Baca keterangan rasmi

Meliputi seluruh Tengah, Utara dan Malaysia Timur, INTI International University dan Kolej ditubuhkan lebih 30 tahun lalu dan merupakan pembekal terkemuka bagi pendidikan berkualiti, menawarkan pelbagai terluas laluan untuk lulus kejayaan. Selama ini, kita telah membentuk hubungan yang kukuh dengan universiti utama dan pemain utama industri untuk memastikan kemahiran hak dan semangat memenangi dipupuk graduan kami.

A perbezaan utama di INTI adalah bahawa pelajar-pelajar kita adalah sebahagian daripada operator terbesar di dunia bagi universiti swasta, Laureate International Universities. Memberikan satu dimensi baru kepada INTIprogram 's, rangkaian berprestij Laureate International Universities membuka sempadan baru untuk pelajar melalui penekanan kepada program berfokuskan kerjaya dan internasionalisme, yang merupakan urutan yang sama di seluruh negara ia beroperasi.

Setiap tahun, INTI pelajar bekerja untuk menyediakan penyelesaian selama lebih 50 projek industri disampaikan oleh syarikat-syarikat besar dan menghadiri lebih 20 ceramah oleh penceramah, menetapkan penanda aras baharu bagi sektor pendidikan di Malaysia. Metodologi pengajaran terkini dan teknologi, bersama-sama dengan pengalaman pembelajaran dikenakan pada semua INTI kampus, manakala kursus dan mata pelajaran yang sentiasa dikemaskini untuk memenuhi keperluan pasaran global berubah-ubah.

Mengapa INTI?

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

INTI International University & Colleges, Malaysia

Sarjana Perniagaan Antarabangsa (MIB) University of Wollongong, Australia akan menyediakan pelajar untuk berjaya dalam jawatan pengurusan dan profesional dalam ekonomi gl ... [+]

Sarjana Perniagaan Antarabangsa

Sarjana Perniagaan Antarabangsa (MIB) mengkaji isu-isu yang memberi kesan terutamanya kepada rantau Asia - Pasifik. Operasi perniagaan di rantau ini terus-menerus berubah, memberikan pelbagai cabaran untuk melaksanakan strategi perniagaan antarabangsa. Program MIB menyediakan pelajar untuk berjaya dalam jawatan pengurusan dan profesional dalam ekonomi global. Graduan UOW MIB akan memahami kerumitan budaya global dan mengiktiraf bagaimana mereka boleh memberi kesan kepada kejayaan perniagaan mereka.

&nbsp

Maklumat Penting

&nbsp

Program ini mengkaji isu-isu perniagaan yang memberi kesan terutamanya kepada rantau Asia Pasifik dan menonjolkan kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan bunyi, strategi perniagaan yang boleh digunakan untuk beroperasi secara berkesan dalam persekitaran perniagaan global UOW adalah yang pertama di Australia untuk membangunkan dan menawarkan ijazah ini Program ini telah direka untuk kedua-dua graduan perniagaan dan mereka yang mempunyai ijazah daripada universiti yang diiktiraf di kawasan bukan perniagaan kajian yang ingin melengkapkan pengajian mereka dengan menjalankan program yang berstruktur yang menyediakan mereka dengan kemahiran perniagaan yang penting untuk meneruskan kerjaya dalam perniagaan antarabangsa Menyediakan pelajar untuk berjaya dalam jawatan pengurusan dan profesional dalam ekonomi global Ini adalah program separuh masa 2 tahun. Kami juga menawarkan program sepenuh masa di mana pelajar dikehendaki melengkapkan 8 subjek untuk lulus ... [-]
مليسيا Subang Jaya Batu Pahat
Januari 2020
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

INTI

Alamat lokasi
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

Batu Pahat, Johor, 71800 MY
Alamat lokasi
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

Batu Pahat, Johor, 47500 MY
Alamat lokasi
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

Batu Pahat, Johor, 50250 MY
Alamat lokasi
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

Batu Pahat, Johor, 11900 MY