Edinburgh Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Inilah pilihan anda, peluang anda

EBS telah membantu profesional yang bekerja menjadi pemimpin perniagaan selama lebih dari 25 tahun, menawarkan program pascasiswazah yang berkualiti tinggi dan boleh diakses dalam perniagaan. Kami popular dalam talian MBA, Sarjana DAN dba Program telah mempercepatkan kerjaya lebih daripada 20,000 graduan. Pelajar kami telah melihat kenaikan gaji, mendapat kenaikan pangkat dalam syarikat mereka dan ramai yang telah memulakan perniagaan mereka sendiri.

Mengapa Sekolah Perniagaan Edinburgh?


"Sekolah Perniagaan Edinburgh ditubuhkan untuk melakukan perkara yang terus dilakukan dengan cemerlang - untuk menyediakan akses kepada pendidikan pengurusan kepada orang di seluruh dunia, tidak kira di mana mereka berada, jam yang mereka kerjakan atau keadaan keluarga mereka"
Profesor Heather McGregor

Fleksibiliti

Anda belajar lebih baik apabila anda berada dalam kawalan, jadi kami menawarkan anda kelonggaran dan memberi anda pilihan yang diperlukan untuk mengadaptasi kajian anda sepanjang hidup dan gaya hidup rumah anda. Anda boleh memilih bagaimana, bila dan di mana anda ingin belajar. Anda boleh belajar Dalam talian, Pada kadar anda sendiri dan dalam masa anda sendiri; Di salah satu daripada tiga kampus kami Edinburgh, Dubai ATAU Malaysia; Atau, dengan salah satu daripada kami Rakan Belajar yang Diluluskan.

Jaminan yang terjamin

EBS adalah sebahagian daripada Universiti Heriot Watt; Oleh itu, kami beroperasi dalam susunan Universiti yang luas jaminan kualiti Dan dengan usaha dan komitmen yang berterusan dalam mengekalkan kualiti dalam semua bidang penyelidikan dan pengajaran kami.

"Majikan melihat nilai dalam MBA Sekolah Perniagaan Edinburgh ..."
Gail Edwards, Lulusan MBA

Pembangunan dan pertumbuhan profesional

Kelayakan dari Edinburgh Business School adalah pelaburan di masa depan anda; Prospek kerjaya masa depan anda, pendapatan masa depan anda.

"Saya mendaftar untuk MBA kerana saya mahukan pilihan dalam kehidupan dan itulah yang diberikannya kepada anda"
Bosman du Plessis, Siswazah MBA

Dalam kajian bebas pelajar kita mendapati hanya enam bulan selepas tamat pengajian, 76% daripada graduan kita mengalami kenaikan gaji, 63% telah memulakan perniagaan mereka sendiri dan 72% telah memenangi promosi di tempat kerja mereka.

Kami adalah global, kami tempatan

Dengan antarabangsa Fakulti Para profesional yang sangat dihormati dan berpengalaman, beribu-ribu pelajar yang suka berfikir dan alumni EBS yang berjaya, kehadiran tempatan di lima benua dunia, dan tiga kampus di Edinburgh, Dubai DAN Malaysia, Kami benar-benar keluarga profesional profesional perniagaan.

Adakah anda bersedia untuk menyertai rangkaian global kami?

Semua program kami adalah modular dan setiap kursus boleh diselesaikan apabila anda memilih. Kami menawarkan enam program: - MBA (Pentadbiran Perniagaan Sarjana) - Perancangan Strategik Sarjana Msc

  • MSc Masters Marketing
  • Pengurusan Kewangan Masters MSc
  • Pengurusan Sumber Manusia MSc Masters
  • dba. Bermula pada September 2017, kami akan menambah dimensi baru ke portfolio kami dengan memperkenalkan baru kami MBA sepenuh masa Program yang mempunyai keusahawanan di hati. Anda akan berdasarkan kampus di ibukota Edinburgh yang indah di Edinburgh; Tetapi anda juga akan menghabiskan satu tempoh di kampus di Dubai, pusat perniagaan di Timur Tengah, dan lulus dengan ijazah Sarjana yang berprestij dan rancangan perniagaan anda yang sedia ada pelabur.

    Berminat?

Sapukan di sini.

Yuran dan Biasiswa

Anda boleh menggunakan kami Bayaran kalkulator Yang akan memberi anda petunjuk tentang kos keseluruhan program pilihan anda. Beasiswa boleh didapati untuk program-program terpilih dengan kami, anda boleh mengetahui lebih banyak maklumat mengenai perkara ini laman web.

Hubungi kami

Kampus Dubai
Sekolah Perniagaan Edinburgh
Universiti Heriot-Watt
PO Box 294345
Bandar Akademik Antarabangsa Dubai
Emiriah Arab Bersatu
Bahagian dan MBA sepenuh masa
+971 (4) 435 8770

Kampus Edinburgh
Sekolah Perniagaan Edinburgh
Universiti Heriot-Watt
Edinburgh
EH14 4AS
MBA sepenuh masa
+44 (0) 141 569 5033
Dawn@oncampusmba.net
MBA sambilan
+44 (0) 131 451 3090
Oncampusmba@ebs.hw.ac.uk

Kampus Malaysia
Sekolah Perniagaan Edinburgh
Universiti Heriot-Watt Malaysia
No 1 Jalan Venna p5 / 2
Precinct 5,
62200 Putrajaya
Malaysia
MBA sambilan
+ 603-8894 3888
MalaysiaMBA@ebs.hw.ac.uk

Atau, hubungi salah satu pejabat serantau kami berhampiran anda.
This school offers programs in:
  • English

Lihat MSc - Master » Lihat MBA Sambilan » Lihat MBA - OnlineStudies » Lihat MSc - OnlineStudies » Lihat MBA - MBAStudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

MSc in Marketing

Campus or Online Sambilan August 2018 United Kingdom Edinburgh Emiriah Arab Bersatu Dubai مليسيا Putrajaya + 3 lagi

Program MSc kami dalam Pemasaran adalah sama penting kepada anda tanpa mengira kerjaya, pengalaman, pengetahuan atau kemahiran anda yang berkaitan dengan subjek ini. Ia telah direka untuk merayu sama rata kepada graduan bukan perniagaan yang ingin mencuba tangan mereka di pemasaran dan eksekutif pemasaran sama. [+]

Pelajar kami telah melihat kenaikan gaji, mendapat kenaikan pangkat dalam syarikat mereka dan ramai yang telah memulakan perniagaan mereka sendiri. Ia telah direka untuk merayu sama rata kepada graduan bukan perniagaan yang ingin mencuba tangan mereka di pemasaran dan eksekutif pemasaran sama. Belajar untuk kelayakan Pemasaran anda dengan EBS akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membuat keputusan yang bermaklumat yang mungkin dapat mengubah perniagaan anda dan menambahkan nilainya. Ijazah Pemasaran EBS akan membekalkan anda dengan alat yang diperlukan untuk mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya, bersedia sepenuhnya untuk cabaran dan ganjaran yang akan datang. ... [-]


Contact

Edinburgh Business School

Alamat Edinburgh Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University
EH14 4AS Edinburgh, Scotland, United Kingdom
Website http://www.ebsglobal.net/
Telefon +44 131 451 3090

Alamat Dubai Campus, Edinburgh Business School, Heriot-Watt University, Dubai International Academic City
Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon undefined

Alamat Malaysia Campus Edinburgh Business School, Heriot-Watt University Malaysia, No 1 Jalan Venna p5/2, Precinct 5
62200 Putrajaya, مليسيا
Telefon undefined