Future University in Egypt

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University masa depan di Mesir adalah salah satu universiti swasta yang paling menjanjikan di Mesir. Kampus FUE terletak di tengah-tengah New Kaherah. Melalui kecemerlangan dalam pengajaran, penyelidikan dan perkhidmatan, University Future berusaha untuk menyediakan, pendidikan berkualiti tinggi yang komprehensif yang menyediakan graduan kami untuk menjadi pemimpin masa depan. Kampus ini menyediakan kreatif, persekitaran yang memupuk di mana pelajar boleh merealisasikan potensi mereka sambil belajar dari, fakulti yang berkelayakan yang berbakat. University Future menawarkan pengalaman pendidikan yang kaya dan memuaskan.

FUTURE UNIVERSITI ENAM FAKULTI

enam fakulti Universiti Future diiktiraf sepenuhnya oleh Majlis Tertinggi Universiti fakulti A adalah di mana pelajar meneruskan bidang utama pengajian. Mereka akan mengalami sesi pengajaran (kuliah), makmal dan tutorial. kampus FUE kini terdiri daripada enam fakulti berikut. Semua fakulti diiktiraf sepenuhnya oleh Majlis Tertinggi Universiti.

  • Fakulti Perubatan Mulut dan Pergigian
  • Fakulti Sains Farmasi dan Industri Farmaseutikal
  • Fakulti Kejuruteraan dan Teknologi
  • Fakulti Ekonomi dan Sains Politik
  • Fakulti Pentadbiran Perniagaan dan Perniagaan
  • Fakulti Komputer dan Teknologi Maklumat

Setiap fakulti adalah sebuah institusi yang bebas dengan harta sendiri dan peralatan. Fakulti bertanggungjawab untuk memilih pelajar, mengikut peraturan-peraturan universiti. Ijazah dianugerahkan oleh universiti.

FUTURE UNIVERSITY KAKITANGAN

Di samping memastikan kemudahan kami adalah yang terbaik di Mesir, kepimpinan University Future tahu bahawa orang adalah kunci kepada kecemerlangan akademik. Ia adalah kakitangan kami yang benar-benar mewujudkan masyarakat intelek berkualiti untuk pelajar kami. Ini adalah mengapa FUE bertujuan daripada pelbagai, yang berkelayakan dan berdedikasi fakulti dan kakitangan dari seluruh dunia. Kita mempunyai kedua-dua staf tempatan dan antarabangsa; ramai daripada mereka telah menamatkan pengajian lepasan ijazah di luar negeri dan membawa bersama mereka perspektif yang luas dengan bidang pengkhususan mereka.

Misi Kita

University masa depan di Mesir (FUE) adalah sebuah institut pendidikan yang komited taraf perbezaan, inovasi dan kualiti. keutamaan FUE adalah untuk memastikan mereka sehaluan dengan perubahan negara, serantau dan antarabangsa yang berlaku dalam bidang yang saling berkaitan pendidikan, penyelidikan saintifik dan pembangunan masyarakat, sambil memperkukuhkan nilai-nilai dan etika profesional.

Visi Kami

University masa depan di Mesir (FUE) mengejar maju, di seluruh dunia kedudukan di kalangan universiti dan menjadi contoh kepada orang lain untuk diikuti.

Memperkenalkan FUE

Yang Misi Universiti Future di Mesir (FUE) mengesahkan komitmen untuk "suasana yang menghargai rasa ingin tahu intelektual dan menuntut ilmu di samping memelihara kebebasan akademik dan integriti". FUE dengan ini bertanggungjawab untuk mewujudkan persekitaran di mana kebebasan pertanyaan berlaku dalam suasana keterangkuman dan kesopanan. Pusat untuk komitmen ini adalah prinsip merawat setiap ahli masyarakat USM adil dan hormat. Untuk menggalakkan tingkah laku itu, FUE melarang diskriminasi, tidak menghormati, dan gangguan dan peluang yang saksama untuk semua ahli masyarakat tanpa mengira mereka bangsa, warna kulit, agama, asal etnik, keturunan, keadaan perubatan, status perkahwinan, jantina atau umur. Bagi tindakan yang mendapati bahawa melanggar standard ini, pihak Universiti akan mengambil tindakan segera untuk menamatkan kelakuan yang bersalah, mencegah berulang, menyediakan latihan pemulihan, dan, apabila perlu, disiplin mereka yang bertanggungjawab.

Lokasi

Kaherah

Alamat
Al Tagamoa El Khames , Main Center of Town , End of 90th street

11835 Kaherah, Gabenor Kaherah, Mesir

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: