GlobalNxt University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Manipal GlobalNxt University adalah institusi akademik perintis yang menyampaikan program ijazah melalui pedagogi kelas dunia secara unik yang unik. Membawa bersama lebih daripada 75 fakulti dibezakan dari seluruh 17 negara dan dengan teliti mengembangkan kandungan, GlobalNxt menetapkan standard kualiti baru untuk pendidikan dalam talian. Melalui platform pembelajaran dalam talian yang canggih, universiti menawarkan pelajar pembelajaran yang sangat interaktif pada bila-bila masa, dan dari mana-mana sahaja. GlobalNxt komited sepenuhnya untuk menyediakan pembelajaran seumur hidup yang berpusatkan pelajar yang menyampaikan hasil pendidikan yang bermakna dan relevan.

Populasi pelajar universiti yang berbeza di seluruh dunia diwakili oleh lebih daripada 72 negara yang berbeza. Di samping itu, melalui perkongsian industri yang rapat, universiti itu mempunyai program pembangunan bakat dengan lebih daripada 100 syarikat multinasional.

Kursus yang ditawarkan oleh Manipal GlobalNxt University termasuk Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Perbankan

Warisan akademik dan pengalaman universiti yang unik dalam pendidikan dalam talian ditubuhkan di U21Global, inisiatif pendidikan dalam talian yang pada asalnya dipelopori oleh sekumpulan 21 universiti antarabangsa.

Universiti ini adalah sebahagian daripada Perkhidmatan Pendidikan Global Manipal (MaGE), penyedia perkhidmatan pendidikan tinggi antarabangsa, menyediakan perkhidmatan pendidikan dan latihan kepada lebih 300,000 pelajar, dari 6 universiti dan 9 kampus di 5 negara.

Pilihan Belajar anda

Adakah anda memilih mengikuti pek atau menonjol dari orang ramai?

Mempelajari untuk ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa adalah komitmen dan usaha yang penting. Bagi ramai, ia melibatkan masa dan kewangan yang penting. Di samping itu, bagi mereka yang sudah bekerja, kajian akademik mungkin tidak praktikal kerana keperluan untuk mengimbangi pekerjaan, keluarga dan komitmen sosial semuanya pada masa yang sama.

Kualiti akademik tradisional dalam format yang moden dan interaktif

Di sinilah universiti dan model universiti yang unik datang.

  • Mahu menjadi sebahagian daripada universiti terbarunya, paling inovatif di dunia?
  • Mahu mengakses dan belajar dari fakulti antarabangsa terkenal?
  • Mahu menyertai dan berinteraksi dengan pangkalan pelajar global?
  • Mahu fleksibiliti untuk belajar pada masa dan tempat yang sesuai dengan anda?

Jika jawapannya adalah ya, maka anda telah datang ke tempat yang betul.

Lokasi

Kuala Lumpur

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami