Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut untuk Strategi dan Pengetahuan Asia ("I-ASK") adalah institusi pendidikan yang menawarkan seminar latihan profesional di seluruh Asia yang disesuaikan dengan keperluan pengurus dan penganalisis kanan syarikat multinasional yang mengendalikan perniagaan di negara-negara Asia. Tumpuan kami adalah untuk menyediakan pengurusan dengan strategi strategi korporat yang mantap dan pengetahuan mudah mengenai Asia.

Seminar kami membolehkan para peserta melengkapkan diri dengan kemahiran, alat dan teknik terkini untuk mengumpulkan dan menganalisis maklumat yang penting untuk terus berdaya saing dalam pasaran Asia yang cepat dan sentiasa berubah. Jurulatih profesional kami mendidik para peserta mengenai topik penting seperti kecerdasan kompetitif, pengesanan pesaing dan penandaarasan, segmen pasaran dan kedudukan, kemasukan pasaran dan strategi pertumbuhan dan oleh itu membolehkan kakitangan utama syarikat membuat keputusan yang lebih baik dan menjamin kejayaan syarikat di masa hadapan.

Visi

Institut untuk Strategi dan Pengetahuan Asia ("I-ASK") adalah sebuah institusi pendidikan yang berusaha untuk menjadi penyedia perkhidmatan utama seminar latihan eksekutif untuk syarikat-syarikat di Asia.

I-ASK adalah sebuah institusi kelas dunia yang pertama, menganjurkan seminar latihan terkemuka di seluruh Asia untuk membolehkan para pengurus syarikat multinasional dan tempatan yang mempunyai tanggungjawab strategik untuk syarikat, perniagaan atau barisan produk yang paling banyak alat yang canggih dan sesuai untuk mewujudkan nilai mampan untuk syarikat mereka di Asia.

I-ASK menyatukan profesor terkemuka dan pakar industri dengan pelbagai pengurus dan eksekutif untuk berkongsi pengalaman berharga mereka dan mendapatkan pandangan mengenai penyelidikan akademik terkini dalam bidang Perisikan dan Pasar Kompetitif.

Lokasi

Kuala Lumpur

Alamat
Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)
Level 8, Suite 832, Pavillion KL
169 Jalan Bukit Bintang

55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, مليسيا

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: