuk kepimpinan perniagaan dan kepimpinan organisasi. EGADE Business School adalah ahli kumpulan elit hanya 1% dari sekolah perniagaan di seluruh dunia untuk memegang " mahkota triple " akreditasi global yang mengiktiraf kecemerlangan pendidikan perniagaan : Persatuan Kolej dan Sekolah Amerika (AACSB), Persatuan MBA (AMBA), dan Sistem Peningkatan Kualiti Eropah (EQUIS). Sekolah ini adalah ahli Rangkaian Global untuk Pengurusan Lanjutan , rangkaian utama 30 sekolah perniagaan utama dari pelbagai wilayah, negara, budaya, dan ekonomi dalam pelbagai peringkat pembangunan, yang berkomitmen untuk menyumbang, melalui pendidikan perniagaan, kepada penyelesaian utama cabaran yang biasanya rumit dan global.

Apa yang kita lihat dalam pemimpin kita

Di EGADE Business School , kami percaya bahawa masa depan perniagaan bergantung pada pemimpin berwawasan yang berani mencabar dan mengubah industri mereka melalui idea-idea yang berkuasa. Oleh itu, dengan falsafah ini kita merancang dan melaksanakan program pasca siswazah yang terkenal di seluruh dunia.

Kami adalah komuniti inovator yang berjaya terdiri daripada fakulti berbakat, pelajar berbakat, alumni yang berjaya, pemimpin perniagaan yang terkenal, dan rakan akademik antarabangsa, yang menumpukan kepada idea yang berkuasa: MINDS IGNITE CHANGE.

Pengiktirafan bertaraf dunia dalam kedudukan berprestij

121935_qs-logo.png

# Sekolah Perniagaan dalam penyelidikan Latin Amerika

Kedudukan Sekolah Perniagaan QS Global 250 2017

# 1 MBA EGADE di Amerika Latin

QS Global MBA Peringkat Amerika Latin 2018-2019

# 1 MBA sepenuh masa di Mexico dan Amerika Latin

QS Global MBA Rankings 2020

# 1 Sarjana Kewangan di Mexico dan Amerika Latin

QS Global MBA Rankings 2020

121936_eduniversal-logo.png

# Sekolah Perniagaan di Amerika Latin

Peringkat Sekolah Perniagaan Eduniversal 2008-2018, "5 Palmes of Excellence" kategori

# 1 MBA EGADE di Amerika Latin

Eduniversal Best Master Peringkat Pengurusan Keseluruhan 2016-2019

# 1 Sarjana Kewangan di Amerika Latin

Eduniversal Best Master Ranking Kewangan Korporat 2011-2019

# 1 Sijil Ijazah Sarjana Pengurusan Tenaga di Amerika Latin

Eduniversal Best Master Peringkat Tenaga dan Sumber Asli 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA di Amerika Latin dan # 36 di seluruh dunia

Financial Times Executive MBA Peringkat 2017-2018

Mahkota tiga akreditasi global

EGADE Business School telah menerima mahkota tiga akreditasi antarabangsa bagi pihak tiga organisasi paling berpengaruh dalam pendidikan perniagaan global: AACSB, AMBA dan EQUIS. Hanya 1% sekolah perniagaan di seluruh dunia, seperti EGADE, telah menerima mahkota tiga akreditasi antarabangsa oleh AACSB, EQUIS, dan AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

Capaian global yang luar biasa

Sekolah Perniagaan EGADE mempunyai lebih daripada 50 perkongsian akademik antarabangsa dengan universiti terkemuka dan sekolah perniagaan untuk program dwi dan sarjana , yang mewakili pelbagai peluang untuk mendapatkan pensijilan antarabangsa, serta kemungkinan mengkaji di benua yang berlainan. Perkongsian ini juga penting untuk program pembangunan fakulti kami dan membantu dalam mempromosikan projek akademik dan penyelidikan antarabangsa.

Apa yang membezakan EGADE?

  • Pemikiran keusahawanan aktif

Salah satu nilai teras EGADE adalah untuk menggalakkan pemimpin-pemimpin inovatif dalam budaya keusahawanan, yang telah menjadi satu perdagangan yang berbeza dari pelajar cemerlang dan siswazahnya.

  • Visi dan pengalaman global kami

Pembeda utama di EGADE adalah tumpuan dan pencapaian globalnya yang terkenal. Oleh kerana perkongsian dengan universiti dan sekolah perniagaan yang paling berprestij di seluruh dunia, EGADE menyediakan pemimpin, pelajar dan eksekutifnya dengan pendekatan dan pengalaman yang unik mengenai masa depan perniagaan global.

  • Fakulti antarabangsa yang terkenal

Ciri utama pengalaman akademik EGADE ialah kehadiran ahli fakulti yang terkenal di dunia yang kini dan bekas pengarah, perunding, pengarang dan penyelidik yang diterbitkan. Fakulti ini membawa kepakarannya yang luas ke dalam kelas yang mengubah pengajaran, penyelidikan, dan pemikiran kita menjadi pendidikan yang bermakna dan berpengaruh.

  • Model akademik inovatif

Kepakaran guru cemerlang bersama pemimpin perniagaan kanan dalam program akademik kami mendorong keseimbangan yang ideal antara pengetahuan teori dan praktikal. Kami menyediakan pelajar kami untuk kerjaya yang berjaya dengan memasangkan apa yang mereka pelajari di dalam bilik darjah dengan pengalaman perniagaan yang sebenar di mana teori diamalkan dengan segera.

  • Format yang seimbang dan fleksibel

Program eksekutif kami dan ijazah sarjana sepenuh masa, yang direka untuk pelajar yang bekerja sepenuh masa, memberikan keseimbangan yang tepat antara kajian, kerja, dan komitmen peribadi. Matlamat kami adalah untuk pelajar kami mencapai kejayaan peribadi dan profesional.

  • Kepimpinan akademik yang patut diberi perhatian

Ketika datang ke pendidikan perniagaan terkemuka, EGADE adalah sekolah bisnis # 1 di Amerika Latin atas pelbagai alasan. Kaitan dan inovasi program akademik kami disokong bukan sahaja oleh kedudukan terkenal di dunia, tetapi oleh persatuan akreditasi terkemuka di dunia.

Ketahui lebih lanjut mengenai program EGADE di sini dan berhubung dengan sekolah di LinkedIn , Twitter , YouTube dan Facebook.

Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

EGADE Business School

EGADE Master in Business Management adalah program intensif yang direka untuk profesional peringkat awal yang memulakan jalan kerjaya yang tinggi. Tidak kira apa latar be ... [+]

Memberdayakan permulaan kerjaya profesional anda

Program melancarkan kerjaya intensif selama satu tahun untuk golongan profesional muda dan graduan baru yang berpotensi tinggi. EGADE Master in Business Management adalah program intensif yang direka untuk profesional peringkat awal yang bertujuan untuk mengambil kerjaya mereka di jalan yang pesat.

Format Penuh waktu Tempoh 1 tahun Lokasi Monterrey dan Guadalajara Pengambilan program September Bahasa Bahasa Inggeris Pengalaman profesional Lulusan terkini atau profesional muda dengan pengalaman bekerja sepenuh masa 0-2 tahun Pilihan untuk kediaman antarabangsa Kajian rendang global, pertukaran antarabangsa, latihan amali global, dan pilihan dua darjah ... [-]
Mexico Monterrey Guadalajara
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EGADE Business School

Master of Finance direka untuk menyediakan pemimpin perniagaan dengan pengetahuan yang kukuh tentang pasaran kewangan dan pendekatan avant garde kepada perniagaan global. ... [+]

# 1 program di Mexico

QS Masters dalam Kedudukan Kewangan 2020

Matlamat utama Master of Finance adalah untuk menyediakan pemimpin perniagaan dengan pengetahuan yang kukuh tentang pasaran kewangan dan pendekatan avant-garde kepada perniagaan global. Program ini direka dengan dua profil utama dalam fikiran:

Profesional dengan latar belakang kewangan dan ekonomi yang ingin memperoleh pengetahuan yang lebih khusus mengenai industri kewangan.Profesional dalam kedudukan kepimpinan yang relevan yang perlu menambah ketangkasan kewangan kepada kemahiran pengurusan mereka untuk mendorong perniagaan yang menguntungkan.Pembelajaran pembelajaran dengan keadaan alat-alat seni

Master of Finance direka untuk membantu anda mengembangkan kepakaran anda dalam perbankan, kewangan korporat dan pasaran saham dalam konteks kewangan global melalui penggunaan alat teknologi terkini untuk analisis kewangan; serta perkembangan kepimpinan bertanggungjawab dan etika yang luas dengan bimbingan pakar-pakar terkemuka di lapangan. Kami mahu graduan kami menyampaikan kepercayaan apabila bekerja dengan dan untuk institusi kewangan sambil mengekalkan perspektif global dan mampan organisasi mereka.... [-]

Mexico Bandar Mexico Monterrey
Apr. 2020
English,Sepanyol
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Minds Igniting Change

Alamat
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Bandar Mexico, Bandar Mexico, Mexico
Alamat
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico
Alamat
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexico